Over mij

Hi! Leuk dat je mijn blog bezoekt en meer over mij wilt weten. Tenminste daar ga ik maar even vanuit als je op deze pagina terecht bent gekomen. 😉

Ik ben Janine, 25 jaar en trotse eigenaresse van BeautyBlogster.nl. Ik woon in het mooie natuur omgeven Drenthe en dan in Emmen om precies te zijn. Ik ben deze blog begonnen om mijn passie voor koken, creativiteit en beauty te delen. Daarnaast is het hebben van een website altijd al iets geweest wat bij mij hoort. Dingen die mij blij maken zijn: zonnige vakanties, dieren, nieuwe recepten, schilderen, mooie make-up producten, lekkere geuren, een goed kop thee, hardlopenen en fitness.

Sinds 2011 ben ik altijd al actief bezig geweest met websites, voornamelijk op het gebied van Online Marketing. Was het niet voor mezelf dan was het wel voor een ander. Vóór BeautyBlogster.nl had ik 2 webshop(s) in de verzorging/ cosmetica branche, namelijk Weallloveit.nl en Waxmelts-geurkaarsen.nl. In deze 2 webshops verkocht ik mijn eigen gemaakte wax melts, maar ook producten als geurbranders, geurkaarsen, natuurlijke verzorging en nog veelmeer. Naast het bloggen ben ik werkzaam bij een bekende groothandel/webshop in de detailhandel.

Volg me ook op:
Bloglovin
Instagram
LinkedIn

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op via info@beautyblogster.nl of via het contactformulier op de contactpagina.