4.1 C
Amsterdam

Oral-B Pro 2 2500

Oral-B Pro 2 2500 Review

De Oral-B Pro 2 2500 elektrische tandenborstel: een elektrische tandenborstel in een mooie prijsklasse met maar liefst 2 verschillende poets standen. Ik gebruik al jaren een elektrische tandenborstel en dan vrijwel altijd één van het merk Oral-B. Ik vind zelf persoonlijk dat een elektrische tandenborstel mijn tanden en tandvlees veel beter reinigt dan een niet elektrische variant. Zo heb ik wel eens mijn elektrische tandenborstel op vakantie vergeten en dit resulteerde al snel in pijnlijk en ontstoken tandvlees. Daarom ben ik altijd trouw aan mijn Oral-B elektrische tandenborstel!

Helaas begaf mijn oude het onlangs en ging opzoek naar een nieuw model. Ging ik er voor een met een app of een wat simpeler model? Na lang twijfelen tussen de Oral B IO, Genius en Pro 2. Kwam ik uiteindelijk bij mijn zoektocht bij dit model uit: de Oral-B Pro 2 2500. Ik laat je in deze Oral-B Pro 2 2500 review alle functies zien en vertel je mijn persoonlijke mening over dit product. Lees je mee?


Oral B Pro 2 2500 Verpakking

Oral-B Pro 2 2500: een kwalitatief elektrische tandenborstel

Wie zegt elektrische tandenborstel, die zegt Oral-B. Oral-B is dan ook het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandarts. Het is het nummer één tandenborstelmerk aanbevolen door tandartsen. Mijn vorige Oral-B elektrische tandenborstel waar ik destijds zo’n €25,- aan heb besteed, heeft het maar liefst 6 jaar volgehouden! Dat het er dus weer van Oral-B zou worden wist ik direct. Ik kwam bij de Oral-B Pro 2 2500 uit. Deze tandenborstel heeft maar liefst 624 reviews op bol.com waarvan een totale score 4,6 van de 5. Dit zou met name komen door de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een tandenborstel die de tanden en het tandvlees goed schoon poetst zonder dat het te veel kost!

Oral-B Elektrische tandenborstel

De Oral-B Pro 2 2500 verwijdert tot 100% meer tandplak dan een normale handtandenborstel. De tandenborstel maakt je tanden witter vanaf de eerste dag van gebruik. Binnen 30 dagen heb je beter en gezonder tandvlees, maar ook wittere tanden! Het fijne aan de Oral-B Pro 2 is dat deze een 2 minuten timer bevat. Zo weet je precies dat je je tanden lang genoeg hebt gepoetst. De timer pauzeert het poetsen kortstondig wanneer de 2 minuten zijn bereikt. Zo weet je dat je poetsbeurt er op zit. Daarnaast heeft deze elektrische tandenborstel een ontzettend lange batterij duur. Bij een volledig opgeladen batterij gaat deze maar liefst meer dan weken mee. Een uitkomst voor als je op vakantie gaat of veel op reis bent.

Voor de rest heeft de Oral-B Pro 2 2500 2 poetsstanden. Één voor de dagelijkse reiniging en de andere voor gevoelige tanden/tandvleesverzorging. De ronde borstelkop maakt elke tand goed schoon en zorgt voor gezonder tandvlees. De borstelkop heeft een 3D functie wat inhoud dat deze roteert en vibreert. Dit model bevat een poetsdruksensor die de poetssnelheid vermindert waar nodig en de SmartRing waarschuwt je als je te hard poetst.

Oral-B Pro 2 2500 inhoud verpakking

Inhoud Oral-B Pro 2 2500

De Oral-B Pro 2 2500 komt in een kartonnen doos. Deze elektrische tandenborstel komt inclusief een oplaadstation, een opzetborstel, handleiding, 2 jaar garantie en een travelcase. Je hoeft alleen de opzetborstel op het elektrische handvat te plaatsen. Vervolgens kun je de tandenborstel opladen. Doe dit door het oplaadstation in het stopcontact te pluggen en de borstel hier op te plaatsen.

De oplaadtijd is 12 minuten. Het is aan te raden om de tandenborstel voor het eerste gebruik eerst volledig op te laden. Bij een volledig opgeladen batterij kun je de Oral-B Pro 2 2500 maar liefst 2 weken(60 minuten) gebruiken! De extra bijgeleverde travelcase is ideaal om de Pro 2 mee op te bergen en mee te nemen op reis. De case bied plaats voor de tandenborstel maar ook om twee extra opzetborstels mee te nemen.

Oral-B batterij indicator

Voordelen Oral-B Pro 2 2500:

 • Reinigt tanden en tandvlees zeer goed
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Zeer goede batterij: oplaadtijd 12 minuten en batterijduur 60 minuten
 • Batterijindicator: geeft aan wanneer opgeladen en wanneer deze opgeladen moet worden
 • Geen siliconen ribbels aan de achterkant waar viezigheid in blijft zitten (had mijn vorige tandenborstel wel!)
 • Passen veel Oral-B opzetborstels op
 • 2 poetsstanden: dagelijkse reiniging en tandvleesverzorging
 • Met 2 minuten-timer: 30 seconden per poetszone
 • Beschikt over een oplichtende poetsdruksensor
 • Met maar liefst 2 jaar carry-in garantie
 • Wordt geleverd inclusief handige opbergcase

Nadelen Oral-B Pro 2 2500:

 • Heeft geen mobiele app
 • Beschikt maar 2 poets standen
 • Geluid/trillingen kunnen storend zijn
 • Wordt geleverd met maar één opzetborstel (aan te raden om direct bij te bestellen)
 • Lengte snoer oplaadstation is vrij kort

Mijn ervaring en review

Wat ben ik blij met de aankoop van mijn nieuwe Oral-B Pro 2 500! Deze elektrische tandenborstel doet wat het moet doen. Mijn tandvlees is een stuk gezonder sinds ik dit model gebruik en ook mijn tanden lijken witter. De prijs/kwaliteit verhouding van dit product is uitmuntend en ik ben aangenaam verrast. Vooral de timer, lange batterijduur en het design zijn grote pluspunten voor mij. Ook de poetsdruksensor waarbij een lampje gaat branden wanneer je te hard poetst is ideaal.

Vergeleken met mijn vorige Oral B tandenborstel is deze weer een hele technologie voor uit. Een prima elektrische tandenborstel zonder al te veel poes pas! Want apps heb ik al genoeg en tegenwoordig heb je overal een app voor. Ik hou mijn poetsbeurt liever wat minder virtueel 😉 Dit product is het bedrag meer dan waard. Een goede mondhygiëne is nou eenmaal essentieel. Benieuwd naar meer reviews? Klik hier!


Oral-B Pro 2 2500 elektrische tandenborstel kopen?

Wil je de Oral-B Pro 2 2500 kopen? Deze elektrische tandenborstel
is te koop vanaf € 43,95 bij de Bol.com


Wat vind jij de beste Oral-B elektrische tandenborstel?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs