0.9 C
Amsterdam

Pixi On-the-Glow Blush

Pixi On-the-Glow Blush Review

De Pixi On-the-Glow Blush is een blush stick die zorgt voor een mooie kleur en hydratatie van de wangen. Ik zag de blush stick meerdere keren op TikTok voorbij zien komen en het effect was elke keer denderend. Het geeft een mooie natuurlijk kleur aan de wangen en is enorm makkelijk aan te brengen. Althans zo zag het er vanaf de filmpjes uit! Tijd om het zelf te gaan ondervinden…

In samenwerking met de webshop Bangerhead.nl mocht ik alle drie de kleuren uitproberen. In deze Pixi On-the-Glow Blush review laat ik je swatches zien van de kleuren Ruby, Juicy en Fleur en laat ik je weten wat ik van het product vind. Lees je mee?

Pixi On-the-Glow Blush Stick Review

Pixi On-the-Glow Blush

De Pixi On-the-Glow Blush stick is een blush stick verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Na het succes van de best-selling orginele On-the-Glow Stick van Pixi, komt het merk nu ook met gekleurde varianten, namelijk de blush sticks! Na lancering gingen de blush sticks al vrij snel viraal op TikTok en niet zomaar. Deze blush stick zorgt namelijk voor een prachtig en natuurlijke gezonde blos zonder dat je met kwasten aan de slag hoeft. De blush stick heeft een zachte, romige en crèmeachtige textuur en is makkelijk in te blenden.

De blush sticks hebben een hoge pigmentatie waardoor je snel resultaat en kleur ziet. Naast dat de Pixi On-the-Glow Blush voor meer kleur zorgt, heeft deze ook een hydraterende werking en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Daarom wordt het product ook wel tinted moisture stick genoemd. Dit komt door dat de blush stick ingrediënten zoals aloë vera, ginseng en fruit extracten (druif, bosbes en appel) bevat. Dit zorgt direct ook voor een prachtige natuurlijke glans van de wangen.

De blush stick kan zowel voor de wangen als lippen gebruikt worden. Ook heeft de stick een compact formaat en is makkelijk en hygiënisch in gebruik dankzij de draai verpakking. Zo dien je aan de onderkant van de stick te draaien om de blush omhoog te laten komen. Een beetje het zelfde principe als bij een stick deodorant. De Pixi On-the-Glow Blush stick is dus een ideaal on-the-go product voor in je handtas.

Pixi

Daarnaast is de verpakking echt super tof! De sticks zitten verpakt in een kartonnen doosje. De Pixi blush stick zelf bestaat een mintgroene huls (typerende kleur voor Pixi) en de dop in de kleur van de blush zelf. Erg handig want zo weet je direct de juiste kleur blush stick terug te vinden. De dop is een klik dop en blijft goed zitten. Ook het draai mechanisme om de blush omhoog te duwen werkt goed en is een mooie toevoeging aan het design.

Voor de rest heeft de Pixi On-the-Glow Blush een inhoud van 19 gram en is vrij van parabenen. De Pixi On-the-Glow Blush is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: Juicy (koraal oranje), Fleur (zacht roze) & Ruby (rood). Ik zelf heb alle drie de kleuren mogen ontvangen en hieronder zie je per kleur de swatch.

Pixi On-the-Glow_Blush Juicy Review

Pixi On-the-Glow Blush Juicy te koop vanaf € 19,00 bij Bangerhead.nl

De kleur Juicy is een mooie perzikachtige kleur en past perfect bij mijn huid- haarkleur. De kleur is mooi subtiel en geeft de huid een mooie glow. Dit is mijn absolute favoriet!

Pixi On-the-Glow Blush Juicy Swatch

Hier boven zie dat ik de kleur Juicy draag op mijn wangen. Zoals je ziet geeft het een mooi natuurlijk effect en laat het de wangen lichtjes glanzen.

Pixi On-the-Glow Blush Fleur Review

Pixi On-the-Glow Blush Fleur te koop vanaf € 19,00 bij Bangerhead.nl

De kleur Juicy is een schattige lichtroze kleur en is ideaal voor de subtielere looks. Een lichte kleur die net dat beetje extra geeft. Ideaal voor een natuurlijke make-up look

Pixi On-the-Glow Blush Fleur Swatch

Hier boven zie dat ik de kleur Fleur draag op mijn wangen. Zoals je ziet geeft het een blozend effect.

Pixi On-the-Glow Blush Ruby Review

Pixi On-the-Glow Blush Ruby te koop vanaf € 19,00 bij Bangerhead.nl

De kleur Ruby is een snoepachtige rode kleur en is ideaal voor de donkere huid of wanneer je een wat opvallendere blos wilt. Deze kleur is de donkerste kleur van de drie en geeft de wangen een mooie rode gloed.

Pixi On-the-Glow Blush Ruby Swatch

Hier boven zie dat ik de kleur Ruby draag op mijn wangen. Deze is duidelijk donkerder van kleur en is een mooi product als je de wangen graag wat meer wilt accentueren.

Pixi On-the-Glow Blush Swatches

Mijn review en ervaring

Ik ben zeer tevreden over de Pixi On-the-Glow Blush sticks. Het product zorgt inderdaad zoals ik al hoopte voor een mooie natuurlijke kleur en glans van de wangen. De pigmentatie en textuur van deze blush stick is echt geweldig. Per keer heb je maar een heel klein beetje nodig. Ook is het product makkelijk te blenden en op te bouwen in lagen. De blush blijft lang zitten en voelt niet vettig aan. Door de hydraterende werking geeft het de wangen extra glans en is de stick perfect voor een glowy skin. Zowel qua resultaat als de vormgeving van de verpakking vind ik dit de beste blush stick die ik tot nu toe ben tegen gekomen!

Het is een heel fijn product voor als je toch wat extra kleur in je gezicht wilt zonder dat je er al te veel tijd voor kwijt bent. Ik breng de blush stick direct aan op de wangen en voor mij is één veeg als het ware al genoeg. Vervolgens blend ik de kleur uit richting mij jukbeenderen. Dit doe ik gewoon met vingers. Met een kwast of beautyblender kan het natuurlijk ook, maar met mijn vinger vind ik het nog het mooiste effect geven.

Ik neem de blush stick graag mee in mijn handtas omdat het zowel voor de lippen als wangen gebruikt kan worden. Dit geeft een mooi effect en brengt net wat meer kleur in het gezicht. Een tof product voor zowel de zomer als winter. Mijn favoriete kleur is toch wel de kleur Juicy. Deze vind ik het mooist bij mijn huid- en haarkleur uitkomen. Al bij al, zeker enthousiast en ik kan dit product dan ook zeker aanraden.


Pixi Blush Stick kopen?

De Pixi On-the-Glow Blush shop je het voordeligst
bij Bangerhead.nl vanaf € 19,00 | 19 gram

💡 Leestip: Bekijk mijn andere beauty reviews


Wat voor soort blush gebruik jij het liefst?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

 

Dit artikel bevat ontvangen producten

Dit vind je misschien ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik ben Janine (28) en deel hier wekelijks mijn passie over beauty en lifestyle. Heel veel lees- en kijkplezier toegewenst!

Lees meer

Volg jij me al?

Laatste blogs