4.1 C
Amsterdam

Kruidvat Lash Booster

Kruidvat Lash Booster Review

De Kruidvat Lash Booster is een wimperserum wat langere, dikkere en vollere wimpers belooft binnen 4 weken. Mooie lange wimpers geeft meer expressie aan je oogopslag, maar niet iedereen is gezegend met dit gegeven. Daarom kan een wimperserum een uitkomst zijn! Ik zelf heb van mij zelf al best wel lange wimpers, maar vind het toch leuk om eens uit te proberen. Eerder testte ik het wimperserum van Revitalash uit en na gebruik hiervan, zag ik al vrij snel mega veel verschil. Zou deze budget variant het net zo goed doen? Ik testte het wimperserum van het Kruidvat uit en je lees hier mijn review.

Kruidvat wimperserum

Kruidvat Lash Booster Wimperserum

Het Kruidvat Lash Booster wimperserum is een serum speciaal voor de wimpers. Het heeft een intensief verzorgende formule en zorgt voor langere, dikkere en volle wimpers. Kruidvat geeft aan dat het resultaat al na 4 weken zichtbaar zal zijn. Het wimperserum bestaat uit een formule van actief 3-peptidencomplex en hyaluronzuur. Beide ingrediënten stimuleren de haargroei van de wimpers en bij het juiste gebruik kan het voor 37% verlenging van de wimpers zorgen binnen 4 weken.

Voor de rest bevat de Lash Booster biotine en allantoïne. Deze zorgen voor herstel en de natuurlijke glans van de wimpers. Oftewel een echte boost en vitamine bommetje voor je wimpers! Ook ideaal als je bijvoorbeeld je eigen wimpers bent verloren na wimper extensions of andere behandelingen. Dit wil nog wel eens voorkomen heb ik gehoord.

Het Kruidvat wimperserum heeft een inhoud van 3ml en is 6 maanden houdbaar. Voor de rest is het product oftalmologisch en dermatologisch goedgekeurd. Ook is deze vegan en ongeparfurmeerd. Bij eerdere versies kwam het nog wel eens voor dat er irritaties voor kwamen. Hier is inmiddels aan gewerkt en het Kruidvat geeft aan dat dit serum veilig is voor iedereen.

Gebruiksaanwijzing Kruidvat Lash Booster

Het wimpersserum is vergelijkbaar met de verpakking van een eyeliner. Net zoals bij een eyeliner brengt je dit serum in een dun lijntje aan op je gereinigde ogen langs de bovenste wimperlijn.  Kruidvat adviseert voor het beste resultaat, het wimperserum één keer per dag aan te brengen. Met voorkeur voor het slapen gaan. Zo heeft het de hele nacht om goed in te werken. Vermijd oogcontact en breng het serum niet aan op de onderste wimperlijn!

Wimperserum review

Mijn ervaring.

Ik vind het Kruidvat Lash Booster wimperserum een prima product. Ik gebruik het serum nu meer dan 4 weken en merk dat mijn wimpers er sterker en gezonder uitzien. Of ik mega veel verschil zie in lengte? Nee dat niet. Nou heb ik van mij zelf al vrij langer wimpers, maar bij het Revitalash serum bijvoorbeeld, merkte ik wel echt veel verschil in lengte. Toch denk ik dat dit een prima product is voor het herstel of verzorging van je wimpers. Het serum is makkelijk aan te brengen en geeft bij mij geen irritaties. Ook is het kleur en geur -loos.  Mocht je eens een wimper serum uit willen proberen, maar er in eerste instantie niet al te veel voor te hoeven betalen, dan zou is dit een prima optie!

Het Kruidvat Lash Booster wimperserum is te koop voor € 9,99 bij het Kruidvat zelf.

Heb jij wel eens een wimperserum uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs