4.1 C
Amsterdam

MAC Stack Mascara

MAC Stack Mascara Review

Onlangs kocht ik de gloednieuwe MAC Stack mascara. Deze nieuwe mascara van MAC belooft mega veel volume en lengte aan de wimpers te geven. En dat niet alleen, want ook zou je de mascara eindeloos in laagjes kunnen aanbrengen, zonder dat er ook maar enkel klontje ontstaat!

Dit allen klonk mij als muziek in de oren en na alle positieve reacties, kon ik dan ook niet achter blijven. Ik bestelde de mascara online en hier lees je vandaag mijn MAC Stack Mascara review. Ook laat ik je het resultaat zien door middel van before en after foto’s. Kijk je mee?

🛍️ Tip!: Shop hier de mascara extra voordelig!

MAC Stack Mascara

MAC Stack Mascara

De MAC Stack Mascara is dé gloednieuwe mascara uit het assortiment van MAC Cosmetics. De ontwikkeling van deze mascara heeft twee jaar geduurd en met alle resultaten van dien. Deze mascara belooft namelijk mega veel volume en lengte aan de wimpers te geven. Ook is de mascara in meerdere lage op te bouwen, zonder dat er klontjes ontstaan. Zo is de mascara ook uitgetest door maar liefst 111 vrouwen, gedurende een week en 95% gaf aan dat hun wimpers aanzienlijk meer volume en lengte door de mascara zagen.

MAC Mascara Stack

Door dat de MAC Stack Mascara prima in laagjes op te bouwen is, kun je voor een meer naturel effect gaan of juist dramatischer. Net waar je voorkeur naar uitgaat. Één ding is zeker, klonten zal het niet. De mascara is verkrijgbaar in twee edities, namelijk deze originele variant (beschreven in deze review) en de MAC Stack Mascara micro bedoeld voor de onderste wimpers. Beide blijven zo’n 24 uur zitten en zijn vlekvrij (geven niet af na drogen).

Beste MAC Mascara

Het volume en de lengte komt door de unieke samenstelling aan ingrediënten maar ook het speciale mascara borsteltje. Het borsteltje is gemaakt van flexibel siliconen en bevat blad-vormige haartjes. De siliconen haartjes van het mascara borsteltje zorgen ervoor dat het product van de basis tot de top per wimper haartje wordt aangebracht.

Voor de rest heeft de mascara een inhoud van 12 ml wat normaal is voor een mascara en is na het openen zo’n 6 maanden houdbaar. De mascara komt in een luxeuze zwart uitgevoerde huls waarbij het zilvere bolletje een mooi elegant detail is.

MAC Stack Mascara Resultaat
Resultaat MAC Stack Mascara 1e laag
MAC Stack Mascara Swatch
Resultaat 2e en 3e -laag

MAC Stack Mascara Review & Ervaring

Inmiddels heb ik de mascara langere tijd uit getest en ik kan zeggen dat ik deze boven verwachting goed vind! Het doet wat het belooft, namelijk zoals je ook op de foto’s kunt zien ongekend veel volume en lengte aan mijn wimpers geven. Ook ervaar ik amper klontjes, alleen bij de 3e laag ietjes maar ook dit is nihil. De mascara is dus prima in laagjes aan te brengen. Alhoewel ik persoonlijk één laagje meer dan voldoende vind.

Ook gaat de mascara niet irriteren (roodheid was al voor mascara en is van vermoeidheid) en geeft niet deze af, iets wat ik al wel snel bij één standaard mascara ervaar. Ook de kleur is goed gepigmenteerd en maakt de wimpers mooi zwart van kleur. Dit zorgt voor een nog meer open en frisse blik en accentueert mijn blauwe ogen goed.

Mocht je opzoek zijn naar een kwalitatief goede mascara dan kan ik je dit product zeker aanraden. Het enige nadeel is dat deze in het hoger segment valt waardoor je iets meer dan normaal betaald. Wel vind ik het de investering meer dan waard voor het effect wat je ervan terug krijgt. De mascara is zuinig in gebruik en gaat daar door lang mee. Ik ben erg blij met deze mascara, een nieuwe make-up favoriet erbij als je het mij vraagt 🙂


MAC Stack Mascara kopen?

De MAC Stack Mascara is het voordeligst verkrijgbaar bij de
Douglas vanaf € 33,00 | 12 ml
Of bij de ICI PARIS XL en Zalando.nl

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste mascara’s


Ga jij deze nieuwe mascara van MAC uitproberen?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs