L’Oréal Metal Detox Haarmasker

L’Oréal Metal Detox Haarmasker Review

Het L’Oréal Metal Detox Haarmasker is niet zomaar een haarmasker. Dit haar herstellende masker heeft namelijk een ontgiftende werking tegen metalen en koper die zich kunnen ophopen in de haarvezels tijdens wasbeurten. Het masker zorgt ervoor dat het haar ontdaan wordt van deze metalen, waardoor het haar zacht en glad aanvoelt. Maar ook de haarkleur komt beter tot zijn recht en is meer levendig na gebruik.

Mijn kapster introduceerde mij de nieuwe L’Oréal Metal Detox lijn. Wat mij direct opviel bij het wassen dat de producten ten eerste heerlijk ruiken en na het wassen dat mijn haar super zacht en gezond eruit zag! Ik kreeg een test verpakking mee en even later besloot ik het L’Oréal Metal Detox Haarmasker te bestellen. Mijn ervaring, deel ik in dit blogpost over de L’Oréal Metal Detox Haarmasker review.

L’Oréal Metal Detox

L’Oréal Metal Detox Haarmasker

Het L’Oréal Metal Detox Haarmasker is een product uit de L’Oréal Professionnel’s serie. Oftewel een product wat van kapperskwaliteit is en je dus bij verschillende salons terug zal vinden. Zo ook bij mijn kapster! Het haarmasker heeft een intensief voedende en herstellende werking op het haar. Het masker zorgt ervoor dat het haar ontdaan wordt van metalen zoals koper. Deze kunnen zich namelijk bevinden in ons standaard water en kunnen zich tijdens wasbeurten gaan ophopen in de haarvezels. Iets wat je totaal niet door hebt, maar wat er wel voor kan zorgen dat je net gekleurde haar, sneller dof maar ook beschadigd raakt. L’Oréal komt daarom met een oplossing.. en heeft speciaal hiervoor de L’Oréal Metal Detox haarlijn samengesteld.

Nu vraag je je misschien af, maar wat is nu precies het werkende bestanddeel die voor deze metaal ontgiftende werking zorgt? Dat is glicoamine! De producten uit de L’Oréal Metal Detox bevatten allen 10% aan dit molecuul. Het molecuul is klein genoeg om de haarvezel binnen te dringen en deze ontdoen van het metaal. Het L’Oréal Metal Detox haarmasker verwijderd dus metalen uit net gekleurd haar, maar beschermd deze er ook tegen. Een perfect haarmasker voor na een kleuring, balayage of ontkleuring. Of in mijn geval gehiglight haar 🙂

Metal Detox Haarmasker

Het L’Oréal Metal Detox Haarmasker ontgiftigd het haar van metalen. En tegelijkertijd zorgt deze voor een goed kleurbehoud, herstel en bescherming van het haar. In deze review schrijf ik voornamelijk over mijn ervaring met het L’Oréal Metal Detox Haarmasker. Maar naast het masker bestaat de lijn ook uit een shampoo, conditioner en olie. Het masker belooft het haar gladder, zachter en 72 uur lang gevoed te houden. Het product is romig van textuur en bevat een heerlijke frisse geur van diverse muskusachtige houtsoorten en citrus.

Het L’Oréal Metal Detox Haarmasker komt in een witte pot met zwarte draaidop. Iets wat ik een prima verpakking vind voor een haarmasker. Het masker is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk: 250 ml of 500 ml. Ik zelf ben voor de 250 ml verpakking gegaan.

L’Oréal Metal Detox Results

Mijn L’Oréal Metal Detox Review

Het L’Oréal Metal Detox Haarmasker is een uitstekend, wat zeg ik.. een geweldig haarmasker! Mogelijk kon je dit ook al een beetje uit mijn intro ophalen. Het metal detox haarmasker werd geadviseerd door mijn kapster, waarna ik later zelf een grootverpakking besloot aan te schaffen. Ik gebruik het masker denk ik zo’n één keer per 1 a 2 weken. Het maakt mijn haar mega zacht en glad en dit blijft meerdere dagen na het wassen aanhouden. Zoals aanbevolen breng ik het aan op net gewassen haar en laat het daarna 4 minuutjes intrekken. Ik heb half lang haar en per keer heb ik vrij weinig nodig, waardoor je heel lang kunt doen met een pot.

Wat dit haarmasker zo geweldig maakt? Het resultaat, de geur en textuur. Het masker is romig van textuur, trekt snel in en ruikt echt geweldig! Het geeft echt wel het salonwaardige gevoel en maar bovenal is het resultaat, echt top! Voor de beeldvorming heb ik ook een voor en na foto gemaakt. Hierop zie je duidelijk het verschil terug. Mijn haar ziet er na gebruik een stuk gezonder uit en de highlights komen ook een stuk beter uit.

Ben je dus opzoek naar een haar herstellend masker en wordt jouw net gekleurde haar snel dof of slaat de kleur na verloop van tijd anders uit? Dan kan ik je het L’Oréal Metal Detox haarmasker zeker aanraden even als de andere producten uit deze lijn.


L’Oréal Paris Metal Detox Haarmasker kopen?

Het L’Oréal Paris Metal Detox haarmasker shop je het voordeligst
bij de Bol.com vanaf € 24,95 | 250 ml

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere hair reviews


Wat is jouw ervaring met de Metal Detox lijn van L’Oréal Paris?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.