Oslo Skin Lab Collageen Poeder

Oslo Skin Lab Collageen Poeder Review

Het Oslo Skin Lab collageen poeder is razend populair en niet zomaar! Dit hoogwaardig collageen poeder in de puurste vorm (zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen) zou moeten zorgen voor minder rimpels, fijne lijntjes en cellulite. Oftewel een gladdere, soepelere en zachtere huid. Ieder dag neem je een sachet van 2,5 gram bij jouw drinken of maaltijd, waarna het verschil na een aantal weken al zichtbaar kan zijn.

Het collageen poeder is verkrijgbaar onder de naam Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen. In samenwerking met Oslo Skin Lab mocht ik hun collageen poeder voor 12 weken lang uitproberen en daarom lees je hier vandaag mijn Oslo Skin Lab review. Werkt het echt en wat is verschil na 12 weken? Je ziet en leest het in dit artikel.

🛍️ Tip: Shop het Oslo Skin Lab collageen poeder hier extra voordelig!
Gebruik code: BEAUTYBLOGSTER23 voor 60% korting op de 1e verpakking!

Oslo Skin Lab Review

Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen

De Oslo Skin Lab The Solution is een collageen poeder gemaakt van 100% bioactief gehydrolyseerd rundercollageen. Het collageen is afkomstig van rund en bevat per sachet de precieze hoeveelheid (lees 2,5 gram) die volgens onderzoeken effectief is. Het collageen neem je elke dag in met wat drinken of eten naar keuze. Denk aan een glas met water, bij de yoghurt of in een smoothie. Net wat je lekker vindt. Per dag heb je één sachet nodig en in een verpakking zitten 28 doseringen.

Vanaf je 25e levensjaar neemt het collageen gehalte in je lichaam af. Dit betekent dat vanaf deze leeftijd tekenen van huidveroudering kunnen ontstaan. Denk aan rimpels, fijne lijntjes en pigment vlekken. Collageen is lichaamseigen eiwit wat voor de stevigheid en veerkracht van je huid zorgt. Wil je dit huidverouderingsproces verminderen, dan kan het innemen van collageen poeder hierbij helpen. En dat is dus ook precies wat het Oslo Skin Lab collageen poeder doet! Het collageen helpt de huid gladder, zachter en soepeler te maken. Waardoor rimpels, fijne lijntjes en cellulites verminderen. Daarnaast helpt het Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen de elasticiteit van de huid te behouden.

Oslo Skin Lab Ervaring

Het collageen poeder van Oslo Skin Lab is verkrijgbaar als losse verkoop of in abonnementsvorm. Bij de losse verkoop ontvang je éénmalig een doosje met 28 sachets, deze is dus goed voor 28 dagen. En bij een member ship ontvang je elke 4 weken een nieuwe verpakking. De losse aankoop is ideaal om het product uit te kunnen testen. En het abonnement een stuk voordeliger en handiger wanneer je overtuigd bent van de werking van dit product. Bij een membership profiteer je namelijk van maar liefst 30% korting en gratis verzending.

Het Oslo Skin Lab Collageen Poeder heeft wetenschappelijk bewezen effecten die ook terug te vinden zijn op hun website. Daarnaast kan het verschil al na 8 weken gebruik zichtbaar en voelbaar zijn. Voor de rest is het goed om te weten dat het product vrij is van gluten, smaak- of geurstof toevoegingen, koolhydraten en synthetische stoffen. Het Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen is geschikt voor alle huidtypen.

Collageen Poeder Resultaat Ervaring

Beide foto’s draag ik geen foundation of dergelijke. Op de after foto kun je duidelijk zien dat mijn huid, maar ook haar er een stuk gezonder uit ziet!

Oslo Skin Lab Collageen Poeder Review

Inmiddels heb ik het Oslo Skin Lab collageen poeder 12 weken lang mogen uitproberen en hier deel ik mijn eerlijke review. Heel consistent heb ik elke dag in de ochtend, een zakje met collageen poeder in een glas water vermengd genomen. Met water was het goed te doen en zo goed als smaakloos. Na de eerste twee weken begon ik verschil te merken. Niet zo zeer bij mijn huid, maar bij mijn haar en nagels. Deze begonnen echt als kool te groeien. Dit klinkt hilarisch en dat was het eigenlijk ook. Erg vond ik het overigens niet, want ik heb ik graag lang haar en stevige nagels 🙂

Na ongeveer 5 weken begon ik verbetering in mijn huidconditie te zien. Op de foto’s kun je dit ook goed terug zien. Sterker nog, mensen in mijn omgeving begonnen te vragen welke producten ik voor mijn huid had gebruikt! Ik vertelde dat ik was begonnen met het testen van collageen poeder.

Collageen ervaringen

Close up van mijn huid na het 12 weken gebruik van collageen poeder!

Naar mate de weken vorderden, hoe egaler en gladder mijn huid werd. Zelfs de week voor mijn menstruatie bleef mijn huid vrij rustig en had ik amper puistjes. Iets wat ik normaal wel heb. Daarnaast heb ik aan de zijkant van mijn linkeroog een pigmentvlek. Deze is na 12 weken een heel stuk minder zichtbaar geworden. Het Oslo Skin Lab collageen poeder heeft mij echt verrast en doen verbazen. Nooit verwacht dat het zo’n groot verschil zou geven. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen ervaring en wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander net zo te werken. Maar dat dit voor mijn huid werkt staat 100% vast.

Ik kan het Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen dan ook zeker aanraden en ben van plan het product nog langer te gaan gebruiken. Ben je dus opzoek naar een goed product tegen huidveroudering of voor huidverzorging van binnenuit? Dan kan ik dit collageen poeder van Oslo Skin Lab zeker aanraden.


Oslo Skin Lab Collageen kopen?

Het Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collageen is verkrijgbaar als:
* Member ship vanaf € 39,90 (30% korting + gratis verzending)
* Losse aankoop vanaf € 56,90 | 28 sachets
in hun eigen webshop via Osloskinlab.nl

Gebruik code: BEAUTYBLOGSTER23 voor 60% korting op de 1e verpakking!

💡 Leestip: Bekijk mijn top 5 beste collageen poeders


Wat is jouw ervaring met collageen poeder?

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

 

Dit artikel is een samenwerking.

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.