Morphe Setting Spray

Morphe Setting Spray Review

Het is weer tijd voor een setting spray review en dit keer de Morphe setting spray! Deze spray heb ik nog niet eerder uitgeprobeerd en het leek mij dan ook leuk om mijn ervaring met jullie te delen. Dit setting product is ideaal om jouw make-up heel de dag goed te laten zitten en heeft een lucht aangedreven spray dop. Dit zorgt voor een fijne verneveling en gelijkmatige verdeling.

Benieuwd of deze Morphe Continuous Setting Mist mijn make-up goed op zijn plek laat zitten en vervagen of uitlopen voorkomt? Je leest het hier vandaag in mijn Morphe Setting Spray review, kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de Morphe Continuous Setting Mist hier extra voordelig!

Morphe Continuous Setting Mist Review

Morphe Continuous Setting Mist

De Morphe Continuous Setting Mist is een setting spray die ervoor dat jouw make-up look heel de dag goed blijft zitten. Dit zonder dat jouw make-up er gedurende de dag poederig of cakey uit komt te zien.

De setting spray gebruik je als laatste stap na je make-up en zorgt ervoor dat jouw make-up als het ware één geheel wordt. Aan de spray zijn verzorgende en hydraterende ingrediënten zoals vitamine E, Vitamine B5 en fruit extracten toegevoegd.

Deze spray van Morphe is ideaal om jouw make-up mee te fixeren en geeft het een prachtige stralende finish. Gebruik de spray nadat je jouw make-up hebt aangebracht en deze mooi met elkaar blenden & heel de dag goed blijft zitten.

Spray de setting mist op 20 a 35 cm afstand van het gezicht. Sluit hierbij de ogen en verdeel het over het hele gezicht. Voor mij persoonlijk zijn 3 a 4 sprays afdoende.

Morphe Setting Spray

Verpakking voorkant

Setting Spray

Verpakking achterkant

De Morphe Setting Spray zit verpakt in een zwarte spuitbus en doet mij denken aan een deodorant spray verpakking. Ergens klopt dit ook wel een beetje want de spray is lucht gedreven. Hierdoor onstaat er een fijn verneveling bij applicatie en wordt het product goed gelijkmatig verdeeld.

Wel is het zo dat je in vergelijking tot een deodorant flacon, de applicatie veel subtieler is en dus ook een heel stuk minder heftig.

De Morphe Continuous Setting Mist heeft een standaard inhoud van 79,4 gr. Naast de standaard verpakking is de spray ook in een mini (36,8 gr) en jumbo formaat (184 gr) verkrijgbaar. Het kleine formaat is ideaal voor op reis en het groter formaat voor de grootgebruiker zoals visagisten.

De spray is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid. De setting spray van Morphe is ook nog in een matte variant verkrijgbaar, deze is te herkennen aan de witte verpakking en is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.

Morphe Setting Spray Review & Ervaring

Ik vind de Morphe Setting Spray een mooi product om mijn make-up look mee af te maken. Het zet inderdaad als het ware mijn make-up vast en zorgt ervoor dat de verschillende make-up producten mooi met elkaar blenden. En dit zonder dat het er gedurende de dag cakey, poederig of vlekkerig uitgaat zien. In tegenstelling het zorgt juist voor een heel mooi, natuurlijk en stralend effect.

In vergelijking tot eerder geteste setting sprays vind ik dit toch wel een van de fijnere. Dit heeft met de werking, verpakking en geur te maken. De lucht gedreven spray dop vind ik echt geweldig en zorgt voor precies genoeg applicatie.

Het vernevelt echt als een extra laagje over mijn gezicht, zonder dat het té waterig of nat aanvoelt. Ook heb ik het idee dat mijn make-up langer en beter op zijn plek blijft zitten. Daarnaast heeft de Morphe Setting spray een fijne frisse geur en textuur. Het voelt verfrissend om aan te brengen, wat mij betreft een aanrader! 🙂


Morphe Setting Spray kopen?

De Morphe Continuous Setting Mist is verkrijgbaar
hier bij de Douglas vanaf € 18,50 | 79,4 gr

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere beauty reviews


Wat is jouw favoriete product om jouw make-up goed mee te laten zitten?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: