4.1 C
Amsterdam

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline Sky High Mascara Review

De Maybelline Sky High mascara is nieuw toegevoegd aan de Lash Sensational lijn van Maybelline. De Sky High mascara is een enorme hype en was eerder nog niet in Nederland te koop. De mascara is o.a. te zien in vele TikTok filmpjes en heel Amerika krijgt erg geen genoeg van. De mascara is sinds begin maart nu ook in Nederland te koop en ik heb hem daarom ook direct besteld. Want zouden mijn wimpers echt Sky High worden zoals ik op eerdere filmpjes voorbij heb zien komen? Je leest hier mijn Maybelline Sky High Mascara review en ervaring.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Review

Maybelline Sky High Mascara

De Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara is een nieuwe mascara toegevoegd aan de Lash Sensation lijn van Maybelline. De mascara is speciaal ontwikkeld om je wimpers een enorme volume boost te geven. De mascara geeft zoals de naam Sky High al zegt, torenhoge wimpers. Het product bevat een unieke formule verrijkt met bamboe-extract en vezels. Deze twee ingrediënten zorgen voor extra lange en volle wimpers zonder te verzwaren. De Sky High mascara is op allergieën getest en ook geschikt voor de gevoelige ogen. Maybelline geeft aan dat de mascara lang blijft zitten en eenvoudig te verwijderen is.

De mascara heeft een handig lang en flexibel borsteltje gemaakt van siliconen. Door het siliconen borsteltje kan je de mascara heel precies aanbrengen. Zo werk je van wortel tot punt en neem je alle wimper haartjes mee. Ook zorgt het borsteltje voor de juiste dosering van mascara en krijg je niet snel klontjes. Voor de rest heeft de mascara een inhoud van 7,2 ml en heeft de kleur ”Very Black”. Ofwel de kleur van deze mascara is intens zwart.

Sky High Mascara

Voordelen Maybelline Sky High Mascara:

  • Mooie intense zwarte kleur
  • Maakt de wimpers lang, gekruld en geeft de beloofde volume
  • Handig siliconen borsteltje waardoor je heel precies de mascara kunt aanbrengen
  • Geen klontjes
  • Prachtige verpakking
  • Ook geschikt voor de gevoelige ogen
  • Getest op allergieën

Nadelen Sky High Mascara:

  • Vanwege de populariteit soms moeilijk te verkrijgen
  • Moeilijk te verwijderen
  • Het genoemde bamboe-extract is laag geconcentreerd in deze mascara (staat als een van de laatste in de ingrediënten lijst)
Before
Zonder de mascara
Resultaat Sky High Mascara
Resultaat Sky High Mascara

Mijn ervaring.

Deze Maybelline Sky High mascara is inderdaad een topper in zijn soort. Zoals je op de foto’s kunt zien, geeft het mijn wimpers enorm veel volume. Na gebruik zijn mijn wimpers lang, gekruld en intens zwart. Iets wat ik graag zie bij een mascara. Ik heb de mascara ook nog bij mijn moeder mogen uit testen en bij haar was ook enorm veel verschil te zien. Daarnaast vind ik het siliconen borsteltje enorm fijn. Hierdoor kan ik het product heel precies aanbrengen, zonder klontjes en teveel te gebruiken. Het doet mij ook een beetje denken aan de L’Oreal Paris Telescopic Mascara. Deze heeft ook zo’n soort borsteltje.

Enige nadeel wat ik persoonlijk ervaar is dat ik de mascara er moeilijker af krijg dan andere soorten mascara’s. Waar dit precies aan ligt durf ik niet te zeggen. Maar ik merk dat waar normaal het product bij een douche beurt weg smelt, deze een soort van pulverig blijft zitten. Met een goed miccelair water of make-up remover is dit zo verholpen. Voor de rest zou ik dit product van Maybelline zeker wel aanraden, het is het proberen meer dan waard 🙂

De Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara is te koop vanaf € 17,49 bij o.a. de Bol.com of LookFantasic.

Heb jij de zeer populaire Sky High mascara van Maybelline al uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs