Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer Review

De Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer is niet meer weg te slaan onder de concealers. Deze concealer is een ware hype en op verschillende media kanalen ontkom je er eigenlijk niet aan of je hebt deze concealer vast wel eens eerder gezien. Dé perfecte concealer met een sponsapplicator. De concealer zeer dekkend zijn, lang blijven zitten en oneffheden en wallen met gemak weg werken. Visagisten en mede beautybloggers zijn zeer te spreken over deze concealer.

De concealer was enige tijd alleen in het buitenland te koop, maar is inmiddels ook geruime tijd in Nederland verkrijgbaar. Aangezien mijn vorige concealer op was, besloot ik dit keer voor de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer. Ik was wel benieuwd of ik alle positieve verhalen kon beamen. Omdat ik niet zo goed wist welke kleur het beste bij mijn huid zou passen, kocht ik twee verschillende kleuren. Namelijk de kleur 00 Ivory en 02 Nude. Na wat research leken mij dit de meest gangbare kleuren passend bij mijn huid. Hier lees je mijn Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer review.

Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer Review

De Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer is de vervanger van de Instant Age Rewind Concealer. Het betreft het zelfde product alleen dan in een nieuw jasje en is het product na enige tijd ook weer terug in Nederland. Het is de best verkochte concealer van Maybelline, maar staat ook zeker in de top 10 van Nederlands beste concealers! Dit komt door dat deze concealer een zeer dekkende werking heeft en wallen en donkere kringen goed wegwerkt.

De concealer heeft een unieke spons applicator. Door de rode ring/rand onder het sponsje te draaien, komt er concealer naar boven uit het sponsje. De Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer heeft een creamy textuur, waardoor deze makkelijk aan te brengen is. Het is een zeer dekkende vloeibare concealer. Het heeft een unieke samenstelling waardoor het product niet in lijntjes van de huid trekt. Hierdoor krijg je een mooi egaal, glas en natuurlijk resultaat. De Maybelline concealer is ook zeer geschikt voor onder de ogen. Het product bevat namelijk Goji bes extract en Haloxyl. Haloxyl zorgt ervoor dat donkere kringen onder de ogen worden geneutraliseerd. En het Goji bes extract zorgt er weer voor dat de huid rondom de ogen wordt gehydrateerd en heeft een anti-aging effect. Je kunt met deze concealer dus oneffheden weg werken, maar het is dus ook de perfecte concealer tegen wallen!

Swatches Maybelline Instant Anti Age Eraser

Swatches 01 Light en 02 Nude.

Deze concealer van Maybelline is in 13 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb de concealer zelf online bij de bol.com besteld en de kleur moest dus een beetje op de gok. Nou weet ik van mij zelf dat meestal de meest verkochte kleuren wel met mijn huidskleur overheen komen. Ik ga vaak voor de lichtere/ivory kleuren. Ik heb voor de zekerheid 2 kleuren aangeschaft, namelijk de kleur 01 light en 02 Nude. De 01 Light kleur is perfect voor onder mijn ogen en de 02 Nude zou ik prima van de zomer kunnen gebruiken om oneffenheden weg te werken of te contouren.

Ik gebruik zelf concealer voornamelijk voor onder mijn ogen. Ik zal dan ook het meeste gebruik maken van de 01 Light. Mocht je opzoek zijn naar een concealer voor onder je ogen, raad ik je aan een tint lichter te nemen dan je eigen huidskleur. Dit geeft een opgewekt en wakker effect. Blend het overigens wel goed uit! Het is het mooist als je het niet ziet.

Maybelline Spons Concealer

Mijn ervaring.

Ik vind de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer een erg fijne concealer. Ik snap heel goed dat visagisten zweren bij dit product en dat het een van de best verkochte concealers is. De concealer heeft een goede dekking, blijft lang zitten, trekt niet in de lijntjes, smeert goed uit en voelt fijn aan op de huid. Eigenlijk het meeste waar het product voor staat, klopt naar mijn mening wel. Ik zelf gebruik de concealer zelf met name voor onder de ogen. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Daarnaast is het ook nog eens een budgetvriendelijk product.

Enige nadeel vind ik dat je bij het draaien van de sponsapplicator al snel te veel product gebruikt. Ook zou je je kunnen afvragen of het gebruik van het sponsje hygiënisch is. Nou las ik later dat het sponsje geïmpregneerd is met een antibacteriële stof. Dus dat maakt het al een heel stuk beter 🙂 Voor de rest heeft de verpakking een inhoud van 6,8 ml en is 6 maanden houdbaar.

Je kan de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer hier bestellen bij de bol.com.

Ben jij al bekend met deze concealer van Maybelline?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: