4 C
Amsterdam

L.O.V. Cosmetics The Rose X Copper Eyeshadow Palette

Vandaag deel ik met jullie een review over het zeer populaire Rose X Copper oogschaduw palette van het merk L.O.V. Cosmetics. Ik zag dit oogschaduw palette eerder al voorbij komen op Instagram en bij diverse andere Duitse bloggers. Velen waren enorm enthousiast over dit oogschaduw palette en dit wekte mijn interesse op. Daarom mij leek mij het leuk om het oogschaduw palette uitgebreid te testen en mijn mening hierover met jullie te delen. Lees je mee?

L.O.V. Cosmetics kende ik nog niet en is dus een nieuw merk voor mij. Het is een drogisterij merk met een betaalbare prijs en is o.a. te koop bij de Etos. Het merk L.O.V. valt onder het zelfde moeder bedrijf van de bekende merken Essence en Catrice. Het merk L.O.V. onderscheid zich van deze 2 merken door de luxueuze verpakkingen en unieke make-up kleuren.

Ik vind de verpakking van het oogschaduw palette er erg mooi en luxe uitzien. Het palette sluit met een magneetsluiting en aan de binnenzijde zit een spiegel. Het L.O.V. Cosmetics The Rose X Copper oogschaduw palette bevat 12 verschillende oogschaduw kleuren. De kleuren hebben de volgende benamingen: Fearless, Smart, Ambitious, Energetic, Courageous, Confident, Powerful, Brave, Bold, Successful, Passionate en Daring. Qua kleuren is het echt een prachtig oogschaduw palette voor de herfst/winter.

De kleuren variëren van zacht rosé tot warme kopertinten. Eigenlijk zegt de naam van het oogschaduw palette het al. Er zitten donkere, lichte, matte en metallic oogschaduw kleuren in dit oogschaduw palette. Je kunt dus veel kanten op! Het L.O.V. Cosmetics The Rose X Copper Eyeshadow Palette kost € 16,99 en is o.a. te koop bij de Etos of online via de website van L.O.V. Cosmetics.

Rose X Copper Eyeshadow Palette – De ooglook.

Ik heb zelf een ooglook gecreëerd met de kleuren Confident. Ambitious, Daring en Smart. Confident heb ik als basis kleur gebruikt op het bewegende ooglid. Deze kleur mag best wel wat dikker aangebracht worden. Vervolgens heb ik de kleur Ambitious geblend in de arcade boog geblend. Breng hierbij niet te veel aan, deze kleur is vrij hoog qua pigmentatie en anders word het al gauw te heftig. Vervolgens heb ik de kleur Daring op mijn wenkbrauw bot aangebracht. Ook hierbij niet te veel! En als laatste heb ik de kleur Smart in het midden van het bewegende ooglid en de inner corner aangebracht. Op mijn lippen draag ik de FATALmuse Liquid Lipstick in de kleur 710, deze is ook van L.O.V. Cosmetics.

Mijn ervaring.

Wat een prachtig oogschaduw palette! De verpakking ziet er veel belovend uit en die verwachting maakt L.O.V. Cosmetics zeker waar. De oogschaduw kleuren zijn enorm goed gepigmenteerd en er zijn veel combinaties mogelijk. De wat meer ‘shimmery’ kleuren hebben een beetje een kruimelige structuur. Dat is even wennen, maar zeker niet storend. Voor het bedrag van € 16,99 is dit Rose X Copper Eyeshadow Palette het zeker meer dan waard.

Ook de FATALmuse Liquid Lipstick is een aanrader. Deze lipstick heeft een mooie matte look en droogt de lippen niet uit. Vaak is dit bij andere matte lipsticks wel het geval. De FATALmuse Liquid Lipstick kent een verkoopprijs van € 8,99 en is ook te koop bij Etos of via de website van L.O.V. Cosmetics.

Benieuwd naar meer reviews? Klik hier!

Ben jij al bekend met het L.O.V. Cosmetics merk? En zo ja, met welke producten? Laat het hieronder in de reacties weten, ik ben erg benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs