4.1 C
Amsterdam

NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion

NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion Review

De NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion is een cushion foundation. Dit houd in een verzorgende crème en foundation in één. Ik kwam dit product onlangs afgeprijsd bij het Kruidvat tegen en kon het niet laten om deze mee te nemen.

Ik gebruik graag de producten van het merk NIVEA en was dan ook razend benieuwd naar dit product. Het bevat SPF15 en zou zorgen voor een natuurlijke mooie en gladde huid. Ik testte deze cushion van NIVEA uit en hier lees je mijn review.


NIVEA Q10 Review

NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion

De NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion is zoals de naam al zegt een 3-in-1 product. Het is als het ware een verzorgingsproduct voor de huid, maar ook geeft het een natuurlijk teint af. Deze NIVEA cushion bevat Q10 wat bekent staat om zijn positieve werking tegen huidveroudering en fijne lijntjes. Q10 is ook een ingrediënt wat van nature aanwezig is in de huid. Naast de Q10 bevat het ook SPF15. Iets wat ideaal is om je huid te beschermen tegen UV-straling. Ook dit kan rimpels en fijne lijntjes zichtbaar voorkomen of verminderen. Voor de rest bevat het ingrediënten wat de huid voor 24 uur na applicatie hydrateert. En natuurlijk niet te vergeten de teint in dit product. Het zorgt ervoor dat oneffenheden en pigmentvlekjes subtiel worden weggewerkt. Dit voor een egale en stralende huid.

NIVEA Foundation Cushion Review

De NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion is verkrijgbaar in 2 verschillende teints, namelijk: 01. Light en 02. Medium. Ik zelf heb 01. Light en deze is prima voor mijn huidskleur. Mocht je een getinte of donkerdere huid van je zelf hebben, kan je beter voor de 02. Medium teint gaan. Voor de rest heeft deze NIVEA foundation cushion een inhoud van 15 gram en is 6 maanden houdbaar. Het heeft een zeer praktische verpakking en is handig om mee te nemen in je handtas bijvoorbeeld. Het potje bestaat uit als het ware uit 3 lagen. Namelijk een spiegel, make-up spons en als laatst de cushion met het product. De cushion kan jet het beste zien als een kussentje doordrenkt met foundation en de verzorgende ingrediënten. Dit product neemt dus heel weinig ruimte in beslag en je hebt alles bij de hand!

NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion ervaring

Mijn ervaring.

Ik vind deze Q10 foundation cushion van NIVEA erg prettig. Het hydrateert mijn huid goed, zonder dat het vettig begint aan te voelen. Ik zou het product eerder vergelijken met een CC of BB cream i.p.v. een foundation. Het geeft namelijk geen volledige dekking, maar een transparante. Dit vind ik zelf persoonlijk niet storend. Mocht ik last hebben van onzuiverheden, gebruik ik er apart gewoon wat concealer voor. Ook brengt het product fijn aan en heeft het een lekkere frisse geur. Echt een typisch NIVEA geurtje, love it 🙂

Het product voelt luchtig aan op de huid en ook vind ik de verpakking zeer praktisch. Eigenlijk heb je alles bij de hand, verzorging en een teint in één. Ideaal voor in je handtas of op reis bijvoorbeeld. Ook merk ik dat er veel product in het sponsje zit. Je kunt er dus nog best lang mee doen. Iets wat ik in eerste instantie niet had verwacht. Enige nadeel wat ik mij voor nu kan bedenken is de prijs en dat het alcohol en parfum bevat. Wel een laag percentage overigens (staat als laatst op de ingrediënten lijst). Voor een NIVEA product zit de prijs aan de hoge kant. Maar ik heb het er in dit geval zeker wel voor over.

De NIVEA Q10 Plus Anti-Age 3 in 1 Care Cushion is o.a. te koop voor € 27,95 bij de Bol.com

Heb jij al eens een foundation cushion uitgeprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs