NYX Ultimate Shadow Palette Brights

NYX Ultimate Shadow Palette Brights Review

Het NYX Ultimate Shadow Palette Brights is een kleurrijk oogschaduw palet met alle kleuren van de regenboog! Normaliter ga ik standaard voor de nude kleuren als het om oogschaduw gaat. Maar door dat ik mij heb voorgenomen meer met oogschaduw aan de slag en vaker make-up looks te willen maken, leek mij dit oogschaduw palet een goede investering. Mede ook omdat het veel verschillende kleuren bevat. Daarnaast is deze ook nog eens ontzettend budget proof. Benieuwd naar de kleuren en wat ik er van vind? Je leest het hier in mijn NYX Ultimate Shadow Palette Brights review.

🛍️ Shop: hier het Ultimate palet extra voordelig >

NYX Ultimate Oogschaduw Palet Review

NYX Ultimate Shadow Palette Brights

De NYX Ultimate Shadow Palette Brights is een oogschaduw palet met maar liefst 16 verschillende kleuren. Het palet bevat zowel warme als koele tinten, waarvan de meeste mat zijn. Het is een regenboog oogschaduw palet met eigen alle kleuren die je maar wilt als je opzoek bent naar felle kleuren oogschaduw. Het NYX Ultimate Brights oogschaduw palet is een leuk, betaalbaar regenboog palet. Het bevat in principe alle kleuren die je nodig hebt om een opvallende make-up look mee te maken.

De kleuren kunnen zowel droog als nat aangebracht worden. Voor het aanbrengen gebruik ik een oogschaduw kwast. Goed om te weten is dat er geen applicator bij het oogschaduw palet zelf zit. Op zich meer dan logisch, want voor het aankoopbedrag kan het ook bijna niet anders. Door dat het oogschaduw palet zo veel verschillende kleuren bevat, kun je er heel veel kanten mee op en verschillende oogschaduw looks mee creëren. De kleurencombinaties zijn eindeloos!

Voor de rest zijn de kleuren uit het NYX Ultimate Brights Shadow Palette medium qua pigmentatie. Dit betekend dat je voor het beste resultaat de oogschaduw meerdere keren dient aan te brengen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat felle kleuren het mooiste en beste werken op een witte basis. Om die reden heb ik een witte oogschaduw basis gebruikt. Naast het NYX Ultimate Brights oogschaduw palet bestaan er ook nog drie andere uitvoeringen, namelijk: Phoenix, Warm Neutrals en Festival.

Regenboog oogschaduw palet

Swatches & kleuren

In de bovenste rij van 8 kleuren vind je voornamelijk warme kleuren zoals: rood, paars en roze. En in de onderste rij van 8 kleuren vind je de koelere kleuren (op geel en oranje na), zoals blauw en groen. Hieronder de swatches per rij van acht. De kleuren die er voor mij uitspringen zijn toch wel mint, blauw en oranje. De bovenste rij kleuren lijken in mijn opzicht het minst goed qua pigmentatie. Dit vergt dus wat geduld (meerdere keren aanbrengen).

NYX Ultimate Brights Swatch

Swatch eerste 2 bovenste rijen

Brights NYX Oogschaduw Palet Swatch

Swatch laatste onderste 2 rijen

NYX Oogschaduw Palet Brights Review en Ervaring

Ik vind het NYX Ultimate Shadow Palette Brights een mooi oogschaduw palet voor beginners of als je veel verschillende kleurtjes in huis wilt hebben zonder er al te veel voor hoeven te betalen. Voor mij is dit een prima product om mee te beginnen. Mocht ik merken dat ik de kleuren vaker ga gebruiken of nog meer verschillende looks willen maken, dan zou ik in de toekomst voor een kwalitatief beter oogschaduw palet gaan. Dit heeft puur met de pigmentatie van oogschaduw palet te maken.

Het vergt van sommige kleuren wat geduld, deze moet je namelijk echt meerdere keren aanbrengen voor dat de kleur tot zijn recht komt. Producten die ik het wat makkelijker en mooier zijn in dit geval witte oogschaduw basis en een setting spray! Mocht je dit regenboog oogschaduw palet van NYX willen gaan aanschaffen zou ik die twee ook direct mee bestellen. Conclusie: een fijn basis oogschaduw palet met veel verschillende felle kleuren zonder al te hoge prijs.


NYX Ultimate Shadow Palette Brights kopen?

Dit Ultimate Oogschaduw Palet is verkrijgbaar bij de Douglas.nl vanaf € 14,95
Of bij de Bol.com en Lyko.nl


Wat is jouw favoriete kleurrijk oogschaduw palet?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.