4.1 C
Amsterdam

MAC Prep Prime Fix Setting Spray

MAC Prep + Prime Fix+ Setting Spray Review

Enige tijd geleden kreeg ik als ik tip van een vriendin om de MAC Prep + Prime Fix + Setting spray te gebruiken na het aanbrengen van mijn make-up. Ik kreeg van haar een tester mee en het duurde niet lang voor dat ik mijn eigen setting spray van MAC bestelde. Het is een zeer geliefde vochtinbrengde spray onder velen andere beauty bloggers en vloggers. Natuurlijk kan ik dan niet achterblijven en leek mij het dan ook een goed idee om zelf ook het product uit te testen en hier mijn review over de MAC Prep + Prime Fix+ Setting Spray te delen. Ik heb de spray in de variant Lavender, deze heeft een heerlijke lavendel geur en kalmeert ook de huid. Hieronder lees je er meer over!

MAC Prep + Prime Fix+ Lavender Primer

MAC Prep Prime Fix Setting Spray

De MAC Prep Prime Fix Setting Spray is een vochtinbrengende settingsspray die ervoor zorgt dat je make-up langer en beter blijft zitten. Daarnaast heeft de spray ook een hydraterende, verzorgende en kalmerende werking op de huid. De MAC Prep Prime Fix Setting Spray van Mac bevat een hoog gehalte aan vitamine en mineralen waardoor je huid als het ware een hydratie boost krijgt. Het zorgt ervoor dat foundation langer blijft zitten en kleuren van oogmake-up intenser en mooi blijven. Het flesje setting spray van MAC heeft een inhoud van 100 ml en bevat een handige spray dop met lock functie. De spray is na openen 24 maanden houdbaar. Zoals de naam al zegt bevat deze Lavender Primer een lekkere verfrissende lavendel geur. Naast de Lavender variant voor een kalmerende werking zijn er ook nog andere varianten verkrijgbaar, namelijk:

De MAC Prep Prime Fix Setting Spray is daarnaast dermatologisch getest, maar ook oogheelkundig getest. De spray veroorzaakt geen acné en is geschikt voor de meeste huidtypes.

Gebruiksaanwijzing:

Ik gebruik de setting spray van Mac zelf als laatste stap van mijn make-up routine. De verpakking geeft aan dat je dan spray op 30 cm van je gezicht gelijkmatig dient te sprayen. De spraydop heeft een goed vernevelende werking waardoor dit vrij eenvoudig gaat. Je kunt de spray ook gebruiken om oogschaduw intenser en mooier aan te brengen. Hiervoor spray je een beetje van de primer spray op je oogschaduw kwast om vervolgens de oogschaduw zoals gewoonlijks aan te brengen.

MAC Setting Spray

Samenvatting werking en voordelen:

  • Zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten
  • Heeft een foundation verhelderende werking
  • Bevat vitaminen en mineralen voor een voedende en verzorgende werking
  • Hydrateerd de huid
  • Kalmerende en verfrissende werking
  • Oogheelkundig en dermatologisch getest
  • Geschikt voor de meeste huidtypes
  • Veroorzaakt geen acné

MAC Hydraterende Spray

Mijn ervaring MAC Prep Prime Fix Setting Spray.

Alles wat dit product belooft komt het na! Ik kan dan ook zeggen dat ik tevreden ben over dit product. Het geeft me een luxeus gevoel en net even dat beetje extra om deze setting spray als laatste stap van mijn make-up te gebruiken. Ik merk echt dat mijn make-up langer blijft  zitten. Zelfs als ik een lange en warme of intensieve dag met veel beweging heb gehad. Of het echt mijn make-up verheldert durf ik niet direct te zeggen. Ik heb het gevoel van wel, maar het verschil is niet mega zichtbaar. Als je opzoek bent naar een kwalitatief goede setting spray zou ik dit product zeker aan raden. Ik vind het een mooie verpakking hebben en de spray dop verdeelt het product mooi gelijkmatig.

Het product is wellicht wat duurder dan sprays uit de Kruidvat of Etos, maar ik merk wel dat er verschil in zit. De investering meer dan waard. Ik gebruik de spray niet dagelijks. Alleen met speciale gelegenheden als ik wil dat mijn make-up langer blijft zitten of als ik een keertje een uitgebreide make-up look heb gemaakt.

Je kunt de MAC Prep + Prime Fix+ Lavender Primer setting spray hier bestellen bij de bol.com.

Gebruik jij een setting spray na het aanbrengen van je make-up?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs