La Roche-Posay Anthelios SPF 50

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Review

De La Roche-Posay Anthelios SPF 50 is een zonebeschermingsproduct met het effectieve uv-filter tegen de meest verraderlijke uv-stralen, namelijk Mexoryl 400. Een beetje skincare lover weet inmiddels hoe belangrijk het dragen van een goed SPF is. Draag dit niet alleen wanneer de zon schijnt, maar liever het gehele jaar door! SPF beschermt je huid niet alleen tegen de zon, maar ook bijvoorbeeld tegen het licht dat door schermen wordt uitgestraald. En laten de meeste mensen nou net heel de dag achter zo’n schermpje zitten. Is het niet je telefoon, dan is het wel de tv of je laptop.

Ook ik probeer het gehele jaar door een goed SPF te dragen. Zo draag ik in de wintermaanden standaard een SPF die in mijn foundation zit (Estée Lauder Double Wear Foundation) en draag ik in de warmere maanden een los SPF. Aangezien de warme maanden eindelijk weer in aan tocht zijn, besloot ik voor dit nieuwe SPF product te gaan. Je leest daarom hier vandaag mijn La Roche-Posay Anthelios SPF 50 review. Kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de La-Roche Posay Anthelios zonnebrand hier extra voordelig!

La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Review

La Roche-Posay Anthelios SPF 50

De La Roche-Posay Anthelios UVMUne400 SPF 50 is een vloeibare zonnebrand bedoeld voor het gezicht en de nek. Uniek aan deze zonnebrand is dat deze Mexoryl 400 bevat. Een ingrediënt dat het meest effectief werkt als UV-filter tegen schadelijke UV-stralen. De fluïde geeft de ultieme bescherming tegen diepe celbeschadiging en biedt bescherming tegen UVB, UVA en lange UVA -stralen.

De La Roche-Posay Anthelios UVMUne5400 Fluïde SPF50+ is wit van kleur en vloeibaar van textuur. De zonnebrand is ultra resistent en kan goed tegen water en zand. Dit maakt het ook direct een fijn product om te gebruiken voor een dagje naar het strand. De zonnebrand fluïde is na het aanbrengen onzichtbaar en heeft een lichte textuur. De La Roche-Posay Anthelios SPF 50 is geschikt voor dagelijks gebruik. Voor de beste bescherming dient de zonnebrand bij het zonnen regelmatig en royaal aangebracht te worden.

Daarnaast is de La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Invisible Fluid geschikt voor alle huidtypes. Ook de zeer gevoelige of reactieve en intolerante huid. Het product is zowel dermatologisch als  oftalmologisch getest. Daarnaast is het een hypoallergeen zonnebrand fluïde wat wil zeggen dat de kans op allergische reactie nihil is.

De La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Invisible Fluid zit verpakt in een klein vierkante tube en heeft een handige pipet vormige dop. Dit maakt de applicatie extra makkelijk en het voorkomt knoeien. Naast de SPF 50 is het product ook nog verkrijgbaar in getinte variant en een met een lager SPF 30. De La Roche-Posay Anthelios zonnebrand lijn bestaat ook nog uit een crème, gel en spray variant.

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Invisible Fluid

La Roche-Posay Zonnebrand Review

Ik vind de La Roche-Posay Anthelios SPF 50 een fijn zonnebrand product. Mijn huid reageert er goed op en het biedt de juiste bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Eigenlijk had ik ook niet anders verwacht. Want tot nu toe heb ik hele goede ervaringen met de producten van La Roche-Posay. Het is een heel huidvriendelijk merk en het staat niet voor niets in diverse apotheken. Dit was voor mij ook gelijk een van de beweeg redenen om voor de La Roche-Posay Anthelios SPF 50 te gaan. Daarnaast spreekt de verpakking mij ook heel erg aan. Het is een ideaal formaat om zo in je handtas mee te kunnen of voor mee op reis.

De  is inderdaad onzichtbaar na het uitsmeren en blijft goed en lang zitten. Wat mij betreft ook een prima product voor een dagje zon, zee en strand. Meestal rond mei stop ik met het gebruik van mijn foundation en ga ik over op de zelfbruiningsproducten. Aangezien mijn foundation standaard SPF bevat, vervalt deze en ga ik over naar deze La Roche Posay Anthelios Uvmune Ultra Light Cream SPF50+ ter vervanging. Ik gebruik dit product vanaf dan dus dagelijks als laatste stap van mijn skincare routine. Of ik dit La Roche-Posay zonnebrand product zou aanraden? Zeker weten!


La Roche-Posay Anthelios SPF 50 kopen?

De La Roche-Posay Anthelios SPF 50 is verkrijgbaar vanaf € 23,95 | 50 ml
bij de Bol.com, Lyko.com of de Etos

💡 Leestip: Welke zonnebrand heb ik nodig?


Gebruik jij elke dag een SPF voor je gezicht?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.