4.1 C
Amsterdam

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Review

Vandaag deel ik mijn review over de shampoo en conditioner uit de L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths lijn. Mijn shampoo en conditioner waren op, dus het was weer tijd voor de aanschaf van twee nieuwe. Ik vindt het altijd leuk om één keer in de zoveel tijd van shampoo en conditioner te wisselen en weer eens wat niet uit te proberen. Mijn haar word steeds langer en daarom leek het mij goed om hier speciaal voor bedoelde producten te halen. De L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths haarverzorgingslijn bevat plantaardige keratine en castor olie. Beide ingrediënten hebben een positieve werking op lang en beschadigd haar. In dit artikel deel ik mijn ervaring met deze lijn, lees je mee?

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Herstellende Shampoo Review

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Herstellende Shampoo

De L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths is speciaal ontwikkelt voor lang en beschadigd haar. De shampoo zorgt voor een intens herstel van de haarlengtes en geeft je glanzende lokken. Het helpt bij het herstellen van beschadiging in de lengte van het haar en ook bij dunner wordend haar. Het bevat alle ingrediënten om je haar op een gezonde manier lang te laten groeien. De shampoo bevat o.a. plantaardige keratine, vitamines en castor olie. De plantaardige keratine in de shampoo zorgt voor het herstel van het haar tot in de punten. De vitamines kunnen je haar sterker maken en de castor olie staat bekend om zijn voedende, glans gevende werking. Ook zou castor olie de haargroei stimuleren.  En uiteraard heeft de shampoo een reinigende werking.

Ik heb de shampoo inmiddels uitgeprobeerd en deze heeft een soort van crème achtige structuur. Hij ruikt lekker, maakt mijn haar goed schoon en na gebruik voelt mijn haar goed verzorgd.

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Ontwarrende Conditioner Review

L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Ontwarrende Conditioner

De conditioner uit deze lijn heeft dezelfde ingrediënten als de shampoo. Namelijk plantaardige keratine, castor olie en vitamines. Waar de shampoo ervoor zorgt dat het haar goed gereinigd word, zorgt deze conditioner voor een goede doorkambaarheid van het haar. De conditioner zorgt voor onmiddellijke ontwarring met minder haarbreuk. Het zorgt ervoor dat je na het wassen van je haar, geen last heb van vervelende klitten in het haar. Ook zorgt het voor minder haarbreuk.

Ik heb de conditioner uitgeprobeerd en deze heeft dezelfde geur als de shampoo. Het doet inderdaad wat het belooft, namelijk mijn haar zacht en doorkambaar maken. Ideaal want ik ben iemand die snel last heeft van klitten in mijn haar.

Mijn ervaring

Ik vind het een fijne shampoo en conditioner. Het doet wat het belooft en de producten ruiken erg lekker. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en de conditioner maakt het extra zacht en zorgt ervoor dat ik geen klitten in mijn haar heb. Ook vind ik de verpakking er erg vrolijk uitzien en is deze ook nog een gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dit betekend dat beide flessen na gebruik 100% recyclebaar zijn. Enige nadeel is dat beide producten parabenen en siliconen bevatten.

Mocht je op zoek zijn naar een shampoo en conditioner speciaal voor lang haar, zou ik deze zeker aanraden. Voor de rest ben ik benieuwd wat de castor olie op lange termijn gaat doen in deze shampoo en conditioner. Dit staat er namelijk om bekend dat het de haargroei zou stimuleren. Naast de shampoo en conditioner zijn er ook nog een haarcrème en haarmasker uit dezelfde lijn verkrijgbaar. Voor de rest heeft de shampoo fles een inhoud van 250 ml en de conditioner 200 ml.

Zowel de L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths shampoo als conditioner kost € 4,99 en zijn o.a. hier bestellen bij de bol.com

Wat is jouw favoriete shampoo/conditioner van L’Oréal Paris Elvive?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

2 REACTIES

  1. Ik heb lang, droog en krullend haar, L’Oreal Elvive wonderwater gekocht en gebruikt, aanbevelingen klonken te mooi om waar te zijn. Helaas blijkt dat ook zo te zijn. Na gebruik van het wonderwater zat mijn haar nog helemaal vol klitten en heb ik de conditioner van Loving Blends moeten gebruiken om er met een borstel doorheen te komen zonder het haar ernstig te beschadigen. Mijn advies: bespaar je zelf geld en koop geen wonderwater van L’Oreal maar een goede conditioner.

    • Hi Yvonne,

      Bedankt voor het delen van je ervaring. Geldt dit voor de L’Oreal Elvive wonderwater uit dezelfde lijn van deze review? Daar heb ik helaas nog geen ervaring mee gehad. Hopelijk heb je jouw haar kunnen herstellen! Een goede haarolie kan ook wonderen. Zie hiervoor o.a. mijn pagina: https://beautyblogster.nl/beste-haarolie/ Liefs, Janine van BeautyBlogster.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs