L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi

L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi

Vandaag deel ik mijn review over de L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi. Dit is een gezicht scrub met een zuiverende en verzorgende werking. Zoals de naam al zegt bevat deze scrub kiwi en zorgt het ervoor dat mee-eters en poriën minder zichtbaar worden. Een scrub die naast de gewone huid, ook perfect is voor de onzuivere huid. Deze kiwi scrub van L’Oréal Paris zag ik al meerdere keren op bol.com voorbij komen, de reviews zijn lovend en dit wekte mijn nieuwsgierigheid op. Ik bestelde de gezichtscrub en deel in dit artikel mijn ervaring met het product.

Kiwi Gezichtsscrub

L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi

De L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi is een gezichtsscrub op basis van 100% natuurlijk exfolianten. Het is een scrub die niet slecht voor je huid is. Het zorgt voor een schone en zachte huid, die na gebruik straalt. De scrub kan zowel voor je huid als voor je lippen gebruikt worden. De Kiwi variant zorgt voor een zuiverende werking op de huid. Zoals de naam al zegt is de scrub op basis van suiker. L’Oreal Paris heeft hiervoor 3 suikers geselecteerd, namelijk: bruin, blond en wit.

Daarnaast zorgen de volgende ingrediënten in deze scrub voor de zuiverende werking: kiwizaden, pepermuntolie en citroengrasolie. De kiwizaden zorgen ervoor dat de huid gladder wordt. De pepermuntolie helpt onzuiverheden te verminderen. En de citroengrasolie in deze scrub zorgt ervoor dat de huid gezuiverd word en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking.

De verpakking geeft aan dat na 1 week poriën en mee-eters al minder zichtbaar zouden moeten worden. En dat het zorgt voor een gematteerde huid. Voor het beste resultaat word geadviseerd om de scrub 3 keer per week te gebruiken. Ik zelf heb geen onzuivere huid, daarom gebruik de scrub nu 1x per week als extra verzorging en om dode huidcellen te verwijderen.

L'Oréal Paris Sugar_Scrubs Kiwi

Andere varianten

Naast de zuiverende kiwi variant zijn er nog 3 andere Sugar Scrubs van het merk L’Oreal Paris. Alle 4 de varianten, hebben hun eigen hoofdingrediënt en werking. Zo is er een voedende, verzorgende, zuiverende en energiegevend scrub. Zo is er voor iedereen wel een passende scrub. Alhoewel de kiwi variant toch nog het meest verkocht word. Dit omdat veel mensen met onzuiverheden baat bij dit product zouden hebben. Hieronder de 4 varianten opgesomd:

Voordelen L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi:

 • Gezichtsscrub met een zuiverende en verzorgende werking
 • Frisse geur
 • Budget proof
 • Een 100% natuurlijk exfoliant
 • Verfijnt poriën en vermindert onzuiverheden
 • Na één week al resultaat

Nadelen L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi:

 • Vloeibaar voor een scrub
 • 3x per week je huid scrubben is misschien wat te veel van het goede
 • Scrubkorrels lossen op

L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi Review

Mijn ervaring.

Ik ben tevreden over de L’Oreal Sugar Scrub Kiwi en zou deze dan ook aanraden. Ik zelf gebruik de gezichtsscrub nu 1x per week. Op de verpakking wordt 3x per week aangeraden voor het beste resultaat, maar ik zelf zou adviseren om eerst 1x per week deze te gebruiken. Dan kun je kijken wat het effect is. Het scrubben van je huid is ook iets wat je niet te vaak moet doen. Ik vind dat de kiwi scrub een lekkere geur heeft en na gebruik voelt mijn huid fris, schoon en zacht aan. Voor de prijs hoef je het in ieder geval zeker niet te laten. Één potje heeft een inhoud van 50 ml en de houdbaarheid is 12 maanden.

Je kan de L’Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi gezichtsscrub hier bestellen bij de bol.com.

Ben jij al bekend met de Sugar Scrubs van L’Oreal Paris?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.