MAC Whirl & Brave Lipstick

MAC Whirl & Brave Lipstick Review

De MAC Whirl & Brave Lipstick zijn mijn nieuwe aanwinsten! Na lang plezier te hebben van mijn eerste MAC lipstick in de kleur ”Faux” vond ik het tijd voor twee nieuwe kleurtjes. Ik ging voor twee totaal verschillende kleuren, namelijk: Whirl en Brave.

Waar de MAC Whirl bruin van kleur is, is de MAC Brave lipstick meer zacht/medium roze. Dit leken mij de perfecte kleurtjes om zo doende ook wat afwisseling te hebben. In dit blog vertel ik je wat ik van de kleuren vind en laat ik je de swatches zien. Lees je mee?

MAC Whirl Lipstick Review

MAC Whirl Lipstick

De MAC Whirl Lipstick is een prachtige bruin-achtige tint met ietswat roze accenten erin verwerkt. De kleur wordt ook wel dirty rose door MAC zelf benoemd. De lipstick heeft een matte finish en is zacht van textuur. De kleur Whirl is samen met de kleur Velvet Teddy een van de bekendere nude kleuren uit het MAC assortiment.

Het is echt wel een hele unieke kleur, het is niet bruin, maar ook niet roze. Het is in ieder geval een kleur die wel opvalt, maar niet te veel, waardoor deze prima met verschillende outfits en/of make-up looks te combineren is. Ik zou de kleur zelf het beste omschrijven als een warm lichte medium bruine tint met een matte finish.MAC Whirl Swatch

Swatch & Review

De kleur Whirl heb ik op de gok online gekocht en is voor mij toch wel de meest gewaagde kleur van de twee. Enorm verrast… want deze kleur staat mij (al zeg ik het zelf) ontzettend goed! Ja, de kleur valt meer op dan mijn andere huidige lipstick kleuren, maar dit vind ik eigenlijk wel leuk voor een keer. Voor de rest voelt de lipstick lekker romig aan zoals ik ook van de andere lipsticks van MAC gewend ben. De pigmentatie is echt top en één keer aanbrengen is dan ook meer dan voldoende voor mij. Zowel de kleur als de matte finish geven het een luxeuze uitstraling aan de lippen.

MAC Brave Lipstick Review

MAC Brave Lipstick

De MAC Brave Lipstick is een egale nude roze tint. Ook dit is een van de beter verkochte nude kleuren van MAC. Brave heeft een satin finish en is romig van textuur. De kleur heeft ook wel iets weg van mijn andere MAC lipstick in de kleur Faux. Alleen is de kleur Brave net iets donkerder dan Faux. De satin finish van deze MAC Brave lipstick zorgt voor een mooie subtiele glans.

Het is een mooie hedendaagse kleur, die ik het beste kan omschrijven als lichtroze. Het is een kleur die eigenlijk voor elke gelegenheid wel geschikt is. Het geeft de lippen net dat beetje extra accentuatie zonder al te veel op te vallen. Ik zou de kleur zelf het beste omschrijven als een warm lichte medium roze tint met een satijnen finish.

MAC Brave Swatch

Swatch & Review

De kleur Brave heb ik bij een MAC corner bij de Douglas in Leeuwarden gekocht. De kleur sprak mij in eerste instantie aan door de prachtige swatches die ik op internet voorbij zag komen. Ik vroeg advies aan een MAC medewerker en die zei dat ik de kleur prima kan hebben. De kleur is niet heel opvallend, maar geeft wel net dat beetje extra. Voor mij is het een prima lipstick voor dagelijks gebruik. Net een tintje donkerder dan mijn huidige Faux lipstick, waar ik eerder ook al heel tevreden over was. Ik denk dat deze kleur vrijwel iedereen wel kan hebben.

MAC Lipstick Swatches

Bovenste: Brave, Onderste: Whirl

Mijn review en ervaring

Dan is het tijd voor de algemene review van deze prachtige MAC Whirl & Brave Lipsticks. Welke van de twee ben ik het meest blij mee? Dan ga ik toch wel voor de Whirl tint! Deze kleur heeft mij het meest verrast. Normaliter ben ik niet zo van de opvallende lipstick kleuren en hou ik het liever bij de lichte nude kleuren. Maar deze MAC Whirl lipstick doet mijn mening doen bij draaien. Ik heb de kleur al meermaals gedragen en ben er heel blij mee.

De kleur Brave ben ik ook blij mee, maar doet erg veel lijken op de kleur Faux, die ik al in mijn huidige lipstick stash heb. Waar ik de kleur Brave een prima dagelijks kleurtje vind zal ik de kleur Whirl vooral dragen met speciale gelegenheden of als ik iets opvallender wil.


MAC Whirl of Brave kopen?

De MAC Whirl en MAC Brave shop je het voordeligst bij
de Douglas.nl vanaf € 17,95 | 3 gr


Wat is jouw favoriete MAC lipcombo?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.