Kruidvat Tanning Drops

Kruidvat Tanning Drops Review

De Kruidvat Tanning Drops zijn een ware hype en zijn de afgelopen periode meerdere keren viral gegaan op verschillende platformen. Zo zou het een dupe zijn van de zeer geliefde Collistar Magic Drops, alleen dan voor een veel zachter prijsje. Uiteraard moest ik dit natuurlijk zelf ook direct gaan ondervinden en uitproberen. Dit aangezien ik de tanning drops van Collistar ook al een aantal jaar met veel plezier gebruik.

Zijn deze Kruidvat Tanning Drops echt vergelijkbaar met die van Collistar? Wat is het effect en hoe reageert mijn huid op dit product? Je leest het hier in mijn uitgebreide Kruidvat Tanning Drops review. Lees je mee?

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste tanning drops

Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops Review

Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops

De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops zijn tanning drops die zorgen voor een natuurlijk stralende bruine teint. Ze werken in principe hetzelfde als de zeer bekende en populaire Collistar Magic Drops. Je hebt slechts enkele druppels nodig, welke direct op een gereinigde huid aangebracht kunnen worden. Door het aantal druppels bepaal je zelf de intensiteit van de zonnige gloed. Hierbij geldt hoe meer druppels, hoe intenser het gebruinde effect zal zijn. Gebruik zo’n 2 a 3 druppels voor een subtiele teint en 4 tot 5 druppels voor stralend bruine teint. Je kunt de druppels gebruiken voor het gezicht, de hals en de decolleté.

Kruidvat Tanning Drops

Het bruiningseffect van de druppels wordt veroorzaakt door de 3-voudige bruiningsactivor. Deze activator zorgt door middel van stimulatie van de melanine aanmaak ervoor dat het natuurlijke bruiningsproces wordt geactiveerd in de huid.

Naast het zelfbruinende effect van de druppels, zorgen de Kruidvat Tanning Drops er ook voor dat de huid wordt gehydrateerd en verzorgd. Tevens helpt het bij het gladder en egaler maken van de huid. Dit komt door de toevoeging van algenextract en peptiden.

De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle leeftijden.De Kruidvat Tanning Drops zitten in een glazen flesje met pipetje met een inhoud van 30 ml. Belangrijk ding om rekening mee te houden is dat dit product geen bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen. Vergeet dus niet om een losse SPF aan te brengen!

Collistar Magic Drops Dupe

Gebruiksaanwijzing:

Dan ook niet geheel onbelangrijk, hoe gebruik je de Kruidvat Tanning Drops? Nou eigenlijk is dat gelukkig vrij simpel! Je kunt de druppels direct op een gereinigde huid aanbrengen door middel van het handige pipetje. Voor een nog egaler effect kun je de huid eventueel ook nog van te voor scrubben. Breng de druppels ’s avonds of ’s ochtends aan na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van eventuele andere skincare producten. Zorg voor een goede verdeling over het gehele gezicht, de hals en de decolleté. Was je handen na het aanbrengen zeer grondig, hiermee voorkom je bruiningsvlekken op je handen 🙂

Tip: bekijk hier mijn Kruidvat Tanning Drops TikTok en zie hoe ik het product aanbreng

Kruidvat Tanning Drops Resultaat

Kruidvat Tanning Drops Review

Ik vind de Kruidvat Tanning Drops een mooi subtiel zongebruind effect geven. Het effect is erg natuurlijk en vrij subtiel. Althans dit is wat ik bij het gebruik van 3 tot 4 druppels ervaar. Wil ik echt een wat intenser effect, dan neig ik al snel naar de 6 druppels of meer. Voor de onderstaande foto’s is dit ook precies de hoeveelheid die ik heb aangehouden om het zichtbaar te maken. Naast dat het bruiningseffect goed werkt, reageert mijn huid opzich zelf ook erg goed op dit product. Mijn huid lijkt inderdaad beter gehydrateerd en egaler na gebruik. Alsof het direct ook als een soort verzorgend huidserum dient, fijne extra eigenschap dus!

Dan de brandende vraag: Zijn deze Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops een goede dupe van de Collistar Magic Drops? Enerzijds wel, anderzijds niet. Dit hangt ook wel heel erg van je voorkeur van het effect af. Het Kruidvat is er in ieder geval wel in geslaagd om een vele malen goedkopere versie uit te brengen. Waar de Kruidvat Tanning Drops voor € 9,99 per stuk te koop zijn voor 30 ml is dit gemiddeld bij de Collistar Magic Drops zo’n € 28,95 per 30 ml. Dit scheelt dus ongeveer bijna twee tientjes per flesje.

Maar dat wil nog niets zeggen over de kwaliteit en het effect van de tanning drops. Als ik beide moet vergelijken, zou mijn voorkeur wel uitgaan naar de Collistar Magic Drops. Ondanks dat ik er wat meer voor moet betalen. Dit heeft er mee te maken dat de tanning drops van Collistar een intenser en voor mijn gevoel beter zichtbaar effect geven dan die van het Kruidvat. Je hebt dus minder nodig voor een mooi zongebruind effect. Daarnaast vind ik de Collistar Tanning Drops lekkerder ruiken van geur.

Wel zijn de Kruidvat Tanning Drops een mooie optie binnen een kleiner budget of wanneer je liever een subtieler effect wilt hebben. De Kruidvat Skin Science Tanning Beautifying Drops zijn ook een mooie optie als beginner bent op het gebied van zelfbruiningsproducten en niet weet of dit wat je voor is. Zo kun je het toch uit testen, zonder er al te veel voor te hoeven betalen.


Kruidvat Tanning Drops kopen?

De Kruidvat Tanning Drops zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99 | 30 ml
bij het Kruidvat.nl

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste tanning drops


Heb jij de Kruidvat Tanning Drops al geprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: