0.9 C
Amsterdam

L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw

L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw Review

L’Oréal Paris komt met leuke mini oogschaduw palettes! Namelijk de La Petite Palette Oogschaduw palettes van L’Oréal Paris. Het zijn compacte oogschaduw palettes die je makkelijk mee op reis kunt nemen. De la petite oogschaduw is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten en ieder palletje bevat 5 verschillende kleuren. De kleuren zijn op elkaar afgestemd zodat je met één pallet, verschillende ooglooks kunt maken. Ik was opzoek naar een compact oogschaduw pallet die goed bij mijn blauwe ogen zou passen en kwam zouit bij de kleur 01. Maximalist. Vandaag lees je mijn review over L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw 01. Maximalist.

L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw 01. Maximalist

L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw 01. Maximalist

Eigenlijk alle palettes uit de La Petite lijn zijn vrij neutraal en draagbaar qua kleur. Eigenlijk bevatten alle palettes een beetje nude/neutrale kleuren met daarbij 2 kleuren die wat opvallender zijn. Bij het 01. Maximalist palette is dit vooral de 1e (goud) en 3e kleur (oranje). De andere 3 kleuren zou ik beschouwen als 2 (rosé), 4 (paars) en 5 (bruin). Op de achterkant van het palette staan twee ooglooks beschreven die je met dit pallet kunt maken. Erg handig mocht je inspiratie loos zijn of niet zo goed weten wat mooi staat qua combinatie. Ik heb zelf de eerste ooglook uitgeprobeerd en verder in dit artikel zie je het resultaat. Naast de kleur 01. Maximalist is het pallette oog nog in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Wat een ontzettend leuke namen trouwens van de palletten. Ik vind zelf persoonlijk de 01. Maximalist en 05. Feminist het mooist uit de lijn. Ik heb zelf gekozen voor de 01. Maximalist vanwege de oranje en paarse kleur in het palette. Beide kleuren laten de kleur van mijn blauwe ogen meer spreken.

L'Oréal Paris Oogschaduw

Swatches 01. Maximalist

Mijn ervaring.

Ik vind de L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw een mooi basic palette. Het fijne is dat de palettes vrij compact zijn, waardoor ze makkelijk mee op reis gaan. De pigmentatie uit het palette is goed. Wel  merk ik dat de structuur erg poederig is. Ik heb gemerkt dat er snel poeder van mijn oogschaduw kwast af valt. Ik zou dan ook zeker adviseren om een goede oogschaduw basis aan te brengen bij dit palette. En eventueel wat setting spray op je oogschaduw kwast aan te brengen. Hierdoor blijft de oogschaduw langer en beter zitten, zonder dat je onnodig te veel verbruikt.

Oogschaduw look 1
Oogschaduw look 1

Ik vind vooral de rosé en gouden kleur uit dit palette erg mooi! Ik kocht het palette voornamelijk wegens de oranje kleur, maar deze bleek toch iets te donker/hard voor mij te zijn (vermoeide uitstraling) . Van de gouden kleur heb je wel wat meer nodig, de pigmentatie is hiervan minder goed. Maar dit is vaak bij lichtere oogschaduw kleuren. Al met al een prima oogschaduw, niet de hoogste kwaliteit, maar wel prima voor een klein prijsje. Jammer dat er geen oogschaduw applicator in dit oogschaduw palette zit.

Je kan de L’Oréal Paris La Petite Palette Oogschaduw hier bestellen bij de bol.com.

Wat vindt jij een fijn product van L’Oréal Paris?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs