4.1 C
Amsterdam

Neofollics Haargroei producten

Neofollics Haargroei producten review

De Neofollics haargroei producten zijn het op nummer 1 haargroeimerk binnen Europa. Bijna iedereen ervaart wel een moment in zijn leven dat de kwaliteit van het haar achter uit gaat. Denk aan dunner wordend haar, minder haargroei, veel haarverlies of zelfs kale plekken. Gelukkig komen er steeds meer en betere producten om de haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen. Zo ook de haargroei producten van het merk Neofollics Hair Technology.

Ik kwam onlangs in contact met het merk en zij vroegen mij of ik hun shampoo, conditioner en tabletten uit wilde proberen. Uiteraard was ik hier als beautyblogster zijnde razend benieuwd naar. Daarom lees je hier vandaag mijn Neofollics review. Ik vertel je meer over het merk, vertel mijn ervaring met de producten en laat je het resultaat na 30 dagen gebruik zien. Lees je mee?

Over het merk Neofollics

Neofollics Hair Technology is in 2015 opgericht in Nederland. Het merk richt zich op mensen die last hebben van haarverlies, dunner wordend haar, kale plekken of grijs wordend haar. Maar ook sinds kort het stimuleren van de baardgroei. Het merk heeft uitgebreid onderzoek gedaan op basis van de nieuwste medische en cosmetische wetenschappelijke inzichten. Aan de hand hiervan zijn hun producten samengesteld. De producten gaan haarverlies tegen en stimuleren een gezonde haargroei. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot het nummer 1 merk in haargroei producten binnen Europa!

Misschien vraag jij je nu af waarom deze Neofollics haargroei producten zo upcoming zijn. Dit komt de speciale samenstelling aan ingrediënten van de producten. Deze bevatten namelijk geen agressieve chemicaliën en zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale verzorging van het haar.  De producten zijn samengesteld in samenwerking met apothekers, dermatologen en haarklinieken over heel de wereld.  De haargroei producten van Neofollics zijn zelfs klinisch getest en het is wetenschappelijk bewezen dat deze de haargroei stimuleren.

Hair Technology voor een betere haargroei

De Hair Technology van Neofollics heeft als hoofddoel het verbeteren van de haargroei. De producten zijn voor iedereen geschikt en kennen geen bijwerkingen. Dit komt door dat de producten geen chemische stoffen bevatten zoals sulfaten, siliconen en parabenen. Maar ook zijn de producten klinisch bewezen effectief en zijn van hoge kwaliteit. De basis van de behandeling bestaat uit een shampoo, conditioner, tabletten en lotion. Maar met de handige persoonlijk advies tool kom jij er achter welke producten bij jou het beste passen. Ikzelf heb de shampoo, conditioner en tablets en hoop hiermee mijn haargroei te stimuleren.

Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo review

Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo review

De Neofollics Hair Growth Stimulating shampoo is een speciale shampoo voor het bevorderen van de haargroei. Het bevat 12 haargroei stimulerende ingrediënten, namelijk: Piroctone olamine (‘Octopirox’), Cafeïne, Niacinamide (vitamine B3), Ecklonia cava, Raspberry ketone, Panax ginseng, Fenegriek (Trigonella foenum-graecum), EGCG, Carthamus tinctorius, Sanguisorba officinalis, Arganolie en Akkermuntolie. Deze ingrediënten zorgen daarnaast ook voor de juiste voeding van het haar. Zo heeft het een hoofdhuid kalmerende werking en werkt deze effectief tegen roos. Oftewel een vitamine bommetje voor je haar! Je kunt de shampoo dus toepassen voor meerdere doeleinden ondanks dat deze vooral gericht is op het stimuleren van de haargroei.

Neofollics shampoo review

De shampoo maakt het haar schoon, zacht, dikker en glanzend. De shampoo zit verpakt in een flacon met druk dop. De inhoud van de fles is 250 ml. Voor de rest is de shampoo vrij van SLS, siliconen en parabenen. Alle ingrediënten zijn mild en veilig voor gebruik. Ook is de shampoo geschikt voor ieder haartype en zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken.  Na het openen van de verpakking is deze 12 maanden houdbaar.

Mijn ervaring

Ik vind de Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo een fijne shampoo. De inhoud heeft een lekker frisse menthol geur. Dit geeft een lekker verkoelend en fris effect bij het wassen van mijn haar. Ondanks dat ik vrij lang haar heb, heb ik niet veel nodig van de shampoo om mijn haar te laten schuimen. Het reinigt mijn haar op een milde wijze en ik heb het idee dat mijn haar stuk minder snel vettig wordt sinds ik deze shampoo van Neofollics gebruik! Ook lijkt mijn hoofdhuid een stuk rustiger en ervaar ik minder snel last van jeuk. De beloofde haargroei stimulerende werking lijkt ook aan te slaan! Ik zal de before en after foto’s later in dit artikel bijvoegen. Ik zit nu op dag 15 en mijn haar ziet er al een heel stuk gezonder, dikker en glanzender uit!

Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner review

Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner review

De Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner is net zoals de bijbehorende shampoo bedoelt voor het bevorderen van de haargroei. Het geeft het haar de juiste voeding en zorgt ervoor dat deze niet uitdroogt na het wassen. Zie het als de tweede stap van je haar routine. Door zowel de shampoo als conditioner te gebruiken zal de haarbehandeling het meest effectief zijn. Net zoals de shampoo bevat ook de conditioner de eerde benoemde 12 haargroei stimulerende ingrediënten. Het bevat een milde en verzorgende formule. Dit voor gezond, sterk en glanzend haar. Ook de hoofdhuid heeft baat bij deze conditioner van Neofollics. Het is een mooie aanvulling op de shampoo door dat de ingrediënten van beide op elkaar afgestemd zijn. Doordat de shampoo en conditioner op elkaar afgestemd is, zullen deze in duo gebruik effectiever zijn.

Neofollics conditioner review

De conditioner maakt het haar zacht en voedt deze intensief. Net zoals de shampoo zit de conditioner verpakt in een flacon met druk dop. De conditioner heeft een inhoud van 250 ml. De conditioner is vrij van SLS, siliconen en parabenen. Ook is deze geschikt voor ieder haartype en zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken.  Na het openen van de verpakking is deze 12 maanden houdbaar.

Mijn ervaring

De Neofollics Hair Growth Stimulating Conditioner is een fijne conditioner. Net zoals de shampoo heeft deze een lekker frisse menthol geur. De conditioner is goed romig en dik van structuur. Dit is iets wat ik graag zie in een conditioner voor het haar. Ik laat de conditioner meestal zo’n 3 minuten intrekken nadat ik mijn haar heb gewassen met de shampoo. De conditioner maakt mijn haar lekker zacht en glanzend.

Door mijn lange stijle haar heb ik snel last van klitten. Om deze reden gebruik ik vrijwel altijd een conditioner na het wassen van mijn haar. Een conditioner gaat bij mij door de keuring als deze de vervelende klitten voorkomt. Iets wat bij deze conditioner absoluut het geval is. Ik heb na gebruik geen klitten en het is goed doorkambaar, top! Het maakt mijn haar niet vettig, maar zorgt er wel voor dat deze niet snel uitdroogt. Kortom een fijne conditioner die zijn werk doet.

Neofollics Hair Growth Supporting Tablets review

Neofollics Hair Growth Supporting Tablets review

De Neofollics Hair Growth Supporting Tablets zijn supplementen die de haargoei bevorderen en haaruitval remmen. Dit komt door de essentiële vitaminen, voedingsstoffen en speciale plantenextracten die de tabletten bevatten. De Supporting Tablets van Neofollics zorgen ervoor dat het haar van binnenuit wordt gevoed. Het zorgt voor een gezonde haargroei maar dan binnenuit. De tabletten bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, namelijk: Saw palmetto, Beta-sitosterol, L-carnitine, L-cysteine, Isoflavones complex, Red clover (Trifolium pratense),Biotin, Folic acid, Green tea (EGCG), Nettle Leaf (Urtica dioica), Taurine en Vitamin B2, B3, B5 & B­12. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat de haarfollikels worden voorzien van de nodige voeding. Dit kan resulteren in gezonder haar. Zie het als een goede basis voor een gezonde haargroei. De tabletten kunnen zorgen voor langer, meer steviger en gezonder haar.

Neofollics tabletten review

De Neofollics Hair Growth Supporting Tablets geven het haar de juiste voeding en verzorging van binnen uit. De tabletten zitten verpakt in strippen van 20. In totaal zitten er 5 strippen in het doosje. Dit betekent dus 100 haargroei tabletten in totaal. De tabletten zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijk ingrediënten. Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Neofollics geeft aan dat er 1 tot 3 tabletten per dag ingenomen kunnen worden. Voor het beste resultaat neem je er dus 3 en voor een kleinere verbetering 1. Neem de tabletten in verdeeld over de dag en met water tijdens of voor een maaltijd.

Mijn ervaring

Voor het beste resultaat neem ik 3 per dag in. Dit doe ik in de ochtend, middag en avond. Het resultaat zie je hier verderop in het artikel. De tabletten zijn vrijwel smaakloos. Wel zorg ik er voor dat ik deze zo snel mogelijk naar binnen werk, dus niet op kauwen. Ze zijn niet te groot en ik vind het fijn dat de tabletten per strip verpakt zijn. Het lijkt er op dat de tabletten nu al hun vruchten afwerpen. Mijn haar is namelijk al binnen enkele weken verbeterd. Het groeit sneller en ziet er een stuk gezonder uit.

Ervaring Neofollics Haargroei producten.

Dan last but not least, mijn Neofollics Review en ervaring in het algemeen. De producten van Neofollics hebben als hoofddoel het stimuleren van de haargroei. Nou ik kan je vertellen dit is zeker weten gelukt. Mijn haar lijkt een heel stuk sneller te groeien en dit zonder enige gekke bijwerkingen of neven effecten. Bijkomend lijkt mijn haar een stuk gezonder, sterker en glanzender. Ik gebruik de shampoo, conditioner en tabletten nu al enige tijd en ben zeer tevreden. Mijn haar is zo’n 5 a 6 cm gegroeid in ongeveer 60 dagen. Zelfs mijn kapper vond dat mijn haar opvallend snel gegroeid is. De groei konden wij goed meten naar aanleiding van mijn uitgroei.

Alle drie de producten bij elkaar vormen een sterk trio voor het stimuleren van de haargroei. Ik kan dan ook beamen dat Neofollics een goed merk is als je op zoek bent naar goede haargroei producten die werken. Naast dat het mijn haar sneller laat groeien, lijkt ook mijn hoofdhuid een stuk gezonder en kalmer. Mocht je dus opzoek zijn naar haarproducten voor een snellere haargroei, dan kan ik je Neofollics haargroei producten zeker aanraden.


Neofollics Hair Technology producten kopen?

Wil je de Neofollics haarproducten kopen?
Deze producten zijn hier te koop vanaf € 29,95 bij Neofollics.nl
💖 Tip: Bekijk hier meer haar gerelateerde blogs


Ben jij al bekend met de haargroei producten van Neofollics?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?


Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs