4.1 C
Amsterdam

Paula’s Choice C15 Super Booster

Paula’s Choice C15 Super Booster Review

Het Paula’s Choice Vitamine C Serum ofwel Paula’s Choice C15 Super Booster is niet meer weg te denken uit skincare land. Vele gebruikers zijn razend enthousiast en de glowy skin resultaten zijn subliem! Zo belooft het serum de huid een boost te geven en deze zichtbaar egaler en stralender te maken.

Dit vitamine c serum van Paula’s Choice is dan ook een item wat langere tijd op mijn wish list stond. Echter de aanschafprijs hielt mij tot op heden tegen. Tot de afgelopen black friday deals. Ik kocht meerdere Paula’s Choice items in, waaronder ook dit zeer populaire vitamine c serum. Tijd om de werking zelf te ondervinden. Je leest hier vandaag mijn Paula’s Choice C15 Super Booster review, lees je mee?

Paula’s Vitamine C Serum Review

Paula’s Choice Vitamine C Serum

De Paula’s Choice C15 Super Booster is een vitamine c serum met een hoge concentratie aan vitamine C, namelijk maar liefst 15%. Het serum zorgt voor een egale en stralende huid, laat pigmentvlekken vervagen en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De vitamine C in dit serum zorgt voor een verhelderend en egaliserend effect. Het serum is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Vitamine C is één van de betere vitamines voor de huid en kent vele voordelen. Het is niet voor niks één van de meest gewilde ingrediënten in skincare producten. Het geeft de huid een boost, laat deze stralen en zorgt voor vervaging van pigmentvlekken, puistjes, rode vlekken en wondjes. Dit komt omdat vitamine C een krachtig antioxidant is.

Naast vitamine C bevat dit serum ook twee andere huid verzorgende ingrediënten, namelijk: vitamine E en ferulinezuur. Alle drie de ingrediënten betreffen krachtige antioxidanten die elkaars huid herstellende eigenschappen versterken. Vitamine E  in combinatie met vitamine C versterkt de huid beschermende werking. Zo blijft de huid nog beter beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, denk hierbij aan UV-straling. Het laatste ingrediënt ferulinezuur draagt bij aan stabilisering van vitamine C en E. Het helpt de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Het Paula’s Choice C15 Super Booster komt in een klein wit glazen flesje met een pipetje voor dosering. De inhoud van de verpakking is 20 ml. Na het openen is het vitamine c serum 3 maanden houdbaar. Na deze 3 maanden kan het serum gaan oxideren en is deze niet meer werkzaam. Ongeopend blijft het product tot 12 maanden goed. Ook goed om te weten is dat het Paula’s Choice vitamine c serum zowel vegan als dierproefvrij is.

Paula’s Vitamine C

Gebruiksaanwijzing

Het Paula’s Choice vitamine c serum gebruik je als vierde stap in je skincare routine. Dus na het reinigen, tonen en exfoliëren. Je kunt het serum los gebruiken of in combinatie met een moisturizer. Per keer volstaan 3 tot 6 druppels. Het serum is zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken of beide. Gebruik het serum naar wens, dit kan dagelijks of wekelijks. Net wat voor jouw huid het beste werkt. Vergeet niet om als laatste stap een SPF aan te brengen! Hieronder vertel ik je hoe ik het product het liefst gebruik.

paula's choice vitamine c booster

Paula’s Choice Vitamine C Serum Review

Ik gebruik het serum nu ongeveer 1,5 maand en het is inmiddels een vast item in mijn skincare routine geworden! Ik gebruik het Paula’s Choice vitamine c serum het liefst in de ochtend in combinatie met mijn vertrouwde moisturizer, namelijk de Clinque DDML. Deze combinatie werkt top voor mijn huid. Per keer gebruik ik zo’n 2 tot 3 druppels. Voor mijn gevoel is dit voldoende en hoeft het niet meer te zijn omdat het een zeer krachtig serum is. Wat ik ook fijn aan het serum vind is dat deze snel intrekt, niet plakkerig aanvoelt en geurloos is.

Sinds het gebruik van dit serum zie ik veel verschil in de kwaliteit van mijn huid. Mijn huid is een heel stuk minder dof, straalt meer en is ook al iets egaler geworden. Wat mij het nog meeste verbaasd en verrast is dat mijn pigmentvlekjes minder lijken te worden! Ja.. ik noem het vlekjes omdat het niet heel erg opvalt en het anders wat dramatisch klinkt. Ik kan dan ook zeker zeggen dat dit vitamine c serum van Paula’s Choice voor mijn huid werkt en doet wat het belooft.

Als laatste stap gebruik ik altijd een SPF. Vitamine C en SPF versterken elkaar namelijk, hierdoor is je huid nog beter beschermd tegen de zon en milieuschade. Ik ben zeer tevreden over de Paula’s Choice C15 Super Booster en kan deze dan ook zeker aanraden. De werking is top en het maakt echt veel verschil voor mijn huid. Inmiddels kan ik zeggen dat ik groot fan ben van de huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice 🙂

Enige nadelen aan dit product zijn voor mij de aanschafprijs en de houdbaarheid. Wellicht als tip voor Paula’s Choice: om in plaats van deze verpakking voor een luchtdichte verpakking te gaan. Dit zodat de vitamine C minder snel gaat oxideren en dus langer dan 3 maanden houdbaar blijft.


Paula’s Choice C15 Super Booster kopen?

De Paula’s Choice Vitamine C Serum shop je o.a. het voordeligst
bij Bol.com vanaf € 61,00 | 40 ml

💡 Leestip: Bekijk mijn andere skincare reviews


Wat is jouw favoriete vitamine C serum?

 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs