L’Oréal Paris Vitamine C Serum

Loreal Vitamine C Serum Review

Begin dit jaar werd het L’Oréal Paris Vitamine C Serum gelanceerd. Het serum bevat een hoog percentage aan vitamine c (lees 12%) en door de zeer milde formule is deze zelfs ook geschikt voor de gevoelige huid.

Standaard gebruik ik een vitamine c serum in mijn skincare routine. Dit omdat het zorgt voor een egale huid met een mooie healthy glow!

Aangezien mijn vorige vitamine c serum was opgeraakt, kocht ik de L’Oréal Paris Revitalift Clinical Pure Vitamine C 12% Serum. Hiervoor gebruikte ik de Paula’s Choice C15 Super Booster en ik was benieuwd of dit vitamine c serum die een stuk goedkoper is, net zo goed zou zijn. Benieuwd geworden? Je leest het hier in mijn L’Oréal Paris Vitamine C Serum Review.

🛍️ Tip: Shop het L’Oréal Vitamine C Serum hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

L'Oréal Paris Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum

L’Oréal Paris Revitalift Clinical Pure Vitamine C 12% Serum

Het L’Oréal Paris Revitalift Clinical Pure Vitamine C 12% Serum is het nieuwe vitamine c serum van L’Oréal! Dit vitamine c serum bevat maar liefst 12% aan vitamine c. Dit is aan de hoge kant want vanaf 4% is het werkzaam op de huid.

Naast puur vitamine c bevat het serum ook vitamine E en salicylzuur. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat de vitamine C nog beter tot zijn recht komt. Zo zorgt de vitamine E er bijvoorbeeld voor dat de verhelderende eigenschappen worden versterkt en de salicylzuur dat de huid egaler wordt.

Het L’Oréal Paris Vitamine C Serum helpt de huid egalere te maken, dofheid te verminderen en de eerste tekenen van huidveroudering te verminderen/voorkomen. Het helpt zichtbare poriën, oneffenheden en fijne lijntjes te verminderen.

Het L’Oréal Paris Revitalift Clinical Pure Vitamine C 12% Serum zit verpakt in een wit glazen flesje met pipet. Het serum heeft een inhoud van 30 ml en is geschikt voor alle huidtypes.

Revitalift Vitamine C Serum

Het flesje ziet er in eerste instantie standaard uit, maar over de ontwikkeling is heel goed nagedacht! Vitamine C is namelijk een ingrediënt dat snel kan gaan oxideren onder invloed van zuurstof, licht en vocht. Dit maakt dat de meeste vitamine c serums niet heel lang houdbaar zijn.

Bij dit L’Oréal Paris Vitamine C Serum is daar goed over nagedacht. Zo is het flesje bijvoorbeeld mat wit zodat er geen daglicht bij kan komen. Maar ook wordt er stikstof in het flacon ingeblazen zodat alle zuurstof wordt verwijderd. Vervolgens wordt het flesje gesealed en bevat deze een stevig rubber. Oftewel allemaal toepassingen om het vitamine C serum langer houdbaar te houden en de kwaliteit te kunnen garanderen.

Voor de rest is L’Oréal Paris Vitamine C Serum direct actief en gevalideerd door dermatologen. De meeste gebruikers ervaren na één keer gebruik al verschil en het meeste verschil na ongeveer zo’n 8 weken.

Vitamine C Serum Review

L’Oréal Paris Vitamine C Serum Review

Inmiddels gebruik ik het L’Oréal Paris Revitalift Clinical Puur Vitamine C serum een aantal weken en ik ben aangenaam verrast. Mijn huid is sinds het gebruik een stuk egaler geworden en heeft overdag een mooie gezonde glow. Daarnaast trekt het serum snel in en voelt niet plakkerig aan. Per applicatie breng ik ongeveer één half vol pipetje aan. Het serum gebruik ik overdag na het reinigen van mijn huid en voor het aanbrengen van een moisturizer met SPF.

Het is een van de weinige vitamine c serums met zo’n hoog percentage aan vitamine c. Zijn de standaard vitamine c serums niet sterk genoeg qua werkzaamheid? Dan is het proberen van dit L’Oréal Paris Vitamine C Serum het zeker waard. Enige minpuntje aan dit serum vind ik de geur. Deze ruikt naar mijn mening niet heel aangenaam en had beter gekund.

Voor de rest een prima vitamine c serum voor een niet al te hoge prijs en een hoog percentage aan vitamine c serum!


L’Oréal Paris Vitamine C Serum kopen?

Het L’Oréal Paris Vitamine C Serum is verkrijgbaar vanaf € 39,99 | 30 ml
bij LookFantastic.nl | Douglas.nl | Bol.com
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 10 beste vitamine c serums


Gebruik jij een vitamine C serum in je huidverzorging?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.