0.9 C
Amsterdam

Kruidvat Brow Tattoo

Kruidvat Brow Tattoo Review

De Kruidvat Brow Tattoo is een wenkbrauw inkleur product dat 3 tot 5 dagen kan blijven zitten. Het product bestaat inmiddels al een tijdje en al veel beauty bloggers gingen mij voor met het schrijven van een review over dit product. Het product viel mij laatst op in het schap van de nepnagels en nepwimpers en ik besloot deze mee te nemen. De Kruidvat Brow Tattoo is vergelijkbaar met de Tattoo Brow van het merk Maybelline. Alleen dan een stuk goedkoper! Je leest hier vandaag mijn Kruidvat Brow Tattoo review, lees je mee?

Brow Tattoo

Kruidvat Brow Tattoo

De Kruidvat Brow Tattoo is een inkleur product voor de wenkbrauwen. Het geeft kleur aan de huid onder je wenkbrauwen en is vergelijkbaar met een tijdelijke tattoo of henna. Vandaar ook de naam: Brow Tattoo. Met dit product kun je je wenkbrauwen mooi vormen en heel precies te werk gaan. Kruidvat geeft aan dat na gebruik het resultaat ongeveer 3 tot 5 dagen zichtbaar zal blijven. Het product geeft dus kleur aan je huid en niet aan de haartjes. Het is een soort van gel die je met het kwastje heel precies kunt aanbrengen. Hierna laat je het even intrekken en daarna trek je het voorzichtig af. Daarna ben je alweer klaar en heb je perfect ingekleurde en gevormde wenkbrauwen.

peel off wenkbrauw kleurgel

De Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk: Taupe en Donkerbruin. Ik zelf heb de kleur Taupe. De huls heeft een inhoud van 8 ml en is ongeveer 6 maanden houdbaar na openen. Het voordeel aan deze brow tattoo van Kruidvat is dat je voor meerdere dagen perfect gevormde wenkbrauwen hebt en je dus niet meer hoeft bij te tekenen. Het is anders dan wenkbrauwverf want deze brow tattoo geeft echt kleur aan de huid i.p.v. de haartjes.

wenkbrauw tattoo kruidvat

Hoe gebruik je de Kruidvat Brow Tattoo?

Het gebruik is in principe heel eenvoudig. Zorg ervoor dat de huid schoon en vetvrij is. Breng vervolgens het product aan op de wenkbrauwen. Het heeft een handig kwastje waarmee je de gel heel precies kunt aanbrengen. Vervolgens laat je de brow tattoo zo’n ongeveer 20 minuten tot maximaal 2 uur intrekken. Hoe langer je het product laat intrekken hoe langer het long lasting resultaat zal zijn. Ik zelf ben er tussen in gaan zitten en heb het 1 uur in laten trekken.

Voor het mooiste resultaat kun je het product het beste een beetje dik aanbrengen. Dit maakt het uiteindelijk ook makkelijker het er af te halen. Wanneer het goed is ingetrokken, kun je het gaan verwijderen. Werk hierbij van binnen naar buiten. Pulk de brow tattoo er als het ware voorzichtig van af. Het kan zijn dat hierbij wat wenkbrauwhaartjes los komen. Maar dit hoort niet heel erg te zijn. Mogelijk zaten deze haartjes al los, maar trek het er ook ook vooral niet te hard van af! Het is geen hars product 😉

voor kruidvat brow tattoo
before
Brow Tattoo wenkbrauw gel
tijdens
resultaat brow tattoo
na brow tattoo

Mijn ervaring.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit product. Het doet wat het belooft en de kleur Taupe vind ik ook goed staan. Leuk dat het Kruidvat met een budgetproof variant komt. Ik vind het een handig product en het effect blijft bij mij zo 2 dagen zitten. Helaas niet de 3 tot 5 dagen zoals de verpakking aan geeft. Het mooie aan dit product is is dat het de huid onder de wenkbrauwen kleurt en niet de haartjes.

Als ik moet kiezen dit product of wenkbrauw verf? Dan blijf ik toch liever bij mijn oud vertrouwde Refectocil wenkbrauwverf. Dit komt door de inwerktijd vs de tijd dat het blijft zitten. Waar deze brow tattoo een inwerktijd van 20 min tot 2 uur heeft en 3 tot 5 dagen blijft zitten. Blijft mijn Refectocil wenkbrauwverf bij een inwerktijd van 10 minuten maar liefst 1,5 week zichtbaar zitten. Toch is het een totaal ander product. Want wenkbrauwverf kleur echt de haartjes en dit product alleen de huid. Ga dus bij jezelf na wat je liever wenst. Voor een tijdelijk effect is dit zeker een aanrader.

De Kruidvat Brow Tattoo is te koop voor € 5,99 bij het Kruidvat zelf.

Gebruik jij liever wenkbrauwverf of een brow tattoo product?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs