0.9 C
Amsterdam

Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette

Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette Review

Vandaag deel ik in deze blogpost mijn Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette review. Ik gebruik niet vaak oogschaduw, maar als ik oogschaduw gebruik ga ik vaak voor de nude kleuren. Ik vind de natural en bruin tinten het beste bij mijn blauwe ogen passen. Onlangs kwam ik online het Max Masterpiece Nude Palette tegen en de kleuren spraken mij gelijk aan. Het duurde dan ook niet lang voor dat ik het oogschaduw pallette bestelde en vandaag laat ik de swatches zien en deel ik mijn mening. Ik kocht het palette in de kleur 02. Golden Nudes. Lees je mee?

002. Golden Nudes

Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette

Het Max Factor Masterpiece Oogschaduw Nude Oogschaduw palette komt in een mooi goudkleurig doosje kenmerkend voor het merk Max Factor. In het palette zitten 8 verschillende kleuren. De kleuren variëren van licht tot donker. Maar ook zit er variatie in matte en glinsterende kleuren. Je kunt dus veel verschillende make-up looks met één oogschaduw palette maken. In de verpakking zit ook gelijk een handige dubbele spons applicator waarmee je de oogschaduw makkelijk aan kunt brengen. De Masterpiece Nude serie bestaat uit 3 verschillende soorten samenstellingen palettes, namelijk: 001. Capuccino Nudes, 002. Golden Nudes en 003. Rose Nudes. Zoals de naam ook van de serie zegt zijn het allemaal vrij natuurlijke kleur tinten. Ik heb het oogschaduw palette in de kleur 002. Golden. Max Factor geeft aan dat het palette een speciale fluweelzachte formule bevat met meer pigment voor een rijkere en intensere kleur op de ogen.

Max Factor Masterpiece Oogschaduw Palette

Samenvatting werking en voordelen:

  • Goede kwaliteit/prijs verhouding
  • 8 verschillende kleuren (licht, donker, mat en glinsterend)
  • Je kunt er veel verschillende oog looks mee maken
  • Goede pigmentatie
  • Verkrijgbaar in 3 kleur samenstellingen
  • Met handige dubbele spons applicator
  • Voor een natuurlijke oog make-up look

Swatch Max Factor Oogschaduw Palette Nudes

Mijn ervaring Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette.

Ik vind het een prima basic oogschaduw palette. De pigmentatie van de kleuren is goed en het blijft prima zitten. Enige nadeel vind ik dat als ik met de applicator wat oogschaduw wil aanbrengen dat de oogschaduw in de verpakking zelf wat gaat bladderen. Dit is zonde en ik zou dan ook adviseren zachtjes wat oogschaduw te pakken met de applicator. Voor de rest is de oogschaduw qua intensiteit prima op te bouwen in lagen.

Het is een van goed kwaliteit oogschaduw palette voor een niet al te hoge prijs. Ik ervaar geen oogirritatie wanneer ik de oogschaduw draag. Ben je opzoek naar een mooi natural oogschaduw palette met zowel glinsterende als matte kleuren dan zou ik dit palette zeker aanraden. Je kunt er veel kanten mee op 🙂

Je kunt het Max Factor Masterpiece Nude Oogschaduw Palette hier bestellen bij de bol.com.

Wat vind jij een fijn oogschaduw palette?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs