NYX Bare With Me Serum Concealer

NYX Concealer Review

NYX breidt haar goedlopende Bare With Me lijn uit met een nieuwe concealer! De NYX Bare With Me Serum Concealer belooft dé ideale concealer te zijn voor het camoufleren en hydrateren van wallen, oneffenheden en onzuiverheden.

Het schijnt de perfecte concealer te zijn om de huid mee te egaliseren zónder dat deze in fijne lijntjes trekt. Tijd om het zelf te ondervinden. Je leest hier vandaag mijn NYX Bare With Me Serum Concealer review. Lees je mee?

🛍️ Tip: Shop hier dit concealer serum extra voordelig!

NYX Bare With Me Serum Concealer Review

NYX Bare With Me Serum Concealer

De NYX Bare With Me Serum Concealer is een verzorgend concealer serum die de huid camoufleert en hydrateert. Het is een perfect camouflage product voor de rijpere en/of droge huid. Je kent het vast wel.. concealers die gedurende de dag in lijntjes trekken en het daardoor juist een rimpelig effect geeft. Met deze concealer is dat dus niet het geval! De Bare With Me Serum Concealer van NYX is het ideale make-up product om donkere kringen, acné en puistjes, roodheid en irritaties mee te camoufleren.

Naast de camouflerende werking bevat dit serum concealer ook huidverzorgende ingrediënten zoals: Trilzwam, Cica en groene thee. Deze ingrediënten staan bekend om hydraterende eigenschappen en zorgen er dus dan ook voor dat de huid 24 uur lang blijft gehydrateerd.

NYX Bare With Me Concealer

Voor de rest is de concealer op basis van water, glycerine en kleurpigmenten. Andere verzorgende ingrediënten in dit serum concealer zijn centella-extract, allantoïne, olijfextract en vitamine E. De concealer heeft een medium dekking en natural finish. Oftewel een goede dekking zonder dat je ziet dat je concealer op hebt. Het NYX Bare With Me Serum Concealer belooft licht aan te voelen en lang te blijven zitten.

De NYX Bare With Me Serum Concealer zit verpakt in een plastic verpakking met een inhoud van 9,6 ml. Het product heeft een pomp dopje wat het doseren extra makkelijk en hygiënisch maakt. De verpakking is doorzichtig waardoor je de inhoud goed kunt zien en dus ook de kleur van de concealer. De concealer is verkrijgbaar in 13 verschillende huidtinten, waarvan ik de concealer in de kleur ”Beige” heb.  Het product is vegan en is vrij van parfum en siliconen.

NYX Bare With Me Concealer Review

Dit NYX Bare With Me Serum Concealer is een top product voor het camoufleren van mijn wallen! Ik heb gebruik dit concealer serum inmiddels al een tijdje en ben verbaasd over de goede dekking van het product. Per keer heb ik echt maar een heel klein beetje nodig. Aan een half pompje voor onder mijn ogen heb ik al voldoende. Het camoufleert mega goed de donkere kleur onder mijn ogen voor wanneer ik last van wallen heb. Ook roodheid of pigmentatie camoufleert dit concealer serum erg goed. Het doet wat het belooft en trekt inderdaad geen lijntjes in.

Naast de camouflerende werking is de hydraterende werking ook top! Door dat het een concealer en serum in één betreft is deze heel makkelijk aan te brengen en op te bouwen. Het glijdt als het ware heel smooth over de huid. Per keer gebruik ik maximaal een heel pompje. Dit verdeel ik vervolgens met mijn beautyblender over de te camoufleren plekken zoals onder mijn ogen, puistjes en pigmentatie vlekken. Dit geeft een heel mooi natuurlijk en egaal effect. Onder mijn ogen poeder ik de concealer af met een banana powder, dit geeft het net dat beetje extra.

Ik heb de kleur ”Beige” gekocht en dit is voor mijn lichtgekleurde huid met koele ondertoon, de perfecte match. De prijs verbaasde mij in eerste instatie voor een NYX product. NYX ken ik als budget vriendelijk merk en vergeleken met de andere producten is de prijs aan de hoge kant. Maar gezien het resultaat en de duurzaamheid van het product is dit het wel meer dan waard. Ik kan je de NYX Bare With Me Serum Concealer dan ook zeker aanraden! 🙂


NYX Bare With Me Serum Concealer kopen?

Het NYX Bare With Me Serum Concealer shop je het voordeligst
bij Lyko.com vanaf € 13,50 | 9,6 ml

💡 Lees tip: Bekijk mijn andere reviews


Welk vitamine c serum vind jij fijn om te gebruiken?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.