L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

L'Oréal Paris Brow Artist Xpert Review

De L’Oréal Paris Brow Artist Xpert is een handig wenkbrauwpotlood waarmee je de wenkbrauwen meer vorm kunt geven. Ik heb eigenlijk altijd wel een wenkbrauwpotloodje in huis liggen. Dit keer kwam ik bij het bestellen bij het wenkbrauw potlood van L’Oréal Paris uit.

Het fijne aan dit potloodje is, dat je deze niet hoeft te bij te slijpen. Het heeft namelijk een handige draai huls, waarmee je beetje voor beetje de potlood omhoog schuift. Net zoals bij een lipstick eigenlijk. Ik testte het wenkbrauwpotlood uit en hier lees je mijn L’Oréal Paris Brow Artist Xpert review.

Brow Artist Xpert Review

L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

De L’Oréal Paris Brow Artist Xpert is een wenkbrauwpotlood waarmee je je wenkbrauwen heel precies kunt bijtekenen. Dit komt door dat het potlood een schuin afgesneden puntje heeft en aan de andere kant een stylingsborsteltje. Zo kun je je wenkbrauwen heel nauwkeurig bijtekenen en shapen. Het fijne aan dit potloodje is, dat je deze niet hoeft bij te slijpen. Het omhulsel heeft namelijk een op draaibaar mechanisme. Je hoeft dus hier alleen maar aan te draaien om het potloodje omhoog te krijgen indien nodig. Ook is het een prima wenkbrauwpotlood voor het opvullen van kale plekjes in de wenkbrauwen. Met het borsteltje aan de andere kant van het potlood, breng je de wenkbrauwhaartjes eenvoudig in model. Daarnaast heeft het een waterproof formule, waardoor het product de gehele dag goed blijft zitten.

Het wenkbrauwpotlood is in totaal in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: 102 Cool Blond, 103 Warm Blonde, 105 Brunette, 106 Grey Brune, 108 Warm Brune en 109 Ebony. Ik zelf heb de kleur 105 Brunette, deze komt het beste met mijn eigen haarkleur overheen. En past het beste bij mijn blonde haar en licht/medium huidskleur. Het potlood heeft een inhoud van 0,20 gram en is 24 maanden houdbaar.

L'Oréal Paris wenkbrauw potlood

Mijn Review & Ervaring

Ik vind dit een prima wenkbrauwpotlood voor een niet al te hoge prijs. Het heeft de kwaliteit die van L’Oréal Paris gewend ben. Het potlood zelf vind ik iets aan de brede kant, deze had iets fijner van mij mogen zijn. Maar door het schuin afgesneden puntje kan ik als nog vrij nauwkeurig te werk gaan. Met als resultaat strakke en volle wenkbrauwen. Ook de kleur 105 Brunette is precies goed voor mij. Ik had de kleur een beetje op de gok online besteld, maar meestal is de kleur bruin altijd wel goed voor mij. Het heeft een fijne structuur en blijft zoals belooft lang zitten. Ook is de kleur precies goed voor mij, waardoor het er natuurlijk uit ziet. Ook fijn dat het potlood  in verschillende tinten verkrijgbaar is.


L’Oréal Paris Brow Artist Xpert kopen?

De L’Oréal Paris Brow Artist Xpert shop je het voordeligst bij de Bol.com

💡 Leestip: Hoe wenkbrauwen in model brengen?


Wat is jouw favoriete wenkbrauwpotlood?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: