4.1 C
Amsterdam

L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation

L'Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation Review

L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation is zoals de naam wellicht al verklapt een verzorgend serum en foundation in één. Mijn oog viel al langere tijd op het product omdat het een lichtgewicht foundation zou zijn wat ideaal is voor de zomer.

Onlangs kwam ik dan ook de L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation tegen in de schappen bij de Müller drogist in Duitsland. Hier waren meerdere testers verkrijgbaar en na het een en ander uitproberen kwam ik erachter dat de 2-3 Light tint het beste bij mijn huidskleur past. Na enige tijd zat de kleur van het testen nog steeds perfect op mijn pols (waar ik het product had getest) en was ik om. Ik besloot dit foundation serum van L”Oréal te bestellen en hier lees je daarom mijn review. Kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de tinted serum foundation hier extra voordelig!

l'oreal paris true match tinted serum foundation

L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation

De L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation bestaat nu iets meer dan een jaar en is het zusje van de traditionele L’Oréal True Match foundations. De foundation is razend populair en staat niet voor niks op Bol.com als één van de bestverkochte foundations vermeld! Het L’Oréal True Match Nude Serum foundation is zoals de naam al verklapt een verzorgend serum en licht dekkende foundation in één.

Dit getinte serum van L’Oréal is verrijkt met 1% aan hyaluronzuur. Een verzorgend ingrediënt dat de huid extra hydratatie geeft, waardoor je huid gladder en egaler wordt. Naast hyaluronzuur bevat het serum een licht percentage aan kleurpigmenten. Deze zorgen voor een lichte en natuurlijke camouflage van de huid. De dekking is dus licht tot gemiddeld. Precies voldoende om de huid net dat beetje extra egaler te maken zonder dat het zichtbaar wordt en/of dat je het kan aanvoelen op de huid.

l'oreal tinted serum review

Ook goed om te weten is dat het L’Oréal True Match getint serum gevalideerd is door dermatologen en geschikt is voor ieder huidtype. Ook voor de gevoelige huid doordat het serum een non-comedogeen formule bevat. Dit is een formule die ervoor zorgt dat de poriën van de huid niet verstopt raken. Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk zijn het de volgende ingrediënten die mij opvallen: water, siliconen, alcohol, hyaluronzuur, vitamine E, glycerine en Marokkaanse klei. Wel is het L’Oréal True Match Nude serum foundation parfumvrij!

l'oreal paris true match tinted serum foundation swatches

Het True Match Tinted Serum van Foundation van L’Oréal zit verpakt in een glazen flesje met een inhoud van 30 ml. De dop bestaat uit een handig pipet aan de onderkant wat dosering extra makkelijk en hygiënisch maakt. Het L’Oréal True Match Nude serum foundation is in Nederland verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Ik zelf ben voor de kleur 2-3 light gegaan, deze vond ik het bij het testen het meest in de buurt van mijn eigen huidskleur komen.

L'Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation Result

Mijn L’Oréal Paris Tinted Serum Foundation Review

Het L’Oréal True Match Nude serum foundation is mij erg goed bevallen. Dit getinte serum doet wat het belooft, namelijk de huid verzorgen en deze een mooi egale/lichte camouflage geven. Zoals ik mij al had voorgenomen is dit inderdaad een fijn product om in de zomer te gebruiken of voor wanneer je voor een lichte camouflage wilt gaan.

Het serum foundation is vrij vloeibaar van textuur en is vrijwel geurloos. Ik vind het product makkelijk aan te brengen als wel te verdelen op de huid. Het voelt inderdaad heel licht aan op de huid en geeft een lichte tot medium dekking. Hiermee bedoel ik net genoeg camouflage om de huid er egaler uit te laten zien, maar niet genoeg om bijvoorbeeld moedervlekken of puistjes mee te camoufleren. Hier zou je eventueel los van nog een concealer kunnen gebruiken.

Wat betreft de ingrediënten vind ik het jammer van de alcohol en siliconen die in het product zitten. Vooral ook omdat alcohol bekend staat om zijn uitdrogende werking op de huid en dit linea rect tegenover de werking van het hyaluronzuur (hydratatie) staat. Toch zijn dit al gauw ingrediënten die je sneller terug ziet komen bij de goedkopere make-up producten of verkrijgbaar in de drogist.

Dan last but not least, wat ik van de verpakking vind. Ik vind de verpakking erg mooi vormgegeven en het idee van het pipetje is erg handig. Echter in de praktijk werkt dit helaas niet helemaal zoals de bedoeling geweest moet zijn. De textuur van het serum foundation is namelijk erg vloeibaar en het pipetje lijkt daarvoor iets te breed te zijn. Oftewel je gaat toch al snel knoeien. Een pomp dopje zou in deze beter passend zijn lijkt mij 🙂

Conclusie: Ik vind het L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation een fijn product en zou deze zeker kunnen aanraden. Goed ook dat er aan mensen met een gevoelige huid is gedacht doordat het product een comedogeen formule bevat en parfumvrij is. Mocht je opzoek zijn naar een lichtgewicht foundation met een lichte tot medium dekking, dan is dit product zeker iets voor jou! Het geeft een mooi natuurlijk finish en ik snap goed dat dit product zo geliefd is, vooral ook als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. Voor tussen de 15 a 25 euro heb je al een flesje staan.


L’Oréal True Match Nude serum foundation kopen?

De L’Oréal True Match Nude serum foundation shop je vanaf € 14,95 | 30 ml
bij Lookfantastic.nl (voordeligst) of Bol.com

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste foundations


Heb jij het L’Oréal True Match Nude serum foundation al uitgeprobeerd?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs