4.1 C
Amsterdam

L’Oréal Paris Sublime Bronze Lotion

L'Oréal Paris Sublime Bronze Lotion Review

De L’Oréal Paris Sublime Bronze lotion is een zelfbruinende lotion die tegelijkertijd de huid hydrateert en een lekker zomers geurtje geeft. Gelukkig komt het zonnetje weer steeds vaker te voor schijn en is het blote benen seizoen in volle aantocht.

Om deze reden leek het mij goed om alvast in de stemming te komen en mijn benen naar een zomers tintje te helpen. Ik kocht de L’Oréal Paris Sublime Bronze lotion na veel goede verhalen te hebben gelezen. Ik testte deze zelfbruiningslotion uit en hier lees je mijn review.

Sublime Lotion

L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Lotion

De L’Oréal Paris Sublime Bronze Lotion is een zelfbruinende lotion. Het zorgt voor een natuurlijk bruine huid zonder dat je daarvoor in de zon hebt hoeven liggen. Ideaal als je bijvoorbeeld voor het eerst weer met blote benen naar buiten gaat. Na de winter zijn je benen toch vaak een stuk minder bruin (lees melkflessen) ;). Voor mij persoonlijk een goede reden om mijn benen in te smeren met wat zelfbruiner.

L’Oréal Paris geeft aan dat je met deze lotion een natuurlijk gebruind kleurtje krijgt zonder blootstelling aan UV-straling. Eventueel kun je  met deze lotion dus het hele jaar door een mooi zomers kleurtje hebben. Klinkt ideaal toch? De zelfbruiner heeft een egaal effect en voelt niet vet of plakkerig aan. Ook trekt de sublime bronze lotion snel in en is het effect al na 2 uur zichtbaar.Het geeft een egale teint zonder strepen. Dit komt door de toegevoegde AHA, deze zorgt voor de gelijkmatige verdeling van de teint. Het geeft een mooie natuurlijke zongebruinde kleur aan de huid.

De lotion zit verpakt in een pompflacon met een zomerse uitstraling. De inhoud is 150 ml en heeft een houdbaarheid van 6 maanden. Je kan de lotion zowel voor je gezicht als lichaam gebruiken. Voor de rest heeft de lotion een zeer sterk hydraterende werking en bevat het een lekkers zomers geurtje. Je huid is 12 uur lang gehydrateerd en voelt zacht aan na gebruik.

L’Oréal Paris Zelfbruinende Lotion

Gebruiksaanwijzing

De Sublime Bronze lotion is zeer eenvoudig te gebruiken. Voor het mooiste effect kun je het beste eerst je huid scrubben. Na het scrubben en reinigen van de huid, kun je de lotion gaan aanbrengen. Verdeel hierbij de lotion gelijkmatig over het lichaam en zorg dat het goed verdeeld wordt. De pompflacon maakt het doseren extra fijn en makkelijk. Vermijd bij het insmeren de wenkbrauwen, oog contouren en haargrens. Laat het daarna even goed intrekken en vergeet je handen niet te wassen na gebruik. De licht zomers gebruinde kleur zal al na 2 uur zichtbaar zijn! Gebruik dagelijks tot je de gewenste teint als resultaat hebt. Daarna word geadviseerd om de L’Oréal Paris Sublime Bronze lotion 2 a 3  keer in de week te gebruiken voor behoud van de gewenste kleur.

L'Oréal Paris Sublime Bronze Lotion ervaring

Mijn ervaring.

Ik ben zeer tevreden over de L’Oréal Paris Sublime Bronze lotion. Het is het ideale middel om mijn witte beentjes te helpen met de overgang van winter naar zomer. De lotion ruikt daarnaast ook nog eens heel lekker en maakt mijn huid zacht.  Ook geeft het zoals beloofd echt een heel mooi natuurlijk zomers gebruind effect. Ideaal! Daarnaast kan je het voor de prijs van deze zelfbruiningslotion ook niet laten. De kleur is goed op te bouwen en ik zie geen strepen en/of oranje teint wat je vaak wel hoort bij zelfbruiningsproducten.

Ik gebruik de sublime bronze lotion momenteel alleen voor mijn benen. Dit ga ik ook zo houden, want voor mijn gezicht bijvoorbeeld gebruik ik liever een ander product zoals de Collistar Magic Drops . Daarnaast vindt ik het zelf ook niet nodig om mijn hele lichaam onder te smeren met zelfbruiner. Het is voor mij echt even een seizoen overgangsproduct en niet iets wat ik standaard gebruik.

Voor de rest kan ik mij maar 2 nadelen van dit product bedenken. Namelijk 1 dat deze niet dierproefvrij is en 2 is dat je je handen echt goed moet wassen anders ga je het zien op je handen. Voor de rest ook niet te veel gebruiken want anders kan het toch gaan plakken.

De L’Oréal Paris Sublime Bronze Lotion is hier te koop voor € 14,95 bij o.a. de Bol.com (goedkoopst) of het Kruidvat

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs