IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil

IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil Review

De IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil is nieuw in het assortiment van IK-Skin Perfection. Deze huidolie zorgt zoals de naam al verklapt, voor de ultieme hydratatie van de huid! De olie bestaat uitsluitend uit 100% pure, krachtige en organische ingrediënten net zoals het gehele assortiment van het merk.

De Re-Hydrating Oil is een huidolie met een verzachtende en vochtbalans herstellende werking op de huid. Ik kreeg een flesje toegestuurd en daarom lees je hier vandaag mijn uitgebreide review en ervaring met dit product. Lees je mee?

IK-Skin Perfection Re-Hydrating Firming Moisturizing Oil

IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil

De IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil is een zachte huidolie voor het verzorgen van de gezichtshuid. De olie bestaat uit een mix van diverse essentiële oliën, allen 100% natuurlijk. De huidolie is ontstaan en ontwikkeld volgens de princepes van aroma- en fytotherapie. Zo heeft de olie als doel de huid te herstellen, activeren en vitaliseren. De ingrediënten die hier voornamelijk voor zorgen zijn vitamine E, sinaasappel en zoete amandel -olie.

De olie zorgt ervoor dat het vochtbalans van de huid wordt hersteld en gaat tekenen van huidveroudering tegen. Ook maakt deze huidolie van IK-Skin Perfection de huid lekker zacht en laat deze stralen. De olie is licht en fijn van textuur en bevat een frisse en opwekkende citrus geur. Deze hydraterende huidolie is geschikt voor de volgende huidtypen: normale huid, vochtarme huid, rijpere huid en zon beschadigde huid. Vooral voor wanneer jouw huid extra verzorging vereist, kan deze olie een uitkomst zijn.

IK-Skin Perfection hydraterende huidolie

De IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil zit verpakt een donker glazen flesje met pipet. De inhoud van het flesje is 15 ml. Fijn dat het glazen flesje in een donkere kleur is uitgevoerd, want hierdoor  word de werking van de ingrediënten beter behouden. Het pipetje zorgt ervoor dat het doseren zeer nauwkeurig kan. De olie dient ’s ochtends en/of ’s avonds onder jouw dag- of nachtcrème aangebracht worden.

Alle producten van IK-Skin Perfection worden ontwikkeld in harmonie met natuur. Zo bestaan de producten uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten deze geen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Ook word er rekening gehouden met de natuurlijk PH-waarde van de huid. Dit zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

Hydraterende huidolie review

Mijn Review & Ervaring

Ik ben tevreden over de IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil. De olie word snel opgenomen door mijn huid en ruikt ook nog eens onwijs lekker. De geur is natuurlijk, subtiel en fris. Het ruikt inderdaad naar citrus. Ik zelf gebruik de olie het liefst ’s ochtends voor het aanbrengen van mijn standaard dagcrème. Per keer gebruik ik zo’n 2 a 3 druppels. Met het pipetje is de olie heel makkelijk en hygiënisch te doseren. Dit is mijn eerste product van IK-Skin Perfection en ik ben aangenaam verrast. Heel leuk en goed om te zien dat dit merk heel bewust met duurzaamheid en het milieu bezig is.

Ik heb zelf een normale tot gecombineerde huid waarbij mijn t-zone wat vetter is. Hierdoor heb ik maar weinig nodig van deze hydraterende olie en moet ik uitkijken dat het niet te veel van het goede wordt. Dit omdat het een huidolie voor de vochtarme / rijpere huid betreft en ik dit zelf niet heb. Vanzelf sprekend kan mijn huid hier dus vettig van worden. Toch vind ik het een fijne huidolie om te hebben op de dagen dat mijn huid toch droog aanvoelt of behoefte heeft aan wat extra verzorging!

 

De IK-Skin Perfection Re-Hydrating Oil vanaf € 34,80 bij Ik-skinperfection.nl

Gebruik jij wel eens huidolie? En zo ja, welke is jouw favoriet?

Klik hier voor meer beauty reviews of volg je mij ook op Instagram & Bloglovin

 

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.