Over BeautyBlogster.nl

BeautyBlogster.nl is een Nederlandse beautyblog. Op BeautyBlogster.nl vind je veel artikelen boordevol inspiratie op het gebied van beauty, huid- en haarverzorging! Denk aan product reviews, beauty vragen beantwoord, make-up looks en nog veel meer!

Ben jij een echte beauty liefhebber en ben je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen? Dan raad ik je zeker aan om mijn beauty blog te volgen.


Beautyliefhebber

Ik ben Janine, 26 jaar en woon in Emmen. In het dagelijkse leven ben ik Online Marketing Specialist in de retailbranche. Bij mijn fulltime job ben ik verantwoordelijk voor de SEO, Affiliate marketing, nieuwsbrieven, content en uitstraling van de webshop. Daarnaast run ik met veel liefde en passie deze beautyblog BeautyBlogster.nl. Deze website is ontstaan in 2020. Waar het eerst een creatieve blog was, werd deze in 2020 omgetoverd tot een beauty blog. Ik ben deze blog begonnen omdat ik mijn passie voor beauty, skincare en haarverzorging graag met jullie wil delen.

Deze blog is dus een van mijn vrijetijdsbestedingen/hobby’s! Naast mijn blog, heb ik ook nog andere hobby’s. Zo vind ik het heerlijk om te sporten (hardlopen en fitness), ga ik graag op vakantie en ben ik graag met goed gezelschap (mijn vriend, familie en vriendinnen). Dit zijn samen met lekker weer ook direct de dingen die mij een gelukkig mens maken! ๐Ÿ™‚


Online Marketing Specialist

In 2014 ben ik afgestuurd aan mijn opleiding(en) Marketing & Communicatie en Evenementen Organisator te Gouda. Sinds dien heb ik al heel wat mooi ervaringen mogen opdoen op het gebied van marketing. En dan met name op het gebied van Online Marketing. Mijn sterkste punt is content en SEO. Ik ben gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: Search Engine Optimization (SEO), affiliate marketing en e-mail marketing. Ik ben mij aan het ontwikkelen in social media marketing.

In mijn loopbaan heb ik voor grote en bekende merken mogen werken. Denk aan BMW, MINI en EDC Retail. Ook heb ik in het verleden mijn eigen webshops gehad. Dit waren Weallloveit.nl en Waxmelts-en-geurkaarsen.nl. Vooral mijn ervaring in de retail is groot en hier ben ik in mijn huidige baan met veel plezier nog steeds mee aan het groeien.

Van Gouda naar Emmen

Het leven kan soms raar lopen! Zo ben ik in 2018 onverwachts van Gouda in Emmen terecht gekomen. Dit is een geluk bij een ongeluk geweest, want ik zit hier helemaal naar mijn zin. Het is even een switch geweest om van de drukke stad naar Drenthe te verhuizen, maar ik zou niets anders meer willen. Inmiddels ben ik goed ingeburgerd en heb ik hier alles opnieuw kunnen opbouwen. Nou Moi hรฉ! Het is hier al goud mien jong ๐Ÿ™‚


Samenwerken met mij?

Wil je met mij in contact komen of samenwerken met BeautyBlogster.nl? Uiteraard is dit mogelijk. Samenwerkingen in de vorm van een productreview, banner, social media post en advertorial zijn allemaal mogelijk.ย  Let’s work together!


Vragen, suggesties of opmerkingen?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem gerust contact met mij op via info@beautyblogster.nl of via het contactformulier op de contactpagina. Ik zou het ook super leuk vinden als je mij volgt op andere kanalen: Bloglovin | Instagram