4.1 C
Amsterdam

Kruidvat Oh My Hair Gummies

Kruidvat Oh My Hair Gummies Review

Haar gummies zijn al een tijdje hot trending en het is dan ook niet heel gek dat Kruidvat nu ook komt met eigen merk hairgummies. De Kruidvat Oh My Hair Gummies bevatten biotine en zink, beide zijn ingrediënten die de gezondheid van het haar ten goede komen. Hair gummies verzorgen het haar als het ware van binnenuit. Je kunt het het beste zien als kauwbaren vitamines. Het doet mij ook wel een beetje aan winegums denken. Eerder probeerde ik de haar gummies van het merk Hairlust en deze bevielen mij erg goed. Omdat deze op waren ging ik opzoek naar een goedkoper alternatief en zodoende kwam ik bij dit product uit. Zouden deze haar vitamines net zo goed werken als de duurdere varianten? Je leest hier mijn Kruidvat Oh My Hair Gummies review.

💖 Tip: Bekijk ook mijn Top 5 beste hair gummies

Kruidvat Hairgummies Review

Kruidvat Oh My Hair Gummies

De Kruidvat Oh My Hair Gummies zijn kauwbare haarvitamines. De hair gummies bevatten biotione en zink. Beide zijn ingrediënten die de haargroei kunnen stimuleren. Daarnaast verzorgt het haar van binnen uit. Ideaal voor als je je in goede conditie wilt behouden, wilt herstellen en/of de haargroei wilt stimuleren. Kruidvat geeft aan dat de gummies ervoor zorgen dat het haar er gezonder uit gaat zien en meer zal glanzen. De Kruidvat Oh My Hair Gummies zijn daarnaast ontzettend schattig om te zien. De gummies hebben de vorm van een konijntje en zijn blauw van kleur. Ook bevatten de gummies een heerlijke bessensmaak.

haarvitamines

Één pot van de Kruidvat Oh My Hair Gummies bevat 60 stuks. Ook zijn de gummies geschikt voor vegetariërs. Er wordt geadviseerd 1x daags 2 gummies in te nemen. Ik zelf neem 1 gummie per dag omdat dit ik persoonlijk voor mij zelf meer dan genoeg vind. Mocht je echt uitgedund haar hebben of veel last van haarverlies, zou je eerder voor 2 haargummies gaan. Bij het innemen van 2 gummies per dag, kun je ongeveer 1 maand met een pot doen. In mijn geval kan ik er 2 maanden mee doen.

Kruidvat hairgummies ingrediënten

De ingrediënten.

Dan niet geheel onbelangrijk de ingrediënten van deze kauwbare haarvitamines. Kruidvat geeft aan dat bij het slikken van 2 haargummies je aan je dagelijkse dosering aan biotine en zink komt. In dit geval gaat om 5000 microgram biotione per 2 gummies. Beide ingrediënten kunnen een positieve werking hebben op de haargroei, de conditie van het haar en de zachtheid/glans van het haar. Voor de rest bestaat de ingrediënten lijst uit de volgende ingrediënten: pectine, natriumcitraat, glucose, suiker (sulfiet), mout siroop, natuurlijk framboos aroma, natuurlijke blauwe bessen aroma, titaniumdioxide, E133, citroenzuur, plantaardige olie. De houdbaarheid van de vitamines is aan de onderkant terug te vinden. Voor de rest zijn de gummies geschikt voor vegetariërs (niet voor vegans!).

Kruidvat haarvitamines

Mijn ervaring.

Leuk dat het Kruidvat ook komt met een eigen merk haar gummies. Door dat het Kruidvat een groot bedrijf is kunnen zij de vitamines in grote getale laten produceren en hierdoor ook het product goedkoper aanbieden. Ik slik de hair gummies nu een aantal dagen en ik ben over het algemeen tevreden. Daarnaast is het zeker geen straf om de hair gummies op te eten. Het zijn net snoepjes en ze smaken heerlijk 🙂 Vergeleken met andere merken hair gummies is dit product budgetproof en zeer betaalbaar. Het is nog wat te vroeg of ik echt verschil merk, maar van mede gebruikers heb ik begrepen dat je pas bij langer gebruik verschil echt kan gaan zien. Voor nu voelt mijn haar gezond, zacht en ziet er glanzend uit. 🙂

De Kruidvat Oh My Hair Gummies zijn te koop per pot (60 gummies) voor € 7,99 hier bij het Kruidvat.

💖 Tip: Bekijk ook mijn Top 5 beste hair gummies

Heb jij deze haarvitamines van het Kruidvat al eens geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs