Maybelline Fit Me Concealer

Maybelline Fit Me Concealer

De Maybelline Fit Me Concealer is een vloeibare concealer geschikt voor het camoufleren van donkere kringen onder de ogen, oneffenheden en vlekjes. Fijn aan deze concealer is dat deze in maar liefst 15 verschillende kleuren verkrijgbaar is en er daardoor voor iedereen wel een geschikte kleur is. Een tijd geleden bestelde ik de concealer via Bol.com na de zeer positieve reviews gelezen te hebben.

Inmiddels heb ik de concealer uitgebreid kunnen testen en deel ik graag mijn ervaring. Je leest hier vandaag mijn Maybelline Fit Me Concealer review en ik laat je de swatch van mijn gekozen kleur 10 Light zien. Kijk je mee?

Maybelline Fit Me Concealer Review

Maybelline Fit Me Concealer

De Maybelline Fit Me Concealer is een vloeibare concealer bedoeld voor het camoufleren van donkere kringen onder de ogen, vlekjes, onzuiverheden en roodheid. De Fit Me collectie van Maybelline bestaat inmiddels al een tijdje en de verpakkingen hebben ook al een vernieuwing ondervonden. Op de foto’s in deze review zie je de meest recente verpakking van de concealer. De collectie is zeer geliefd doordat het voor een mooi natuurlijk resultaat zou zorgen.

Maybelline Fit Me Concealer 10 Light

Ik heb de concealer in de kleur 10 Light gekocht. Deze leek mij het meest geschikt om te gebruiken onder mijn ogen omdat deze iets lichter is dan mijn huidskleur. Door dat de concealer lichter is dan mijn huidskleur, geeft dit een oplichtend effect. Wat weer resulteert een wakkerdere blik ­čÖé

Bijzonder aan deze Fit Me concealer is dat de formule zo is samengesteld dat de tint zich aanpast aan je huid en daardoor een heel natuurlijk resultaat geeft. De concealer is medium dekkend en heeft een verhelderend effect. Doordat de concealer vloeibaar is is deze makkelijk aan te brengen en te blenden. Het geeft de juiste camouflage met een natuurlijk resultaat.

Maybelline Fit Me Concealer 10 Light Swatch

De Maybelline Fit Me Concealer komt in een plastic verpakking met spons applicator. De huls is doorzichtig waardoor je de kleur van de concealer zelf goed kunt zien. De inhoud van de verpakking is 3 ml. Voor de rest is de Fit Me Concealer van Maybelline dermatologisch getest, niet-comedogeen, oftalmologisch getest en vrij van parfum.

De concealer is in maar liefst 15 verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is er vrijwel voor iedereen een bij huidskleur passende kleur concealer. Vandaar dat de naam van de collectie ook Fit Me heet. Naast de concealer bestaat de Maybelline Fit Me collectie ook nog uit een bijpassende foundation en poeder.

Maybelline Fit Me Concealer swatch

Het verschil na het aanbrengen van de concealer onder mijn ogen is insane, bye bye wallen!

Maybelline Fit Me Concealer Review

Zoals je hierboven op de foto’s kunt zien geeft de Maybelline Fit Me concealer inderdaad een mooie natuurlijke dekking. Het camoufleert mijn wallen, roodheid en plekjes goed. En dit zonder dat het er onnatuurlijk uitgaat zien. Daarnaast is de concealer fijn in gebruik en makkelijk aan te brengen. Ook fijn vind ik dat het product niet in de lijntjes trekt. Vooral de textuur van deze concealer bevalt mij erg goed. Het voelt luchtig en licht aan op de huid, maar geeft wel de juiste dekking.

Voor de echt intensere rode plekken en/of onzuiverheden is deze concealer wellicht niet dekkend genoeg. Maar voor onder de ogen bevalt dit product mij prima. Ook de kleur 10 Light, die ik op de gok online bestelde, past perfect.

Een fijne concealer voor een fijne prijs. Eigenlijk kan ik er niks op aanmerken en begrijp ik de populariteit rondom deze concealer goed. Het product doet wat het belooft en ik kan hem dan ook zeker aanraden onder mijn lezers.


Maybelline Fit Me Concealer kopen?

Het Maybelline Fit Me Concealer shop je het voordeligst
bij de Bol.com vanaf ÔéČ 7,95 | 3 ml

💡 Leestip: Bekijk mijn andere make-up reviews


Wat is jouw favoriete product van Maybelline?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.