Kate Spade New York Parfum

Kate Spade New York Parfum Review

Het Kate Spade New York Parfum is nog een vrij nieuw product in parfumland! Waar het merk eigenlijk bekend staat om zijn mode lanceren zij nu ook een prachtig parfum. Het parfum sluit aan op hun doel voor optimistische vrouwelijkheid en is lekker zoet van geur. Ik kwam in aanraking met deze bijzondere geur door een testertje dat ik ontving bij mijn Douglas bestelling. In eerste instantie dacht ik het parfum te zoet te vinden, tot dat het begon in te trekken. Wauw echt een heerlijke en unieke geur als eindresultaat.

Ik kreeg het parfum voor kerst van mijn vriend en daarom lees je hier mijn Kate Spade New York Parfum review. Ik vertel je meer over de geurnoten en laat je het prachtige flesje zien. Kijk je mee?

🛍️ Shop: Of shop hier het parfum extra voordelig >

Kate Spade Parfum

Kate Spade New York Parfum

Het merk Kate Spade Newyork staat vooral bekend om zijn mode en dan met name de welbekende handtassen. Het merk staat voor optimistische vrouwelijkheid en groeit met de jaren steeds meer. Zo bestaat hun assortiment inmiddels niet alleen meer uit tassen, maar ook: kleding, schoenen, sieraden en nu ook parfum! Het is het aller eerste parfum van het merk en dit werd dan ook groots aangepakt.

Het parfum staat voor vrouwelijkheid en sprankeling. Met een vleugje speelsheid en sensualiteit. Het Kate Spade New York parfum is lekker zoet van geur en prikkelt al je zintuigen. Het bevat een mooie kleurrijke mix van fruit en bloemen. Denk aan wilde aardbei, maar ook bergamot. Afgemaakt met rozen en fresia’s maakt het een intense frisse en sensuele geur. De basis noten van dit parfum zijn ambroxan en cashmeran. Het is een vrouwelijke geur met een echte power boost.

Het parfum is verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk: 40 ml, 60 ml en 100 ml. Ik zelf heb de 60 ml. Het flesje zit verpakt in een prachtig kleurrijk en vrolijk doosje. Ook het flesje zelf straalt elegantie en luxe uit. Het glas is lichtroze en de dop goud met roze. Op de dop bevinden zich schoppen afgebeeld. Door de prachtige verpakking is deze uitermate geschikt om cadeau te doen. Ook leuk voor bijvoorbeeld op Valentijnsdag.

Kate Spade New York Parfum

Geurnoten Kate Spade New York Parfum:

  • Basisnoten: Ambroxan en Cashmeran
  • Hartnoten: Fresia & Roos
  • Topnoten: Wilde aardbei, Bergamot en Citrusvruchten

Zoet parfum

Mijn ervaring en review

De Kate Spade New York Parfum is een lekkere zoete, frisse en verrassende geur. Waar het parfum bij de eerst spray mierzoet is, vervormt de geur zich bij het intrekken. Eenmaal opgenomen door de huid ruikt deze heerlijk! Waar ik normaal niet van zoete geuren houd, vind ik deze toch wel echt heel lekker. Ook mijn vriend en moeder vinden de geur erg lekker ruiken. De geur blijft lang zitten. Ik denk zo’n 5 uur na het aanbrengen. Dit is best wel lang voor een eau de parfum. Voor de rest vind ik de verpakking erg mooi en valt de prijs nog best wel mee voor zo’n lekker parfum.

Ik ben erg blij met dit cadeau en zal er nog lang plezier van hebben. Ik draag deze geur graag bij speciale gelegenheden of als ik voor net dat beetje extra wil gaan. Voor dagelijks gebruik vind ik hem net iets te duur en aanwezig. Het moet natuurlijk wel speciaal blijven. Als je opzoek bent naar een zoete, frisse en vrouwelijke geur, dan kan ik je deze zeker aanraden.


Kate Spade New York Parfum kopen?

Het Kate Spade New York Parfum is verkrijgbaar
bij de Douglas.nl vanaf € 33,95 | 40 ml


Wat is jouw favoriete parfum?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.