NIVEA MicellAIR Micellair Water

NIVEA MicellAIR Micellair Water Review

De NIVEA MicellAIR Micellair Water is een make-up remover en huidreiniging in één. Dit product gebruik ik al geruime tijd voor het verwijderen van mijn make-up. Omdat ik hier nooit eerder een review over heb geschreven, leek het mij nu de hoogste tijd.

Het verwijderen van make-up is een belangrijk onderdeel van de juiste gezichtsverzorging. Door je make-up elke dag aan het einde van de dag er af te halen, voorkom je onzuiverheden en vroegtijdige huidveroudering. Investeren in een goede make-up remover is dus essentieel en hoeft helemaal niet duur te zijn. Ik maak graag gebruik van een micellair water. Dit vind ik fijner dan een make-up remover op olie basis en het haalt mijn make-up makkelijk eraf. Vandaag lees je hier mijn NIVEA MicellAIR Micellair Water review. Lees je mee?

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellair Water

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Micellair Water

De NIVEA MicellAIR Micellair Water is een make-up remover product. Maar waarom heet het dan niet gewoon make-up remover vraag je je wellicht af? Dat komt omdat het toch echt wel iets anders is. Een micellair water is namelijk een make-up verwijderaar en reinigingsproduct voor de huid in één. De NIVEA MicellAIR Skin Breathe heeft een speciale 3in1 formule. Het reinigt, verwijdert make-up en verfrist. Het micellair water bevat vitamine E wat zorgt voor extra verzorging van de huid. Het is geschikt voor het reinigen van gezicht, ogen en lippen. Dit micellair water van NIVEA heeft als het ware een magnetische werking voor olie, vuil en make-up. Breng een beetje van dit water op een wattenschijfje en je verwijdert je je make-up als sneeuw voor de zon.

NIVEA make-up remover

Deze NIVEA MicellAIR Micellair Water heeft een verfrissende en verzorgende werking en is speciaal bedoeld voor de normale tot gemengde huid. De fles heeft een inhoud van 400 ml en is 12 maanden houdbaar. Het heeft een handige klik dop en is makkelijk te doseren op een wattenschijfje. Het product bevat geen parfum en maakt wrijven en/of afspoelen overbodig. Je bent hierna dus direct klaar met het reinigen van je huid. Ook laat het geen residu van het product achter.

Per huidtype een ander Micellair Water

Naast de blauwe variant voor de normale tot gemengde huid zijn er ook nog andere varianten verkrijgbaar. Zo bestaat er van deze NIVEA MicellAIR Micellair Water ook nog een roze, paarse en zwarte variant. De roze variant is bedoeld voor de droge huid en de paarse voor de gevoelige huid. Ook is er nog een zwarte variant, deze is speciaal bedoeld voor het verwijderen van waterproof make-up en geschikt voor de gevoelige huid. Hieronder alle soorten per huidtype op een rijtje:

micellair water

Mijn ervaring

De NIVEA MicellAIR Micellair Water is mijn absolute nummer 1 make-up verwijderaar. Eigenlijk verklapte ik het al in mijn intro van deze blogpost. Ik heb dit product namelijk al veel vaker opnieuw aangeschaft. Het verwijdert mijn make-up met gemak en voelt niet vettig aan. Iets wat ik bij normale make-up removers toch wel vaak ervaar en niet prettig vind. Het is een luchtige formule en zoals NIVEA zelf ook aangeeft, verfrist het de huid.  Ik hoef amper te wrijven en ik krijg geen last van oogirritatie. Het haalt vrijwel het meeste vuil van mijn gezicht af.

Ik gebruik dit micellair water elke dag aan het einde van de dag. Ook gebruik ik het voor als ik wat uitgeschoten ben met mascara. De dop is hiervoor prima qua dosering op een wattenstaafje. Maar ook de dosering op een wattenschijfje gaat prima. Het doet wat het belooft en is niet al te duur in aan schaf. Een absolute aanrader. Ik zelf heb standaard altijd een fles van dit product in huis staan 🙂

De NIVEA MicellAIR Micellair Water is te koop voor € 7,05 bij o.a. de Bol.com, Kruidvat en Etos.

Gebruik jij liever micellair water of make-up remover?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.