4 C
Amsterdam

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Haarolie

Onlangs bestelde ik de Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus haarolie online. Dit is een haarolie met een lekkere geur, geschikt voor alle haartypen en is speciaal samengesteld voor de verzorging van gekleurd haar. Normaal bestel ik altijd het BioSilk Silk Therapy haarserum voor het verzorgen van mijn haar. Maar nu leek het mij leuk om eens wat nieuws uit te proberen. Eerder probeerde ik ook al de blauwe shampoo van het merk Matrix en hier was ik destijds erg tevreden over. Matrix is een kappersmerk wat vergeleken met andere kappersmerken relatief goedkoop is. Vandaag lees je mijn uitgebreide review over deze Oil Wonder Egyptian Hibiscus haarolie van Matrix. Lees je mee?

Matrix Oil Wonders

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Haarolie

De Oil Wonders lijn van het merk Matrix bestaat uit 4 soorten haarolie. Het is een exclusieve haarverzorgingslijn waarvan de producten allemaal op basis van olie zijn. De samenstellingen zijn geïnspireerd op eeuwen oude schoonheidstradities uit Egypte, India en het Amazonegebied. Alle 4 de producten hebben hun eigen samenstelling aan ingrediënten voor een doelgerichte verzorging van bijvoorbeeld gekleurd haar, droog haar, slap haar of voor het makkelijker maken van het knippen van het haar. De haaroliën zijn geschikt voor ieder haartype en heb ieder een heerlijke eigen geur. Ik zelf heb de Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Haarolie besteld. Deze olie is gebaseerd op schoonheidsrituelen uit Egypte en is bedoeld voor het goed behouden van gekleurd haar.

De 4 soorten:

Het bijzonder aan de Matrix Oil Wonder haarolie is dat deze olie in een sprayflacon zit. Normaliter is olie vrij dik, deze van Matrix is een stuk vloeibaarder. Dit maakt het haar minder zwaar en ook zorgt het ervoor dat je haar niet zo snel vettig word.De Egyptian Hibiscus is het hoofdingrediënt van dit product. Het zorgt ervoor dat je haar beschermt wordt tegen droge en ruwe klimaten. Na gebruik voelt je haar zacht en de olie zorgt ervoor dat je haarkleur langer en beter behouden wordt. De sprayflacon heeft een inhoud van 150 ml.

Matrix Haarolie

Voordelen Matrix Oil Wonders:

  • Zorgt voor bescherming en behoud van gekleurd haar
  • Beschermd tegen droge en ruwe klimaten
  • Maakt het haar zacht en verzorgd
  • Bevat een hele lekker geur van Hibiscus
  • Vergeleken met andere kappersmerken laag in prijs
  • Zuinig in gebruik
  • In handig sprayflacon
  • Geschikt voor alle haartypes

Matrix haarverzorgingsproducten

Mijn ervaring.

Ik ben blij met mijn aankoop. Wat ik vooral heel fijn vind aan de Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus haarolie is de geur. Mijn haar ruikt echt heel erg lekker nadat ik de olie heb aangebracht. De geur blijft ook nog eens erg lang zitten. De geur is zelfs een beetje verslavend! 😉 Ik ben de hele tijd aan mijn haarlokken aan het ruiken. Het doet mij aan de kapper denken. Ook maakt de haarolie mijn haar zacht. Of het mijn haarkleur echt beter eruit laat zien, durf ik niet te zeggen.

De haarolie is vergeleken met andere vrij vloeibaar. Iets wat ik prettig vindt, want bij dikkere oliën, heb je al snel dat je haar er vettig van word. Dat is bij de Matrix Oil Wonders haarolie niet het geval. Enige wat ik niet snap aan dit product is de ”spray flacon”. Je kan dit product namelijk niet op sprayen zoals ik in eerste instantie dacht. Ik zou het eerder als een pomp flacon beschouwen. Al met al, zeker een aanrader.

Je kan de Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus haarolie hier bestellen bij de bol.com.

Gebruik jij haar verzorgingsproducten van het merk Matrix?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs