NYX Glitter Primer, Brillants & Paillettes

NYX Glitter Review

De NYX Glitter Primer, Brillants & Paillettes zijn ideaal voor het creëren van een feestelijke make-up look. Denk je aan make-up met glitters, dan denk je aan feest! Glitter make-up is super leuk om te gebruiken met speciale gelegenheden zoals festivals en feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw). Nu zijn glitters super leuk, maar kunnen ook een hoop gedoe en troep geven, wanneer deze niet goed blijven zitten.

Ik ging op zoek naar een oplossing en kwam al snel bij de NYX Glitter collectie uit. Een betaalbare collectie bestaand uit een primer, brillants en paillettes. De glitters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ik besloot direct de primer en paillettes in de kleur lumi-lite te bestellen. Je leest hier vandaag daarom mijn NYX Glitter review. Shine je mee? 😉

🛍️ Tip: Shop de NYX glitter collectie hier extra voordelig!

NYX Glitter Primer Review

NYX Glitter Primer

De NYX glitter primer is een speciale primer bedoeld voor het vastzetten en houden van glitter make-up. De primer heeft een lichte formule en heeft een licht roze kleur die bij het aanbrengen niet meer zichtbaar is. De primer zorgt ervoor dat losse glitters of glitter in oogschaduw goed op hun plek blijven zitten. Ideaal want glitter kunnen anders hun eigen leven gaan leiden en overal terecht komen. Dit is ook vaak gelijk hetgeen waardoor mensen zich laten weerhouden om glitter make-up te dragen. Gelukkig is dat met deze NYX glitter primer verleden tijd!

NYX Glitter Primer Swatch

NYX Glitter Primer Swatch

De NYX glitter primer heeft een andere formule dan een standaard primer en is echt ontworpen speciaal voor glitters. De primer heeft een inhoud van 10 ml en is siliconen en palmolie vrij. De glitter primer komt in een handige tube met draaidop. Door dat de tube een kleine knijp tuut heeft is deze heel precies te doseren en aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is de primer aan brengen op de plek waar je de glitters wilt hebben, paar seconden te laten drogen en daarna de glitters erover heen aanbrengen.

De NYX Glitter Primer heeft een verkoopadviesprijs van € 9,95 en is verkrijgbaar bij o.a. de Zalando.nl, Lyko.nl en Douglas.nl | 10 ml

NYX Glitter Paillettes Brillants Review

NYX Paillettes & Brillants

De NYX glitter primer is ideaal te combineren met de paillettes en brillants uit dezelfde lijn. Ik zelf heb de NYX paillettes gekocht in de kleur ”lumi-lite”. De paillettes zijn daarnaast in nog 2 andere kleuren verkrijgbaar, namelijk: goldstone en beauty beam. De kleur die ik heb gekozen neigt het meest naar zilver chroom. De NYX brillants daar in tegen zijn in maar liefst 7 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: gold, rose , bronze, crystal, violet, silver en ice.

NYX Glitter Paillettes Lumi-lite Swatch

NYX Glitter Paillettes Lumi-lite Swatch

Het verschil tussen de brillants en paillettes is dat de brillants bedoeld zijn als oogschaduw en de paillettes als highlighter. Beide soorten zitten verpakt in een plastic potje met draaidop en hebben een inhoud van 2,5 gram. Fijn aan deze potjes met glitter make-up van NYX is dat er een zeefdeksel op het potje zit. Deze is geseald, waardoor je bij de eerste keer openen niet kan knoeien met glitters. De zeefdeksel zorgt voor een juist en fijne dosering van de glitters. Beide producten dierproefvrij en hebben een vegan formule.

De NYX Glitter Brilliants & Paillettes hebben een verkoopadviesprijs van € 7,95 en zijn verkrijgbaar bij o.a. de Zalando.nl, Lyko.nl en Douglas.nl | 2,5 gr

Glitter makeup look

Mijn glitter festival look

NYX Glitter Review

Ik heb de NYX glitter primer en paillettes laatst gebruikt voor een festival make-up look. Ik ging naar een festival en had hierbij de primer en glitters bij mijn jukbeenderen aangebracht en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Ik heb al eerder glitters van andere merken geprobeerd, maar deze bleven tot op heden nog niet zo goed zitten als deze glitters van NYX!

Zelfs na uitbundig gedanst te hebben zaten de glitters nog steeds mooi op hun plaats. De primer zorgt voor een goede basis van de glitters en de glitters zelf shinen een end weg 😉 Ik ben dan ook heel tevreden met mijn aankoop en bestel deze mogelijk nog in andere kleuren. Ook had ik de glitters bij een vriendin van mij op gedaan voordat we naar het festival gingen en ook bij haar bleven ze erg goed zitten. De door mij gekozen lumi lite kleur vind ik ook nog eens heel mooi. Het geeft een feestelijke en speelse touch aan mijn make-up look.

Ben je dus op zoek naar goede glitter make-up voor een niet al te hoge prijs? Dan kan ik je deze primer en losse glitter van NYX zeker aanraden!


NYX Glitter Makeup kopen?

De NYX Glitter makeup is verkrijgbaar
hier bij de Douglas, Zalando of Lyko.nl vanaf € 8,95

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere NYX reviews


Gebruik jij wel eens glitter make-up? En zo ja, voor welke gelegenheid?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.