0.9 C
Amsterdam

NYX Epic Ink Liner

NYX Epic Ink Liner Review

Over de NYX Epic Ink Liner kwam ik veel goede reviews tegen. Gezien de hoge score en beoordeling in verschillende webshops, besloot ik om deze eyeliner van NYX ook een kans te geven. Tot op heden, heb ik nog altijd een haat-liefdeverhouding met eyeliner. Ik vind eyeliner bij andere altijd prachtig staan en hoop nog altijd de perfecte eyeliner stijl bij mijzelf te vinden. Maar ook voor eyeliner aanbrengen geldt, oefening baart kunst!

Is die echt zo fijn als iedereen doet overkomen? Je leest het hier vandaag in mijn uitgebreide NYX Epic Ink Liner review. Ook laat ik je een swatch zien en het resultaat op mijn ogen. Kijk je mee?

🛍️ Tip: Shop de NYX Epic Ink Liner hier extra voordelig!

NYX Epic Wear Eyeliner Review

NYX Epic Ink Liner

De NYX Epic Ink Liner is een vloeibare eyeliner stift met een vegan formule. Het product is direct klaar voor gebruik en door de stift kun je heel makkelijk vloeiende lijnen tekenen. De stift heeft een dunne vilten tip die doordrenkt is met zwart pigment. Wil je een fijne dunne lijn tekenen op de wimper rand bij je ooglid? Zet dan zo min mogelijk druk. Voor de dikkere lijnen doe je het tegenovergestelde en zet je juist meer druk.

NYX Epic Wear Liquid Liner

De NYX Epic Ink Linker is hoog gepigmenteerd wat wil zeggen dat je met een streep in principe al voldoende kleur hebt. De zwarte eyeliner is dan ook echt diepzwart van kleur even als de bruine verkrijgbare kleur. Daarnaast is deze vloeibare eyeliner ook nog eens waterproof. Een regenbui of intense training in de sportschool? Dat is voor de NYX Epic Ink Linker geen enkel probleem, het product blijft gewoon op zijn plek zitten.

NYX Epic Ink Liner Black Swatch

De NYX Epic Ink Liner komt in een zwarte plastic verpakking met dop en doet aan een gewone teken stift denken. De eyeliner heeft inhoud van 1 ml en is volledig vegan. Daarnaast is het product niet getest op dieren en vrij van siliconen, paraffine en parabenen. De eyeliner is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk: zwart en bruin. Beide hebben een matte finish. Ik zelf heb alleen de zwarte kleur gekocht en dit is dan ook direct degene die je op de foto’s ziet!

NYX Epic Ink Liner Swatch

NYX Epic Ink Liner Review

Één woord: WAUW! Deze NYX Epic Ink Liner heeft mij echt verrast. De eyeliner is heel makkelijk en precies aan te brengen. De stift glijdt probleemloos over de huid en ik teken er heel makkelijk fijne lijnen mee. Eigenlijk precies hetgeen wat ik graag in een vloeibare eyeliner terug zie. Daarnaast is pigmentatie echt geweldig en hoef ik het in principe niet nog een keer bij te werken. Bij het aanbrengen droogt het product snel op en blijft het goed op zijn plek zitten. Deze NYX Epic Ink Linker overtreft al mijn verwachtingen van een budgetproof eyeliner!

De eyeliner is makkelijk aan te brengen, heeft een hoge pigmentatie, blijft goed zitten en overleeft een regenbuitje. Ook een fijn idee dat het product volledig vegan en niet getest op dieren is. Ik kan geen verbeter punten vinden en vind dit persoonlijk een van de betere vloeibare eyeliner binnen een kleiner budget. De pen droogt niet snel uit en brokkelt niet af. Ik ben om en dit product motiveert mij direct weer om met meer eyeliner looks aan de slag te gaan. Tip: door de eyeliner ondersteboven te bewaren, gaat die langer mee en blijft de stift langer kleur af geven.


NYX Epic Ink Liner kopen?

De NYX Epic Ink Linker Eyeliner is verkrijgbaar
hier bij de Douglas, Bol.com, Lyko.com vanaf € 10,95 | 1 ml

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere NYX reviews


Wat is jouw ultieme eyeliner tip?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs