4.1 C
Amsterdam

NutraSkin Collageen

NutraSkin Collageen Review

Onlangs ontving ik een super leuk pakket met daarin het NutraSkin Collageen Poeder! Dit collageen poeder bevat per zakje maar liefst 7,5 verisol collageenpoeder en 80 mg vitamine C. Verisol collageen is een collageen soort dat voor maar liefst 99% opgenomen wordt door de darmen. Oftewel een stuk beter dan reguliere varianten.

Collageen wordt met de dag populairder en ook ik ben overtuigd van de voordelen van het gebruik ervan. Het innemen van collageen poeder is als het ware huidverzorging van binnen uit.

Ik heb al verschillende merken uitgeprobeerd, maar nog niet eerder een Verisol variant. Ik was dan ook razend benieuwd. Zou dit anti-aging beautysupplement nog beter werken dan de reguliere varianten? Je leest het hier in mijn NutraSkin Collageen review. Lees je mee?

NutraSkin Collageen

NutraSkin Collagen Drink

Het NutraSkin Collagen Drink is een verisol collageen poeder dat ervoor zorgt dat de huidconditie verbeterd. Zie het als een beauty supplement dat de huid van binnenuit verzorgt. Door elke dag een zakje NutraSkin collageen poeder in te nemen, worden rimpels en fijne lijntjes verminderd. Maar ook kan het de huid elastischer, gladder en stralender maken.

Voor wie nog niet bekend is met collageen, zal ik het even in het kort uitleggen. Collageen is een lichaamseigen eiwit, welke verantwoordelijk is voor de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid, haar en nagels. Vanaf je 25e levensjaar gaat je lichaam minder collageen aanmaken. Vanaf deze leeftijd kunnen dus ook tekenen van huidveroudering ontstaan! Wil je dit proces verminderen, dan kan het aanvullen met collageen poeder hierop een positieve werking hebben.

NutraSkin Collagen Drink

In één zakje NutraSkin Collagen Drink zit 7,5 gram aan verisol collageen (collageenpeptiden) afkomstig van runderhuid en 80 mg aan vitamine C (100% RI). Verisol B is al effectief vanaf een percentage van 2,5 gram per dag. Oftewel een vrij hoge dosering wat het collageen extra effectief maakt tegen tekenen van huidveroudering. Daarnaast is er uit verschillende studies gebleken dat Verisol collageenpeptiden een heel stuk beter worden opgenomen door het maag-darmkanaal dan reguliere varianten. Dit komt doordat de peptiden veel kleiner zijn en daardoor makkelijker worden opgenomen.

NutraSkin geeft aan dat er na vier weken dagelijks gebruik al verschil merkbaar kan zijn. Zo is er gemiddeld na vier weken al verbetering van de huid te zien. De huid voelt elastischer en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Het meest zichtbare resultaat is na 8 weken en langer te zien. Uiteraard is het resultaat per persoon verschillend. Kijk dus even aan hoe je huid en lichaam op het product reageert.

Het NutraSkin Collagen Drink komt in een verpakking met 20 sachets. Per dag dien je één sachet in te nemen. Het poeder kun je mengen met jouw favoriete drankje of ontbijt. Denk aan koffie, water, sap, smoothie of yoghurt. Fijn aan dit collageen poeder is dat deze het clean label bevat. Dit houdt in dat er geen suikers, zoetstoffen en/of smaakstoffen zijn toegevoegd. Dit maakt het NutraSkin Collageen Poeder neutraal van geur en smaak.

Wat is Verisol Collageen Poeder?

Verisol Collageen Poeder is een collageen poeder waarbij de collageen peptiden door middel van enzymen verkleind zijn (hydrolyseren). Onbewerkt collageen bevat vrij grote eiwitmoleculen die het lichaam moeilijk kunnen opnemen. Oftewel de kwaliteit van collageen is afhankelijk van de grootte van de moleculen.

Bij het NutraSkin Collagen Drink is het collageen gehydrolyseerd en daardoor een heel stuk kleiner en lager in gewicht. Dit maakt dat het collageen veel beter en sneller door het lichaam wordt opgenomen. De Verisol collageenpeptiden worden hierdoor grotendeels intact opgenomen uit het maag-darmkanaal en voor 99% binnen enkele uren ook daadwerkelijk opgenomen in de bloedbaan.

Van het VERISOL collageen in NutraSkin is bewezen dat het wordt opgenomen in het lichaam en dat het feitelijk wat doet voor je huid. Door verschillende studies is aangetoond dat het de de elasticiteit van de huid verbeterd en rimpels doet verminderen.

Verisol Collageen Poeder

NutraSkin Collageen Review

Inmiddels heb ik elke dag braaf één zakje met het NutraSkin Collagen Drink ingenomen en graag deel ik hier mijn ervaring. Ik vind het erg handig en fijn dat dit collageen poeder in zakjes komt. Zo hoef je niet zelf elke keer alles af te wegen en ben je in één keer klaar. Ook een stuk handiger voor onderweg.

Zelf heb ik het collageen poeder iedere ochtend bij mijn ontbijt ingenomen. Mijn ontbijt bestaat uit een kommetje met muesli, magere yoghurt, blauwe bessen en wat bijen pollen. Dit ging prima en ik proefde niks van het poeder. Ook heb ik het collageen poeder los ingenomen met wat water, maar dit vond ik minder smakelijk. Het poeder heeft vrijwel geen smaak of geur. Maar bij het alleen innemen met water vond ik het toch minder smakelijk.

Inmiddels neem ik het poeder al een aantal dagen in en ik heb het idee dat ik nu al verschil merk. Mijn huid reageert gewoonweg echt heel goed op collageen poeder. Maar voor mijn gevoel is het bij dit NutraSkin Collageen Poeder zelfs nog iets sneller dan normaal!

Ik gebruik het supplement nog niet lang genoeg om echte voor en na -foto’s te kunnen delen. Maar tot nu toe is mijn ervaring goed en positief! Mijn huid lijkt gladder en heeft een gezonde glow gekregen. Ik ben enthousiast en vind de kwaliteit van dit collageen absoluut merkbaar.


NutraSkin Collageen Poeder kopen?

De NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar vanaf € 39,95 | 20 sachets
via hun webshop, Bol.com of DeOnlineDrogist.nl

Lees tip!: Bekijk mijn top 5 beste collageen poeders


Heb jij de voordelen van het gebruik van collageen poeder al kunnen ervaren?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Dit artikel is een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs