Kylie Cosmetics Blush

Kylie Cosmetics Blush Review

De Kylie Cosmetics blush is een product dat ik al langere tijd op het oog had. De reviews van dit product zijn ontzettend goed en de kleuren zien er geweldig uit. Aangezien het product onlangs in de sale was bij de Douglas besloot ik deze direct te bestellen in de prachtige kleur 336 Winter Kissed.

Aangezien er nog niet heel veel over geschreven is door Nederlandse beauty bloggers, leek mij het leuk om mijn ervaring met jullie te delen. Je leest daarom hier vandaag mijn Kylie Cosmetics Blush review en ik laat je de Winter Kissed swatch zien. Kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de Kylie Cosmetics blush hier extra voordelig!

Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder Review

Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder

De Kylie Cosmetics Pressed Blush powder is een blush in poedervorm verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. De kleuren varieren van perzik-oranje tinten tot zachtroze tinten. Ik zelf heb de kleur 336 Winter Kissed gekozen wat een licht roze kleur betreft. Andere kleuren zijn: 334 Pink Power, 211 Kitten Baby, 727 Crush en 335 Baddie On The Block. De blush heeft een fluweel matte afwerking en is qua kleur intensiteit op te bouwen in laagjes.

De blush belooft daarnaast gemakkelijk in te blenden en zich als het ware te versmelten met de huid. De blush kun je aanbrengen met je vingers, blush spons of blush kwast. Fijn aan de Kylie Cosmetics blush is dat deze verpakt zit een compact doosje met klik sluiting en spiegel aan de binnenkant. Zo is het product ook geschikt om mee te nemen op reis en kan je makkelijk de kleur onderweg bijwerken.

Kylie Cosmetics Blush 336 Winter Kissed Swatch

Zowel de verpakking als het gehele design van de Kylie Cosmetics blush is zacht roze. Dit is ook typerend voor het merk, vrijwel alle verpakkingen van Kylie Cosmetics komen in deze kleur. De blush zit een kartonnen doosje waarop je aan de zijkant van de verpakking makkelijk de desbetreffende kleur kan terug vinden. Het doosje heeft een inhoud van 10 gram en de formule is vrij van parabenen en gluten. Ook betreft het een vegan blush en is het product niet getest op dieren.

Kylie Cosmetics Blush Swatch

Kylie Cosmetics Blush Review & Ervaring

Oe, deze Kylie Cosmetics Blush is really gorgeous! Het geeft een mooie roze blos op mijn wangen en brengt net wat meer kleur in mijn gezicht. In eerste instantie was ik een beetje bang dat de kleur té roze zou zijn, maar door dat de blush een opbouwbare dekking heeft, is dit gelukkig niet het geval. De Kylie Cosmetics Blush staat daarin tegen juist erg natuurlijk. Ik breng de blush zelf het liefste aan met kleine blush kwast waarna ik de uitgelopen stukken corrigeer met mijn beauty blender.

De kleur 336 Winter Kissed is mij ontzettend goed bevallen. Het doet mij denken aan de zeer populaire Dior Backstage Pink Blush. De prijs van de blush zit tussen een high-end en blush van de drogisterij in. Gezien het resultaat, vind ik dat dit product een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Daarnaast is de verpakking van deze blush ook nog eens super tof. Ik hou van roze make-up verpakkingen en deze blush mag dan ook zeker niet ontbreken in mijn make-up collectie.

Ook super dat er een spiegeltje in het doosje van de blush zit. Dit maakt het een fijn product om mee te nemen voor onderweg. Zo kun je altijd nog even je make-up of blush bijwerken. De kleuren 335 Baddie On The Block en 211 Kitten Baby lijken mij ook nog heel mooi, wellicht dit ik die later nog eens aanschaf. Voor nu ga ik lekker genieten van deze kleur, want deze Kylie Cosmetics Blush zal ik zeker nog vaker gaan gebruiken! 🙂


Kylie Cosmetics Blush kopen?

De Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder shop je het voordeligst
hier bij de Douglas vanaf € 22,99 | 10 9r

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere make-up reviews


Wat is jouw favoriete product van Kylie Cosmetics?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.