NÉONAIL Plant-Based Nagellak

De NÉONAIL plant-based nagellak is nieuw in het assortiment van NÉONAIL en bestaat voor een groot deel uit natuurlijk bestanddelen! Bij deze nagellak geniet je dus niet alleen van mooi gelakte nagels, maar maak je ook een bewustere en duurzame keuze.

NÉONAILvroeg mij of ik hun nieuwe vegan nagellak uit wilde proberen en stuurde mij zodoende 4 kleurtjes op. Ik ontving de kleuren pure grape, pure peach, pure peony en de pure base/top coat. Je leest daarom hier vandaag mijn NÉONAIL plant-based nagellak review en ik laat je de swatches van de kleuren zien. Kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop hier de NÉONAIL Plant-Based nagellak extra voordelig!

NÉONAIL Plant-Based Nagellak

De NÉONAIL plant-based wonder nagellak is een nieuwe nagellak soort uit de collectie van NÉONAIL. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze nagellak tot maar liefst 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het gaat hierbij om een vegan nagellak die ook niet getest is op dieren. Zo kun je verantwoord en duurzaam genieten van mooi gelakte nagels.

Naast dat de nagellak grotendeels uit plant-based ingrediënten bestaat, is deze ook nog eens verrijkt met natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan ingrediënten zoals calcium en magnesium, die de nagels doen versterken en hierdoor voorkomen dat er scheurtjes ontstaan. Deze vegan nagellak geeft dus niet alleen prachtige kleur, maar verzorgt de nagels ook nog eens.

De lak is makkelijk aan te brengen en afhankelijk van de gewenste kleur intensiteit, kan deze in laagjes opgebouwd worden. De NÉONAIL plant-based nagellak belooft tot 5 dagen mooi te blijven zitten op de nagels.

Neonail Vegan nagellak

De NÉONAIL plant-based nagellak zit verpakt in een mooi glazen flesje met houten dop. De inhoud per flesje is 7,2 gram en is na het openen zo’n 24 maanden houdbaar. De collectie bestaat uit maar liefst 30 verschillende kleuren, die variëren van blauw, groen tot roze en rood. Hieronder meer over de kleuren die ik heb ontvangen.

Pure Peony Swatch

Neonail Plant-Based Pure Peony

Pure Peony is een speelse roze pastel tint. Deze kleur zou ik zelf het beste omschrijven als een heldere roze kleur. Voor deze kleur intensiteit heb ik 3 lagen aangebracht.

Pure Peach

Neonail Plant-Based Pure Peach

Pure Peach is een prachtige roze-perzik tint.

Neonail Plant-Based Pure Grape

Pure Grape

Pure Grape is een paars-grape achtige tint en valt onder de paarse kleuren.

NÉONAIL Vegan Nagellak Review

Super goed dat NÉONAIL inmiddels ook een vegan nagellak aan haar collectie heeft toegevoegd! En eentje die ook nog eens van zeer goede kwaliteit is. Dat de nagellak voor 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat doet dus geen ten nadelen van de kwaliteit of het effect. Ik heb alle drie de kleuren inmiddels uitgeprobeerd samen met de base/top coat uit de collectie en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. De lak blijft inderdaad tot 5 dagen zitten en de kwaliteit is erg goed.

Ik heb zelf de kleuren pure grape, pure peach, pure peony ontvangen. Waarvan ik de kleur pure-grape het mooist van alle drie vind. Daarnaast is de base/topcoat een fijne aanvulling om de kleuren beter en langere te laten zitten. Ook een fijn idee dat er verzorgende ingrediënten aan deze vegan nagellak zijn toegevoegd. Zo geniet je niet alleen van een mooie kleur, maar krijgen je nagels ook nog wat extra verzorging.

Wel valt het mij op dat de lichtere kleuren minder goed dekkend zijn, maar dit spreekt vrijwel voor zich en is bij andere merken ook vaak het geval. De lichtere kleuren breng ik in minimaal 2 lagen aan en voor de donkere kleur (pure-grape) zijn twee lagen meer dan voldoende. Ook het verwijderen van de nagellak gaat super makkelijk. De lak laat gelukkig geen verkleuring op de natuurlijke nagel achter en is ook makkelijk bij te werken.

Ik vind het een hele goede ontwikkeling van NÉONAIL aangezien het steeds meer van belang gaat worden om duurzame keuzes te maken. En dus ook op het gebied van beauty. Kijkend naar de prijs-kwaliteit verhouding, kan ik deze vegan nagellak van NÉONAIL zeker aanraden.


NÉONAIL Plant-Based Wonder Nagellak kopen?

De NÉONAIL Plant-Based nagellak shop je het voordeligst
hier bij de Douglas vanaf € 7,90 | 7,2 9r

💡 Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste gellak


Welke van de drie kleuren vind jij het mooist?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?
Dit artikel bevat ontvangen producten.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.