Moroccanoil Haarproducten

Moroccanoil Haarproducten Review

De Moroccanoil haarproducten hadden al langere tijd mijn aandacht en stonden dus ook al een tijdje op mijn wishlist. De producten zijn door de jaren heen niet meer weg te denken bij kappers, maar ook onder de gewone consument zijn de producten zeer populair. De blauw/oranje verpakkingen zijn typerend voor Moroccanoil en ben ik al vaker tegen gekomen. De producten van Moroccanoil bevatten allen arganolie en arganolie is een olie wat bekend staat als fijne en voedende olie voor het haar.

In samenwerking met de webshop Bono.nl mocht ik de droogshampoo, haarolie (treatment) en zilvershampoo van Moroccanoil uitproberen. In dit artikel lees je daarom mijn Moroccanoil review, maar ook vertel ik je iets meer over het merk zelf. Lees je mee?

Moroccanoil Review

Moroccanoil Haarproducten

Moroccanoil is een kappersmerk dat in 2010 werd opgericht in Israël door Carmel Tal. Carmen Tal, de medeoprichter, kwam tijdens een haarbehandeling erachter wat olie voor haar haar deed. Dit nadat haar haar enorm beschadigd was geraakt door kleuring. Na de behandeling zag haar haar er weer gezond en glanzend uit. Carmen was enthousiast en vond dat meer vrouwen de voordelen van oliebehandeling moesten ervaren. Moroccanoil ontstond en is in minder dan tien jaar uitgegroeid tot een hoogwaardig kappersmerk!

Nu, 12 jaar later, bestaat de Moroccanoil lijn niet alleen uit haarproducten, maar ook huidverzorgingsproducten! Nog altijd blijft hun speciale Moroccanoil Treatment bestseller. Dit is ook het eerste product wat het merk heeft uitgebracht. Alle Moroccanoil Haarproducten bevatten arganolie als belangrijkste ingrediënt. De rest van de formule laat het merk geheim. De Moroccanoil Haarproducten lijn bestaat uit meerdere soorten haaroliën, shampoos, conditioners, maskers, droogshampoos en styling producten.

Moroccanoil Zilvershampoo review

Moroccanoil Zilvershampoo review

De Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo ofwel zilvershampoo is speciaal voor blond, geblondeerd of grijs haar. De shampoo maakt het haar schoon, maar bovenal zorgt het ervoor dat de haarkleur geneutraliseerd wordt. De shampoo is paars van kleur is en dit de complementaire kleur van oranje en geel is. De kleur pigmenten neutraliseren een ongewenste gele of oranje gloed uit het haar.

Naast de kleur neutraliserende werking bevat deze shampoo ook verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat het haar hersteld en beschermd wordt. Eén van die ingrediënten is uiteraard arganolie! De Moroccanoil zilvershampoo zit verpakt in een tube met een inhoud van 200 ml. Naast de fullsize variant is de shampoo ook in travel size verkrijgbaar.

De Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo is te koop voor € 28,50 | 200 ml

Mijn ervaring

Ik vind de Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo een fijne zilvershampoo. De shampoo zorgt er inderdaad voor dat mijn highlights beter uit komen en dat de kleur van mijn geblondeerde lokken beter behouden wordt. Per keer heb ik maar een klein beetje nodig, wat het een zuinig product maakt. De geur van de shampoo is ook heel lekker. Zilvershampoo gebruik ik ongeveer 1x per week, zo ook met deze Moroccanoil zilvershampoo. Voor een mooi effect, laat ik de shampoo zo’n 3 a 5 minuten intrekken.

Moroccanoil Droogshampoo review

Moroccanoil Droogshampoo review

De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones is een droogshampoo speciaal bedoeld voor licht(-gekleurd) haar. De droogshampoo verfrist het haar tussen wasbeurten door. Ideaal voor wanneer je snel klaar wilt zijn of je haarbeurt nog even wilt uitstellen. De droogshampoo bevat ingrediënten zoals arganolie en rijstzetmeel. Waar de arganolie het haar voedt en verzorgd, zorgt de rijstzetmeel dat het haar ontdaan wordt van overtollig vet. De rijstzetmeel absorbeert als het ware vet en vuil, dit maakt het haar fris en schoon. Ook bevat de Moroccanoil droogshampoo subtiele violette grondtonen waarmee rode tinten in blond haar worden onderdrukt en de lichte tonen naar voren worden gehaald. Net zoals alle andere Moroccanoil haarproducten bevat de droogshampoo, dé typisch en heerlijk ruikende ”Moroccanoil-geur”.

De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones is te koop voor € 30,00 | 217 ml

Mijn ervaring

Oe ja.. me like it! <3 De Moroccanoil droogshampoo heeft een heerlijke geur en is makkelijk in gebruik. Ik vind het een van de fijnere droogshampoos en ik merk echt dat het mijn haar goed verfrist. Zo kan ik net die éne haar wasbeurt nog even uitstellen. Naast de verfrissende werking, geeft het mijn haar ook meer volume en leeft de kleur meer op. Een fijn product en doet wat het belooft.

Moroccanoil Treatment review

Moroccanoil Treatment review

Het Moroccanoil Treatment is een haarolie geschikt voor alle haartypes. Het Moroccanoil Treatment is het eerste product van het merk ofwel het orginele. Niet alleen is de olie het orginele product van Moroccanoil, maar ook hun bestverkochte product! Het product zorgt ervoor dat het haar meer gaat glanzen, glad word en beter doorkambaar. Het Moroccanoil Treatment kan gebruikt worden als conditioner, styling product of finish. De olie zit vol met anti-oxidantrijke arganolie en vitamines die het haar extra voeden en beschermen. Het treatment zit verpakt in een glazen flesje met een inhoud van 25 ml. Naast de travel size variant is de olie uiteraard ook in full size verkrijgbaar.

Het Moroccanoil Treatment is te koop voor € 17,50 | 25 ml

Mijn ervaring

Naar het Moroccanoil Treatment was ik nog het meest benieuwd. Als ik andere mag geloven is deze olie geweldig. Tijd om het zelf te ondervinden. Ik zelf heb de olie als extra verzorging en finishing na het wassen van mijn haar gebruikt. De textuur is fijn. Niet te dik, maar ook niet te vloeibaar. Per keer heb je echt maar een klein drupje nodig. Ik verdeel de olie zelf alleen op de uiteindes van mijn haar. En dan met de name de punten. Mijn hoofdhuid probeer ik hierbij zoveel mogelijk te vermijden omdat ik anders al gauw heb dat mijn aanzet vettig wordt. Ik vind het een heel fijn treatment! De olie maakt mijn haar super zacht en glanzend. Pluizen of statisch haar lijkt verleden tijd. De olie ruikt lekker en ik ben er meer dan tevreden over.

Ervaring MoroccanOil Haarproducten

Ik ben zeer tevreden over de Moroccanoil haarproducten. Vooral het resultaat van het treatment heeft mij verrast. Het meest tevreden ben ik over de haarolie en droogshampoo. De producten doen wat zij beloven en het is merkbaar dat het om een kapperskwaliteit gaat. De drie producten vormen een sterk trio voor mijn gehighlighte haar en zijn prima te combineren. Mijn haar voelt lekker zacht en verzorgd aan na gebruik van de producten. Maar boven al ziet mijn haar er glad en glanzend uit. Enige nadeel wat ik mij bij deze producten kan bedenken is de prijs en dat deze siliconen bevatten.

Oftewel Moroccanoil is een top merk voor de verzorging van het haar, maar je moet er wel het geld voor over hebben. Vooral het Moroccanoil Treatment is het proberen waard. En ik kan dan ook zeker wel begrijpen dat dit een bestselling item is.


MoroccanOil Haarproducten kopen?

Wil je MoroccanOil haarproducten kopen?
De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Bono.nl

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere hair reviews


Wat is jouw favoriete product van Moroccanoil?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.