4.1 C
Amsterdam

Inecto Naturals Argan & Coconut

Steeds vaker kwam ik het merk Inecto Naturals in de winkel tegen. Bij de Kruidvat hadden ze laatst een actie op de Inecto Naturals producten van 1 +1 gratis. Een goede reden om de producten eens uit te proberen! Ik kocht van de Inecto Naturals Argan lijn de shampoo, conditioner en haar olie. Van de Inecto Naturals Coconut lijn kocht ik de bodylotion, hand & nagel créme en het haarserum.

Inecto Naturals is een merk dat uit Engeland komt. Het merk heeft 3 verschillende lijnen, namelijk de Coconut, Argan en Almond lijn. Volgens mij is de Almond lijn alleen nog niet in Nederland verkrijgbaar. Ik laat je in deze review een aantal producten uit de Argan en Coconut lijn zien. Volgens de verpakking van de producten zijn de 90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn de producten vegan friendly en dierproefvrij! Dit spreekt mij enorm aan en dat allemaal voor zo’n klein prijsje.

Inecto Naturals Argan Shampoo, Conditioner en Hair Oil

De verpakking van de Inecto Argan haarproducten geeft aan dat deze het haar intensief voedt. Ook zorgt het voor een sterk, gezond en glanzend haar. Zeer geschikt voor mensen met beschadigd en/of dof haar. Mijn haar is niet zo zeer beschadigd maar kan zeker wel wat glans gebruiken. Bij het gebruik van de shampoo en conditioner viel het mij op dat deze minder vloeibaar zijn in vergelijking met andere shampoos of conditioners. Maar deze structuur is zeker niet hinderlijk. Doordat de flessen vrij groot (inhoud van 500 ml) zijn is het even oppassen met de dosering. Er komt al vrij snel een grote hoeveelheid uit. De haarolie voelt niet vettig aan en vind ik erg fijn om na het douchen aan te brengen. De haarolie zorgt voor een hydratie boost en laat het haar zacht aanvoelen. Zo krijgt mijn haar net wat extra verzorging en is het makkelijk doorkambaar na het douchen. Na het gebruik van de producten uit de Inecto Argan lijn voelt mijn haar super zacht en verzorgd aan. Ik kan dan ook zeggen dat deze producten mij heel erg bevallen en ik deze zeker opnieuw zou aanschaffen. De shampoo en conditioner kosten beide € 3,99. De haar olie kost € 5,99.

Inecto Naturals Coconut Bodylotion en Hand & Nail Cream

De verpakking van de Coconut huidverzorgingsproducten geeft aan dat deze de huid voedt en laat ruiken naar een heerlijk geur van romige kokosnoot. Zeer geschikt voor mensen met een droge tot zeer droge huid. Bij het gebruik van de bodylotion en de hand & nagel crème viel het mij op dat deze erg veel op elkaar lijken. Zowel de bodylotion als hand & nagel crème worden snel opgenomen door de huid en voelen niet vettig aan. Het enige nadeel van de body lotion vind ik dat deze een witte waas geeft, denk hierbij aan de witte waas van een zonnebrandcrème. Na het gebruik van beide producten voelt mijn huid lekker zacht aan. De kokosgeur van de producten is subtiel en niet te zoet wat mij erg bevalt. Zowel de hand & nagel créme als de body lotion kosten € 3,99.

Inecto Naturals Coconut Haarserum

Dit haarserum is speciaal bedoeld voor mensen met droog tot beschadigd haar. In vergelijking met de Inecto Naturals Argan haarolie is deze een stuk dikker en vettiger. Dit haarserum is denk ik daarom ook perfect voor mensen met wat dikker haar en/of krullen. Ik zelf vind dit haarserum persoonlijk iets te vettig voor mijn haar. Ik zal dit haarserum dan ook alleen gebruiken wanneer mijn haar extreem droog aanvoelt. Bijvoorbeeld na het zwemmen of als ik een lange tijd in de zon heb gezeten. Het haarserum kost € 3,99.

Conclusie

Wauw wat een ontdekking! Deze producten raad ik zeker aan. Met name omdat het een vegan, dierproefvrij en ook nog eens budgetproof merk is. Ik ben vooral enthousiast over de Inecto Naturals Argan shampoo, conditioner en haarolie. Deze producten laten mijn haar heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen. Love it <3 De verzorgingsproducten van Inecto zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en De Tuinen.

Zijn jullie al bekend met het merk Inecto? Zo ja, wat is jouw ervaring met het merk?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs