4.1 C
Amsterdam

Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum

Lancôme La Nuit Trésor Review

Vandaag deel ik mijn review over de Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum. Trésor is een van de bekendste parfums van het merk Lancôme. Ik bestelde de parfum door dat ik de geur via een collega een poos geleden leerde kennen. Zij had een handcrème in de Trésor La Nuit variant. Ik vond dit zo lekker ruiken en had nog een cadeau bon liggen, dat ik besloot de parfum variant ervan te bestellen. Lancôme Trésor is de originele variant en is al vele jaren te koop. De Trésor La Nuit is een nieuwe variant op de originele en valt onder de zwaardere parfums. Ideaal voor de avond, koude dagen of een speciaal gelegenheid.

Lancôme La_Nuit Trésor À la Folie

Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum

De orginele Trésor geur van Lancôme is zeer populair en is dan ook één echte klassieker onder de parfums. Vele vrouwen dragen deze geur al door de jaren heen. Vaak bij het ruiken van deze geur herinnerr het ons aan iemand en/of het heeft iets nostalgisch. Trésor betekend letterlijk een schat. De parfum flesjes zijn dan ook kenmerkend aan hun mooie diamanten vorm. De geuren staan voor liefde, de liefde is een schat. Het is een geur voor vrouwen die van passie en kracht houden. Het heeft iets sensueels en krachtigs.

Lancôme La Nuit Trésore Parfum

De Lancôme Trésor La Nuit À la Folie variant kan je het beste omschrijven als een soort van jongere versie van de klassieke Trésor. Lancôme heeft deze parfum als avond variant uitgebracht. Het parfum is een stuk zwaarder dan de normale variant. Het word omschreven als een nieuwe facet van liefde, namelijk los laten. Dit unieke moment waar liefde en de waarheid op hun hoogtepunt zijn. Het is het perfecte parfum voor de vrouw die van pit houdt en een explosieve geur van fruitige en frisse toetsen. De samenstelling van de Lancôme Trésor La Nuit bestaat uit een boeket van jasmijn en pioenroos, een vleugje sensuele en intense damascena rose met als kers op de taart noten van vanille, verschroeiend hout, patchouli, amber en muskus. Hieronder de geurnoten van de eau de parfum uitgebreider beschreven.

Geurnoten Lancôme Trésor La Nuit À la Folie:

  • Basisnoten: Tonkaboon
  • Hartnoten: Amber, Muskus, Patchouli
  • Topnoten: Roos, Vanille

Lancôme Eau de Parfum

Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum review.

Ik wist natuurlijk al dat ik deze parfum heel lekker vindt ruiken. Ik ben voornamelijk heel blij over hoe lang deze parfum blijft zitten. Eigenlijk gaat de geur pas weg, wanneer je gedoucht hebt. Door dat het een zeer sterke parfum is, heb je maar een klein beetje nodig en is de Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum zuinig in gebruik. Ik denk van al mijn parfums, dat deze nog het langste blijft zitten. Ik heb al meerdere keren te horen gekregen, dat ik lekker ruik 😉 De parfum is misschien dan wel hoog in prijs, toch vindt ik het waard. Ik zal deze parfum niet dagelijks gebruiken, daar vindt ik hem te duur voor. Ik doe de eau de parfum vooral op bij speciale gelegen heden. Erg blij mee! Als je van krachtige, sensuele en unieke geuren houd, kan ik je deze zeker aanraden.

De Lancôme Trésor La Nuit À la Folie Parfum is verkrijgbaar in verschillende formaten o.a. hier bij de bol.com. Ik heb zelf de 50 ml variant voor € 78,00 aangeschaft.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs