4.1 C
Amsterdam

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

Een mascara die a lang op mijn verlanglijstje stond: dé Lancôme Hypnôse Drama mascara. De prijs hielt mij altijd tegen. Maar door dat ik onlangs ik een poll hield op mijn Instagram met als vraag: ”Wat is jouw favoriete mascara?”. Werd ook de Lancôme Hypnôse Drama Mascara meerdere keren ingevuld.

Later las ik dat het ’s wereld beste verkochte mascara is en ik kon mij dan ook niet meer onthouden om deze mascara te kopen! Je leest in dit artikel mijn Lancôme Hypnôse Drama Mascara review.

🛍️ Tip: Shop de Lancôme Hypnôse Mascara hier extra voordelig!


Lancôme Hypnôse Drama Mascara Review

Lancôme Hypnôse Drama Mascara

De Hypnôse mascara van Lancôme staat vooral bekend om zijn enorme volume die het de wimpers geeft. Maar ook dat de mascara enorm goed blijft zitten gedurende de dag. De mascara heeft een diepzwarte kleur en is heel eenvoudig aan te brengen. Naast de standaard zwarte kleur is de mascara ook in de kleur 02. bruin verkrijgbaar. De mascara geeft de wimpers enorm veel volume en lengte. Het zorgt voor een extra mooie en frisse oogopslag. Door het ronde mascara borsteltje is applicatie extra makkelijk en neem je eenvoudig alle wimper haartjes mee.

Lancôme Hypnôse

De mascara is verpakt in een zilverkleurig kartonnen doosje. De mascara is qua design vrij basic maar straalt stijl en luxe uit. Het mascara borsteltje is gebogen en bevat plastic haren. Lancôme zelf geeft aan dat de mascara zorgt voor 14 keer vollere wimpers. Ofwel de perfecte mascara  die wimpers langer en voller maken en dit zonder te klonteren of te vlekken.

De mascara heeft een inhoud van 6,5 ml en is na openen 6 maanden houdbaar.


Swatch
De mascara geeft extra veel volume en is intens zwart van kleur.

Mijn ervaring en review

Ik vind de Lancôme Hypnôse Drama mascara een hele fijne mascara. Sterker nog ik vind dit tot nu toe de beste volume mascara die ik ooit heb gebruikt! Zoals je op de voor en na foto’s kunt zien, zie je dat het mijn wimpers enorm veel volume en lengte geeft. En dit zonder al te veel klontjes of vlekken. Daarnaast blijft het product gedurende de dag ontzettend goed zitten. Ik ervaar geen oogirritaties en het loopt niet snel uit. Ook de intens zwarte kleur vind ik heel mooi. Het borsteltje brengt fijn aan en het ligt ook goed in de hand. Ook is het product makkelijk te verwijderen met oogmake-up remover aan het einde van de dag.

Enige twee nadelen die ik kan bedenken zijn de prijs en het design. Maar goed uiteindelijk gaat het om de werking en het resultaat en dat vind ik mijn verwachting overtreffen. Echt wel één van de beste mascara’s dit! 🙂


Lancôme Hypnôse Drama mascara kopen?

De Lancôme Hypnôse Drama mascara is verkrijgbaar vanaf € 29,95
bij de Lookfantastic.nl

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste mascara’s


Wat is jouw favoriete mascara van Lancôme?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs