4.1 C
Amsterdam

Kneipp Goodbye Stress Douchefoam

Kneipp Goodbye Stress Douchefoam Review

Onlangs kwam Kneipp met een nieuwe collectie uit, namelijk de Goodbye Stress lijn. Ik was opzoek naar een douchegel en de verpakking van de Kneipp Goodbye Stress douchefoam viel mij direct op. De Kneipp Goodbye Stress Douchefoam is zoals de naam al zegt een showergel die direct tot schuim transformeert. De douchefoam bevat essentiële oliën als rozemarijnolie en watermunt extract. Deze twee zorgen voor een verfrissende geur en staan bekend om hun ontspannende werking. Ik testte de Kneipp Goodbye Stress Douchefoam voor je uit en dit artikel lees je mijn review.

Kneipp Douchefoam Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress Collectie

De Goodbye Stress lijn van Kneipp is speciaal ontwikkeld om je stress weg te wassen. Alle producten uit de lijn bevatten frisse en verkwikkende geuren die ervoor zorgen om energieker door het leven te gaan. Kneipp omschrijft het als een momentje om het hoofd leeg te maken. De producten bevatten natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract, beide staan bekend om hun energieke eigenschappen. En zouden stress om kunnen zetten in positieve energie. Zo zorgt de watermuntextract in deze producten voor de verfrissende geur en staat bekend om verhogen van het energieniveau. De rozemarijnolie daarin tegen staat bekend om zijn positieve werking op het geheugen. Met focus en concentratie als hoofddoel. De producten zorgen voor een verfrissend moment in de badkamer, woonkamer of op kantoor. Met als doel het verminderen van stress, goodbye stress 😉

Kneipp Goodbye Stress

Ik heb zelf alleen de douchefoam uit de Goodbye Stress collectie uitgeprobeerd. Maar naast deze douchegel zijn er nog meer producten uit dezelfde lijn verkrijgbaar. Hieronder de producten uit de Goodbye Stress collectie van Kneipp opgesomd:

Kneipp Review

Mijn ervaring.

Ik vind de Kneipp Goodbye Stress douchefoam een fijn doucheproduct. Je ruikt echt dat er natuurlijke geur oliën zijn gebruikt. Ik zou de geur het beste omschrijven als verfrissend, verkwikkend en natuurlijk. De douchegel heeft zelfs een beetje een verkoelend effect. Ik denk dat dit komt door het watermunt extract dat in dit product zit. De gel schuimt daarnaast heel erg goed. Zelfs nog beter dan de douchefoams van bijvoorbeeld de RITUALS. En deze schuimen al heel erg goed. Je hebt dus maar een klein beetje nodig. Ook vind ik de verpakkingen van de Goodbye Stress heel mooi vorm gegeven. Ik heb de doucheschuim ook al cadeau gedaan aan een vriendin en die was er erg blij mee. De fles zelf heeft een inhoud van 200 ml.

Ook leuk om te weten, later las ik dat deze lijn de Dutch Beauty Award voor 2020 in de categorie lichaamsverzorging heeft gewonnen! Ik ben zelf nog erg benieuwd naar de badolie, bodylotion en geurkaars uit deze lijn.

De Kneipp Goodbye Stress Douche Foam kost € 8,49 is o.a. verkrijgbaar bij de drogisterij of hier op bol.com

Wat is jouw favoriete Kneipp product?


Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs