Paco Rabanne Fame Parfum

Paco Rabanne Fame Parfum Review

Het Paco Rabanne Fame Parfum is een speels, sensueel en krachtig parfum voor vrouwen. Het parfum ken ik van de mannelijke versie, namelijk het Paco Rabanne Phanthom parfum. Deze kocht ik eerder ook voor mijn vriend als cadeau. Toen ik hoorde dat het parfum ook uitgevoerd werd in een variant voor vrouwen, wist ik niet hoe snel ik er bij moest zijn!

Al snel probeerde ik het parfum uit. En wat bleek.. ik vind hem net zo lekker ruiken als het mannelijk parfum. Het parfum kwam dan ook op mijn wish list te staan en bij mijn afgelopen verjaardag, heb ik dit heerlijke parfum van mijn vriend gekregen. Hoe leuk want nu staan deze parfums als koppeltje in de badkamer ­čśë Benieuwd wat de geuromschrijving is en of het parfum lang blijft zitten? Je leest het hier in mijn Paco Rabanne Fame review.

🛍️ Tip: Shop het Fame Parfum hier extra voordelig!
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

Paco Rabanne Fame Review

Paco Rabanne Fame Parfum

Het Paco Rabanne Fame Parfum is een fruitig parfum die speels, sensueel en krachtig is. Het parfum komt uit Frankrijk en bestaat voor 90% uit duurzame ingredi├źnten van natuurlijke oorsprong. Frankrijk wordt ook wel h├ęt land van de parfum genoemd. Dus dat klinkt natuurlijk ook al veel belovend! Het Paco Rabanne Fame parfum bevat ingredi├źnten zoals sappige mango, zuivere akkoorden van jasmijn en een noot van romige wierook.

Het Fame parfum staat voor de sterke Parijse geest van de Paco Rabanne vrouw. Oftewel een parfum voor de vrouw van nu. Het parfum heeft een modern karakter en gebaseerd op vooruitstrevendheid en uitgesproken luxe.

Door dat het parfum voor 90% uit natuurlijke ingredi├źnten bestaat is deze ook vegan. Eigenlijk is alleen de verpakking niet duurzaam ontwikkeld. Al hoe wel de grotere flacons (80 ml en 200 ml) dus wel hervulbaar is! Vooral het flacon van het Paco Rabanne parfum is heel opvallend. Het heeft iets science fictions achtig. Het flacon is ge├»nspireerd op de beroemde tas uit 1969 van het merk. De charme van de mali├źnjurk en de iconische vrouwen die deze gedragen hebben.

Paco Rabanne Fame Eau de Parfum

Het parfum komt in een kartonnen doosje met metallic patroon. Het parfum zelf komt in de vorm van een robotachtige vrouw met een jurk en zonnebril. Het mannelijke parfum is daarin tegen een mannelijk robot. Het Fame parfum is verkrijgbaar in drie soorten grootte flacons, namelijk: 30 ml, 50 ml, 80 ml of 200 ml. Ik zelf heb de ├ę├ęn na grootste maat gekregen, namelijk 80 ml.

Het Paco Rabanne Fame parfum bestaat in de basis uit sandelhout en vanille, gecombineerd met sappig mango en uitzonderlijk zuivere akkoorden van jasmijn. Een perfect geurtje de lente en zomer. Lekker bloemig, fris en speels!

Geurnoten Paco Rabanne Fame Parfum:

  • Basisnoten: sandelhout, vanille
  • Hartnoten: jasmijn, wierook
  • Topnoten: bergamot, mango

Paco Rabanne Parfum Review

Paco Rabanne Fame Review

Eigenlijk kon je natuurlijk al uit de intro ophalen dat ik enthousiast ben over het Paco Rabanne Fame parfum. Anders had ik deze natuurlijk ook niet gevraagd voor mijn verjaardag. De geur ruikt lekker fris en bloemig. Maar blijft ook lang zitten gedurende de dag. Nou hou ik sowieso wel van de geur van sandelhout en vanille in mijn parfums. Dus de kans dat ik dit parfum lekker zou gaan vinden was aanzienlijk groot. Ook super fijn dat dit parfum voor 90% uit natuurlijk ingredi├źnten bestaat. Dit vind ik zowel voor mijn huid als de omgeving een fijner idee.

Daarnaast vind ik de verpakking van het Paco Rabanne Fame parfum echt stunning! Ik zelf vind het op een vrouwelijke robot lijken met een jurk en zonnebril. Het heeft iets science fictions en/of futuristisch -achtig. Het straalt in ieder geval uit wat Paco Rabanne wilt uitstralen met dit parfum. Namelijk modern, vrouwelijk, krachtig en speels!

Aangezien mijn vriend de mannelijke versie van het parfum heeft, namelijk het Paco Rabanne Phanthom parfum. Hebben we de beide parfums naast elkaar gezet in de badkamer. Dit ziet er gelijk heel leuk uit. Het parfum ruikt dus niet alleen heel lekker, maar ziet er decoratief ook nog eens heel erg leuk uit.

Hou je van bloemige parfum geuren met sandelhout en vanille? Dan kan ik je het Pacao Rabanne Fame parfum zeker aanraden! Het is dus ook een heel lekker parfum om cadeau te geven aan je partner.


Paco Rabanne Fame Parfum kopen?

Het Paco Rabanne Fame Parfum is verkrijgbaar vanaf ÔéČ 59,95┬á | 30 ml
bij Lookfantastic.nl of Douglas.nl
gebruik code: LFNLJANINEB voor extra korting bij LookFantastic

💡 Lees tip!: Bekijk mijn andere parfum reviews


Wat is jouw favoriete parfum van Paco Rabanne?

 

Volg je mij al op Instagram, TikTok & Bloglovin?

Gerelateerde blogposts

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.