4.1 C
Amsterdam

Olivia & Kate review, mijn ervaring met deze webshop

Olivia & Kate review

Denk je aan kleurige, festival of date night -outfits? Dan denk je aan de webshop Olivia & Kate. Deze webshop is hét paradijs voor fashion liefhebbers en vrouwen die van kleur houden!

Ik kwam in contact met Olivia en Kate en zij vroegen mij een eigen outfit samen te stellen. Aangezien mijn kledingkast wel wat extra kleur kon gebruiken, zei ik direct ja! In dit artikel lees je dan ook mijn Olivia & Kate review en ervaring. Ik laat je mijn outfit zien en de items die ik hiervoor heb gebruikt. Maar ook vertel ik je iets meer over de webshop en hun voordelen. Lees je mee?

Olivia & Kate

Over Olivia en Kate

Olivia en Kate is een kleding boutique voor vrouwen. Hun assortiment bestaat uit een ruim scala van kleding zoals tops, t-shirts, vesten, rokken, broeken, jassen, shorts, jumpsuits en truien. Maar ook zwemkleding, spencers, loungewear en shapewear. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met de mooiste en nieuwste fashion items van het moment. De items zijn lekker kleurrijk, uniek en partyproof. Olivia & Kate verkoopt niet alleen kleding, maar ook toffe accessoires zoals: sieraden, riemen, schoenen en tassen.

Olivia en Kate is als winkel begonnen aan de Anegang 48 in Haarlem, maar heeft naast hun stenen winkel ook een toffe webshop. In dit artikel vertel ik vooral mijn review en ervaring over de online webshop. De webshop staat vol met inspiratie over hoe je bepaalde items leuk met elkaar kunt combineren. Bekijk hun lookbook en ga voor een van de prachtige looks! Benieuwd naar mijn outfit? Meer hierover lees je onder kopje ”Mijn outfit”.

Goudkleurige oorbellen

Verzendkosten en levertijd

Olivia & Kate heeft een winkel gevestigd in Haarlem, maar levert via de webshop in vrijwel elk land. De standaard verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn € 4,99 en bij besteding boven de € 75,- ontvang je bij Olivia en Kate gratis verzending.

De levertijd is ongeveer 1 a 2 werkdagen, wat vrij vlot voor een kleding webshop is! Bestellingen worden in ieder geval op werkdagen voor 23:30 uur geplaatst, nog dezelfde dag verzonden.

Voor verzending naar andere landen geldt er een andere prijs. De verzendkosten voor verzending buiten Nederland zijn terug te vinden op hen website. Dit zelfde geldt voor de levertijden buiten Nederland.

Mijn outfits

Dan het leukste gedeelte, namelijk mijn outfits! Via de webshop van Olivia en Kate shopte ik een blouse, t-shirt, zomerjas en oorbellen. De items variëren van ibiza stijl tot wat meer sportief. Vooral met het witte blousje ben ik ontzettend blij. Hieronder de items die ik heb weten te scoren en hoe ik deze op de foto’s heb gecombineerd.

Olivia & Kate Ervaring

Outfit #1, Life is short, go to Ibiza!

De hoofditems van deze outfit zijn de witte ibiza blouse en gouden oorbellen. Deze outfit in boho ibiza stijl is ideaal voor een zonnige dag. De witte blouse heeft prachtig geborduurde details en bevat kleine knoopjes. De goudkleurige oorbellen maken de look helemaal af. De oorbellen zijn rechthoekig van vorm en werken met een druksluiting. Hierdoor zijn oorbel achterkantjes overbodig en staan deze vrouwelijk en elegant.

Op bovenstaande foto draag ik de volgende items:

Olivia en Kate review

Outfit #2, Born to drive

De hoofditems van deze outfit zijn het zwarte t-shirt met de roze opdruk en de gewatteerde tussen jas. De outfit is lekker sportief en ideaal voor een ritje op de scooter. Op het zwarte t-shirt staat in het fel roze een bedrukking van een smiley met daarom heen de tekst ”Born to be happy”. De jas is gewatteerd en ideaal als tussen of zomer -jas. De jas doe je dicht met de drukknopen en heeft een trekkoord om deze meer aansluitend te maken. Ook heeft de jas twee zakken.

Op bovenstaande foto draag ik de volgende items:

Fila Strada Dreamster Sneakers Flamingo

Mijn ervaringen met Olivia & Kate

Mijn ervaring met de webshop van Olivia & Kate is zeer positief. De webshop verkoopt leuke en unieke kleding items en geeft veel inspiratie over hoe deze te kunnen combineren. Maten zijn goed na te gaan door hun handige maattabel en de navigatie van de webshop is ook overzichtelijk. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kleding stukken en dan met name met de toffe ibiza boho blouse. Ik weet zeker dat ik deze nog met zeer veel regelmaat zal dragen. Ik hoop dan ook zeer zeker vaker te mogen samenwerken met deze super leuke webshop!

Enige dingetje waar je op moet letten is dat het aanbod snel kan wisselen. Zie je een leuk item en wil je er nog over nadenken? Dan kan het zomaar zijn dat deze de volgende dag al weg is. Oftewel mocht je een item echt heel leuk vinden, dan zou ik aanraden niet te lang te wachten. Voor de rest verliep de levering vlekkeloos en had ik mijn items snel in huis. Houd er wel rekening mee dat mocht je een items retour willen sturen dat de verzendkosten (€ 5,25)  voor eigen rekening zijn. Goed je maat nagaan via de ”Size Guide” kan hierbij al een hoop voorkomen 🙂

Exclusieve kortingscode!

Opzoek naar een Olivia & Kate kortingscode? In samenwerking met de webshop mag ik een exclusieve korting delen met mijn volgers!

Met kortingscode Beautyblogster10  ontvang jij 10% korting door via deze link een bestelling te plaatsen. Doe er je voordeel mee en begin hier met shoppen >

Wat is jouw ervaring met deze webshop? Laat het weten in de comments!

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs