4.1 C
Amsterdam

Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Laneige Sleeping Mask Berry Review

Het Laneige Lip Sleeping Mask Berry lipmasker is een product die ik steeds vaker in mijn Instagram tijdlijn zag verschijnen. Het wekte mijn nieuwsgierigheid op. Een slaapmasker voor je lippen? Nog nooit eerder van gehoord! Zoals velen andere heb ik tijdens deze koude dagen sneller last van droge lippen en de daar bij komende scheurtjes en velletjes. Een opkikker voor mijn lippen is dan ook meer dan welkom. Ik bestelde de Laneige lip sleeping mask in de smaak Berry en in deze review lees je mijn ervaring en mening.

Laneige Lip Sleeping Mask

Laneige Lip Sleeping Mask Review

Het Laneige Lip Sleeping Mask is een maskertje bedoeld voor de lippen die je ’s nachts laat intrekken. Het heeft een hydraterende en kalmerende werking. Perfect voor lippen waarbij lip problemen niet alleen genoeg hebben aan een standaard lipbalm, maar verlangen naar een intensere verzorging. Het zorgt ervoor dat dode huidcellen van de lippen worden verwijdert en je ’s ochtends wakker wordt met lippen die fris, soepel en zacht aanvoelen. Het merk Laneige bestaat sinds 1994 en is opgericht door het grootste cosmeticabedrijf in Zuid-Korea. Deze enorme hype onder lipmaskers is dan ook later over komen waaien naar Europa en zo ook Nederland.

Het bijzonder aan de Laneige lip sleeping masks is dat deze de exclusieve Moisture Wrap technologie bevatten. Dit is een technologie waarbij hyalyronic acid en mineralen ervoor zorgen dat er binnen 8 uur een soort van extra bescherm laag op de lippen wordt gevormd. Het zorgt ervoor dat de lippen beter gehydrateerd blijven de gedurende dag. Dit kan de welbekende scheurtjes en velletjes bij droge lippen voorkomen.

De smaak Berry

De Laneige Lip Sleeping Masks zijn in totaal in 4 verschillende smaken verkrijgbaar, waaronder: Berry, Grapefruit, Mint Choco en Orginal. Ik zelf ben voor de smaakvariant Berry gegaan, deze leek mij het fijnst van de vier en hier zag ik de meeste positieve reacties over. De smaak Berry is een zoet en geurige mix van frambozen, aardbeien, cranberry en bosbessen. Voor de rest bevat het een mix van Vitamine C en antioxidanten.

Het Laneige Lip Sleeping Mask Berry zit een potje met een inhoud van 20 gram. Ook word het lipmasker inclusief met een handige applicator geleverd. Hierdoor kun je op een hygiënische manier het masker aan brengen. Het lipmasker heeft een houdbaarheid van 12 maanden.

Laneige lipmasker review

Hoe gebruik je dit lipmasker?

Dit lipmasker is bedoeld voor ’s nachts en breng je dan ook bij voorkeur voor het slapen gaan aan. Bij het potje zit een bijgeleverd spateltje waarmee je op een hygiënische manier het lipmasker kan aanbrengen. Breng een royale laag aan op de lippen en laat het ’s nachts inwerken. In de ochtend kun je je lippen schoonvegen door middel van een tissue of wattenschijfje. Hiermee verwijder je de eventuele dode huidcellen en losse velletjes. Het lipmasker valt onder de intensieve lipverzorgings producten. Het kan dus een uitkomst zijn voor mensen met veel lipproblemen. Ik zelf gebruik het Laneige Lip Sleeping Mask vooral op dagen dat mijn lippen droger aan voelen.

lipmasker

Mijn ervaring.

Ik had er eerder nog nooit van gehoord.. een masker voor je lippen. Ik dacht eerst bij mij zelf zou dit dan echt verschillen met een standaard verzorgende lipbalm en is dit niet wat overdreven? Ik heb het Laneige Lip Sleeping Mask Berry inmiddels al een aantal keer uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Na een nachtje het lipmasker in te laten werken, word ik wakker met zachte lippen,die gehydrateerd aan voelen en zonder velletjes. Je betaald er wel wat meer voor dan een standaard lipbalm bij de drogisterij, maar ik geloof wel dat mensen hier met veel last van velletjes of scheurtjes aan de lippen, hier baat bij zullen hebben. Het verzorgt de lippen echt intensief.

Voor de rest vind ik Berry een fijne smaak. Wel had ik hem wat zoeter verwacht, maar misschien wel goed dat dit niet het geval is. Anders krijg je op eet neigingen haha 😉 Ook het spateltje wat erbij is geleverd vind ik erg fijn. Dit is een stuk hygiënischer dan dat je steeds met je vinger in het potje zit. Enige nadeel vind ik de prijs. Toch denk ik dat je met één potje heel lang kan doen. Ik ben ook benieuwd naar de Choco Mint variant, deze lijkt mij ook lekker.

Het Laneige Lip Sleeping Mask Berry is o.a. hier voor € 24,95 te bestellen bij de bol.com

Heb jij al eens een lipmasker uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs