Labello Caring Lip Oil

Labello Caring Lip Oil Review

Labello Caring Lip Oil met Glossy Finish is nieuw in het assortiment van Labello. Labello kennen we allemaal en is koploper op het gebied van lipverzorging. Met de komst van hen nieuwe Lip Oil werd ik razend benieuwd en schaf dan ook direct beide kleuren aan. Het is vergelijkbaar met een lipgloss alleen dan zonder plakgevoel en een verzorgende werking. Het is voornamelijk een verzorgend product voor de lippen, maar geeft ook een mooie subtiele kleur en glans aan de lippen. Ik testte de Labello Caring Lip Oil uit en hier lees je mijn review.

Labello Caring Lip Oil Dress Nude

Labello Caring Lip Oil met Glossy Finish

De Labello Caring Lip Oil is een nieuw product in het assortiment van Labello. Het is een verzorgende lipgloss met een subtiele kleur en zonder plakkerig gevoel. Met dit product wil Labello een glossy statement maken en meedragen aan de comeback van de lipgloss. We kennen het allemaal wel lipgloss dat plakt op de lippen en haren blijven al gauw plakken. Ik vind dit zelf erg onprettig en dit is ook een van de redenen dat ik niet vaak lipgloss draag. Terwijl ik lipgloss wel ontzettend mooi kan vinden staan i.v.m. de glans die het geeft. Labello belooft met zijn Labello Caring Lip Oil dat het geen plakkerig gevoel geeft. Dit komt mede door natuurlijke ingrediënten die het product bevat.

Labello Caring Lip Oil Clear Glow

De Labello Lip Oil bevat namelijk zoals de naam al zegt oliën van 100% natuurlijke oorsprong. Deze oliën hebben een verzorgende werking op de lippen en geven tegelijkertijd een subtiele glans. Een van deze oliën is Jojoba olie. Door zijn natuurlijke samenstelling is de Labello lipgloss ook geschikt voor vegans. De Labello Lip Oil heeft een inhoud van 5,5 ml en een houdbaarheid van 12 maanden. Het product bevat een handige applicator om de gloss mee aan te brengen. Voor de rest heeft het een bessengeur. De Labello Caring Lip Oil is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk: Clear Glow en Dress Nude.

Clear Glow Swatch

Labello Lip Oil Clear Glow

Beide varianten zijn gelijk aan elkaar, het enige verschil zit hem in de kleur. De kleur Clear Glow is een mooie subtiele transparante kleur. Dit is een kleur die je vrijwel bij elke outfit en/of make-up look kan combineren. Het is een hele gangbare kleur en past vrijwel bij elke huidskleur. Ook mooi om bijvoorbeeld bovenop een lippenstift kleur aan te brengen om de lippen meer glans te geven. Het is een subtiel gepigmenteerde gloss en geeft een mooie glans.

Dress Nude Swatch

Labello Lip Oil Dress Nude

De kleur Dress Nude is roze van kleur, maar nog steeds vrij nude en subtiel. Ook dit is een vrij gangbare kleur en past vrijwel overal bij. De kleur is net zoals bij de Clear Glow licht gepigmenteerd en geeft een mooie natuurlijk glans aan de lippen. Bij de Dress Nude kan je ervoor kiezen om de kleur laagje bij laagje op te bouwen, mocht je de kleur intenser willen. Het geeft net dat beetje extra op de lippen.

Labello verzorgende lipgloss

Mijn ervaring.

Ik ben erg tevreden over de Labello Lip Caring Oils. Leuk dat Labello met iets nieuws op de markt komt. Normaliter ben ik niet zo van fan van lipgloss om dat deze vaak toch plakkerig aan voelen. Vaak ervaar ik normaal bij lipgloss dat mijn lippen aan elkaar blijven plakken en er haren op mijn lippen blijven plakken. Bij dit product is dit niet het geval. Labello heeft het voor elkaar gekregen om een betaalbare, verzorgende, niet-plakkende lipgloss samen te stellen.

Daarnaast ook super dat dit product 100% natuurlijke verzorgende oliën zoals Jojoba olie bevat. De kleuren zijn vrijwel gangbaar voor iedereen en geven net dat beetje extra. Enige nadeel wat ik mij aan dit product kan bedenken is dat het vaak bijgewerkt dient te worden en dat de geur vrij zoet is. Zelf ervaar ik dit niet als storend.

De Labello Caring Lip Oil met Glossy Finish kost € o.a. te koop bij drogisterijen en hier bij de bol.com

Heb jij de verzorgende lipgloss van Labello al uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: