0.9 C
Amsterdam

JouwBox Editie 2

Afgelopen vrijdag ontving ik de JouwBox Ralph Moorman Favourites Editie 2. Eerder schreef ik een unboxing over de eerste editie en deze beviel mij erg goed. De JouwBox Editie 2 bevat 10 favoriete producten van Ralph Moorman. De JouwBox Editie 2 kent een totale winkelwaarde van € 140,- en is te koop voor € 39,- (gratis verzending). Via de website van JouwBox kun je kiezen voor het eenmalig aanschaffen van de box of om abonnee te worden op de box. Wanneer je JouwBox member word ontvang je automatisch elk kwartaal een nieuwe box en profiteer je van leuke acties. Vandaag dus een unboxing over de JouwBox editie 2 en laat ik je weten wat ik van deze box vind. Kijk je mee?

Ook deze box bevat weer een mooie mix aan healthy, vegan en natuurlijke producten. Zo bevat de box verzorgingsproducten, supplementen en voedingsproducten. De box bevat producten van de volgende merken: Rosalpina, Bee Honest Cosmetics, Mattison, Royal Green, Upton’s Naturals, Bite & Smile, Blue ®m, Squalan, BetterFoods Tee-Fee en MudMasky. Alle producten heb ik getest en zal ik hieronder 1 voor 1 behandelen.

Upton’s Naturals Original Jackfruit

Upton’s Naturals is een vleesvervanger op basis van fruit. De Upton’s Naturals Original Jackfruit is een vrij nieuw product en is o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Het viel mij gelijk op dat de structuur van Upton’s Naturals Orginal Jackfruit enorm veel lijkt op dat van gewoon vlees. Upton’s Naturals is gemaakt van stukjes jackfruit. Dit is een exotische vrucht die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Vandaag de dag komt het meeste jackfruit uit India en andere tropische gebieden in de wereld. Upton’s Naturals plukt zijn jackfruit wanneer deze nog jong en onrijp is wat ervoor zorgt dat deze zijn vlezige en fijne textuur behoud. De jackfruit van Upton’s Naturals is vezelrijk, bevat weinig koolhydraten en nauwelijks vetten.

Jack Fruit absorbeert veel smaak waardoor je het lekker kan kruiden of marineren. De verpakking geeft aan dat het product geschikt is voor vele gerechten. Zo kun je het voor in pasta’s, rijst, salades en nog veel meer gebruiken.

Het jack fruit heb ik even gebakken en gekruid met wat kip kruiden om het vervolgens te proeven. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om dit uit proberen. Ik zelf eet gewoon vlees en eet daardoor niet heel vaak vleesvervangers. Ondanks de best wel veel lijkende structuur vind ik het niet naar vlees smaken. Het heeft een vrije zure smaak en het deed me toch nog teveel denken aan een vrucht. Niet mijn ding helaas. Toch vind ik het een goed initiatief en ben ik blij dat er steeds meer soorten vleesvangers op de markt komen.

Royal Green Extra virgin kokosolie

Ook zit er in deze box een pot Extra Virgin kokosolie van het merk Royal Green. De inhoud van de pot is 325 ml en bevat 100% koudgeperst (raw) en gecertificeerd biologische kokosolie. Wat ben ik blij dat dit product in de box zit! Eerder heb ik zelf de grote variant van dit merk gehad en die beviel mij heel erg goed. Ik gebruik de kokosolie voornamelijk om mee te koken. Ik vind het vooral lekker om een omelet met deze kokosolie te maken. Het geeft net even dat extra beetje smaak. De kokosolie kan ook als verzorgingsproduct gebruikt worden, bijvoorbeeld als haarmasker, huidverzorging, oil-pulling of deodorant. Ik vind dit een fijn product, het geeft je eten een lekker smaak, het is veelzijdig en het is ook nog een 100% biologisch. Dit product bevat geen koemelk of lactose. De winkelwaarde van deze Royal Green Extra Virgin Kokosolie is € 8,95

Betterfoods Tee-Fee Kinderthee

Toen ik de box opende kwam er een hele lekkere geur uit. Dat kwam door deze kinderthee van het merk Betterfoods Tee-Fee. Het is een kruidenthee met een vleugje venkel. Wat de thee zo bijzonder maakt is dat deze gezoet is met natuurlijk stevia. Er is gebruik gemaakt van onbewerkte biologische steviabladen, dit geeft de thee een lekkere zoete smaak. De thee bevat geen suiker, geen kunstmatige zoetstoffen, geen calorieën en is vegan. Ook is deze thee niet slecht voor tanden.

De thee is voornamelijk bedoeld voor kinderen, maar kan ook zeker door volwassenen gedronken worden. Ik heb de thee zelf ook even geprobeerd, want ik ben zelf stiekem namelijk ook nog een klein groot kind 😉 Ik vind de thee een lekkere smaak hebben en het ruikt ook nog eens heel lekker. Ook erg lekker in combinatie met de Bite & Smile snack uit de box. De thee heeft een lekkere zoete smaak en ik kan mij zo voorstellen dat kinderen dit heel lekker zullen vinden. De winkelwaarde van deze Betterfoods Tee-Fee kinderthee is € 3,95

Bee Honest Cosmetics Hair & Bodywash

De Bee Honest Cosmetics Hair & Bodywash is een 100% plantaardige douchegel speciaal ontwikkeld voor baby’s. Deze douchegel kan zowel gebruikt worden voor het wassen van het haar als het lichaam. Het is een goed alternatief voor reguliere baby shampoos en douchegels. Dit omdat dergelijke vaak chemische stoffen bevatten die de huid onnodig beschadigen of laten uitdrogen. Deze Bee Honest Cosmetics Hair & Bodywash bevat natuurlijke ingrediënten zoals biologische honing en calendula.

Ik heb de hair & body wash even op mijn handen uitgeprobeerd en het voelt erg fijn en natuurlijk aan. Het product is iets vloeibaarder dan ik gewend ben van douchegels maar absoluut niet storend. Het heeft een milde frisse geur en een licht schuimend effect. Wij zelf hebben nog geen kinderen, maar ik kan hier vast wel iemand mee blij maken. De winkelwaarde van de Bee Honest Cosmetics Hair & Bodywash 250 ml is € 6,95

Mattison Absolute Visolie

In de box zit ook een flinke pot met visolie capsules van het merk Mattison. Goed om je nodige vetten binnen te krijgen zoals omega-3. Visolie heeft veel positieve effecten op de gezondheid. Zo kan visolie voor vermindering van ontstekingen, vermindering risico hart- en vaatziekten, goede ontwikkeling van de ogen, verbetering van de slaap en vermindering van menstruatiepijn zorgen. Oftewel visolie een mooie aanvulling op een gezonde levensstijl. Een Absolute visolie capsule van het merk Mattison bevat 600 mg omega-3 waarvan 3500 mg EPA en 250 mg DHA. De capsules bevatten zuivere visolie gewonnen uit ansjovis.

De pot bevat 90 capsules en adviseert een dosering van 1-3 capsules per dag. Ik zelf neem altijd 1 capsule en dit werkt voor mij prima. Visolie heeft voor mij persoonlijk voornamelijk  een positieve werking voor mijn ogen en tegen menstruatie perikelen. Fijn dat dit product in de box zit. De winkelwaarde van de Mattisson Absolute Visolie 1000 mg epa/dha 35/25% is € 16,95

Blue ®m Tandpasta & tandenborstel

De Blue ®m Tandpasta bevat actieve zuurstof uit onder andere biologische honing. Deze actieve zuurstof heeft een sterke antibacteriële werking en bevordert wondheling in de mond. Het is een goede tandpasta om je tandvlees te verzorgen en gezond te houden. Ik vind de tandpasta een fijne structuur en smaak hebben. Ook de tandenborstel voelt zacht aan en in samenwerking met de tandpasta, maken deze mijn tanden mooi schoon. Na het poetsen voelen mijn tanden en mond gezond en fris aan. Ik ben tevreden, het doet wat een tandpasta moet doen. De winkelwaarde van de Blue ®m Tandpasta & tandenborstel is € 15,99

Bite & Smile Lemon ginger

In de box zit ook weer een lekkere gezonde snack, namelijk de Bite & Smile Lemon ginger snacks. Het zijn een soort van mini raw bars gemaakt van citroen, gember, dadels, pinda’s, wortels en koolzaadolie. Het bevat geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, melk, lactose, gluten of palmolie. Het is een vezelrijke snack en is rauw geproduceerd. Dat is nog eens verantwoord snacken. Een zak Bite & Smile bevat 10 snacks. De Bite & Smile Lemon ginger is een vrij nieuw product en is o.a. verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Ik heb de Bite & Smile Lemon ginger geprobeerd en wat zijn deze ontzettend lekker! Het heeft een heerlijke frisse smaak van citroen. Aan het begin moest ik wel even wennen aan de geur van de snack. Deze heeft namelijk een vrij typische/ gemberachtige -geur. De snack doet me qua uiterlijk en structuur denken aan de Nakd bars. Die vallen bij mij ook altijd erg goed in de smaak. Zeker een aanrader en ik zal de Bite & Smile Lemon ginger zeker zelf ook nog eens aanschaffen. Ik zag dat er nog een andere smaak bestaat, namelijk: Matcha Coconut. Die wil ik ook zeker nog eens proberen. De winkelwaarde van de Bite & Smile Lemon Ginger is € 3,49

Piroche Cosmetiques Rosalpina Eye Balm

Leuk! In deze editie van de box zit het oogserum van de Rosalpina lijn van Piroche Cosmetiques. In de vorige editie zat namelijk ook de shampoo van deze lijn en die beviel erg goed. Deze eye balm laat wallen en donkere kringen onder de ogen verdwijnen. Net zoals de shampoo bevat dit product geen parabenen, hormoonverstorende stoffen en minerale oliën. Het zorgt voor een frisse en vitale uitstraling van de huid rondom de ogen. De eye balm bevat een pompje waarmee je de hoeveelheid perfect kan doseren. Ik vind de crème fijn aanvoelen en het resultaat snel zichtbaar. Ik vind de prijs van de eye balm wel ietwat aan de hoge kant, maar andere kant kan je er wel heel lang mee doen en het doet wat het belooft. De winkelwaarde van de Piroche Cosmetiques Rosalpina Eye Balm is € 43,-

Squalan Moisterizer travel size

De Squalan Moisterizer is een olie met een ant-aging erking. Het verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. De olie bevat een speciaal 100% plantaardig ingrediënt die jezelf ook aanmaakt maar die in de loop der jaren afneemt. De Squalan Moisterizer heeft zelf een award gewonnen, namelijk de International Allergy Award 2018. In de box zit de de travel size variant van de moisterizer. Handig om dit serum zo eens uit te kunnen proberen en mee te nemen op reis. Ik vind het een fijn serum en merk dat het mijn huid een verzorgende boost geeft. Het rolletje op de travel size variant vind ik wat minder prettig om voor mijn gezicht te gebruiken. Mijn voorkeur zou eerder naar een pompje gaan. De winkelwaarde van de Piroche Squalan is € 43,-

Mudmasky Morning Boost Mask

Vanochtend ben ik mijn dag gestart met dit maskertje. Het maskertje heeft niet de mooiste kleur, maar de heerlijke geur maakt dat weer goed. Het Mudmasky Morning boost mask is speciaal ontwikkeld om hem ’s ochtends aan te brengen. Het masker heeft het zelfde effect als een sterke espresso, alleen dan voor je huid. Je hoeft hem maar 30 seconden te laten zitten en in de tussentijd kan je mooi je tanden poetsen. Het geeft een echte boost in de ochtend en de huid voelt vol energie. Ik vind het een heel prettig masker en die boost merk je zeker! De winkelwaarde van de Mudmasky Morning Boost mask is € 23,-

Conclusie over de JouwBox Editie 2

De JouwBox Editie 2 is mij net zo goed bevallen als de eerste editie. Het is weer een mooie samenstelling aan gezonde kwaliteitsproducten. In de box zit er voor ieders wat wils wat in en het geeft een mooie gelegenheid om nieuwe producten en merken te leren kennen. Daarnaast bevatten alle eetbare producten uit deze box geen koemelk of lactose wat natuurlijk ook top is! Ook zijn de meeste producten geschikt voor mensen met een vegetarische of veganistische levensstijl. En zijn deze 100% natuurlijk en dierproefvrij.

Ik ben het meeste tevreden over de visolie van Mattisson, de kokosolie van Royal Green, het Morning Boost Mask van Mudmasky en de Bite & Smile Lemon ginger. Vooral de kokosolie en de lemon ginger bites zijn producten die ik opnieuw zal aanschaffen. Voor de Bee Honest Cosmetics Hair & Bodywash en de Betterfoods kinderthee voel ik wat minder maar dat komt omdat deze twee voornamelijk op kinderen gericht zijn. Maar ik kan hier vast wel iemand anders blij mee maken. Voor de rest zag de box er weer pico bello uit en zat er weer een handige productkaart en flyer bij.

Je kan de JouwBox Ralph Moorman Favourites bestellen op deze website.

Wat vind jij van de JouwBox Editie 2?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs